- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
M_o_g_y_i #19256 üzenetére
Mit tudtok az energiagazdálkodásról a 960T-nél?
Működik normálisan? Mert a neten a tesztekben is csak az alap feszültséget látni de csökkentett órajellel, mintha a feszt nem venné vissza. Négy és hatmagosként is úgy szerepel, pedig oda van írva, hogy bekapcsolt energiagazdálkodás mellett. A procifesz 1,35V 800Mhz-en.Én is venni akarok, bár engem a jó húzhatóság négy mag mellett érdekel és előteszteltet vennék, de ha nem működik akkor nem foglalkozok vele.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #19171 üzenetére
Akkor be kell kékülni, nincs mese.
Bár én nem is annyira a "hú ez most mindent visz" procit várom az AMD-től, hanem egy minél erősebb procit viszont még mindig lemaradva egy kicsit teljesítményben Inteléktől, mert sajnos csak így biztosított a magyar ember pénztárcájának való, de mégis egész jó teljesítményt nyújtó proci.(#19172) siriq: Igen arról hallottam én is, hogy 4 RAM sokkal jobban megterheli a memvezérlőt illetve tuning szempontjából sem szerencsés.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #19169 üzenetére
Nem teljesen látom át a helyzeted, de ha úgy szeretnél memóriát venni, hogy azt szeretnéd használni majd a Bull mellett is akkor én azt javaslom, hogy vedd meg azt a RAM-ot most amit a Bull mellé szánnál és amíg Deneb mellett van vedd vissza az órajelét is illetve az időzítést is, hogy a Deneb megbirkózzon vele. Én legalábbis biztos így tennék ha tudnám, hogy később Bull-ra váltok, mert most kell memóriát venni, mert rohadt olcsó.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #19160 üzenetére
Hivatalosan (az alja fele keresd) csak 1333MHz-ig támogatja.
-
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #18792 üzenetére
Ja, ezért írtad, hogy kicseréled!
És ez miért jó? Valami tuningosabbra cserélnéd?
Elvileg van bár én nem ismerem ezeket a boltokat illetve nem tuti, hogy oldható szóval elég rizikós. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #18789 üzenetére
Egyébként miről váltanál?
Az előző hsz-ből kifelejtettem és azért csak az árakat figyelembe véve adtam tanácsot, mert igazából mindegy melyiket veszed, mert a 955-öt is fel tudod húzni még a 980-as szintjére is és nagy valószínűséggel alapfeszen ha meg ennél nagyobb órajel elérése a cél az meg teljesen a szerencsén múlik. A 955-ből is kifoghatsz jobb és gyengébb darabot (tuning szempontjából) és ugyanez érvényes akár a 980-asra is.
-
-
Zeratul
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest