Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13464 üzenetére
az szép
ha arra kerül a sor, ezt így "ütődve" is meg fogják venni.
-
Oliverda
titán
válasz
TazLeacher #13464 üzenetére
Érzésre milyen a C2Q után?
-
Zohan
senior tag
válasz
TazLeacher #13455 üzenetére
az szép 955 ből 4ghz..
nekem 965 4ghz-en win load alatt kékhalál.. 3,9-en 1 perc prime alatt kék halál.. 3,8-on atom stabill :S
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13455 üzenetére
eladásnál belinkeled neki a topikot és ez ta kis párbeszédet...
-
Oliverda
titán
válasz
TazLeacher #13456 üzenetére
-
nanus
senior tag
válasz
TazLeacher #13456 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13447 üzenetére
ez a lényege a BE procinak
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13443 üzenetére
hát akkor gari az buko...de ha hibamentes akkor mind1 is...ha nem égeted szét, akkor nemigen halnak meg
-
Kroni1
veterán
válasz
TazLeacher #13444 üzenetére
Azon kívül hogy a feszt 1.25V-ra csökkentetted állítgattál még valamit a BIOS-ban? Vagy csak alulfeszelted és a szorzót megemelted és megy is a 3.7GHz? Szép.. Az enyim nem ment ennyit még 1.4V-on sem ha jól emléxem..
-
válasz
TazLeacher #13444 üzenetére
ha 1,25 v megy 3,7 et tuti megy 4ghz...szép db használd egészséggel
-
Tomko78
őstag
válasz
TazLeacher #13438 üzenetére
Szerintem ha megsütöd arra sincs gari
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13438 üzenetére
mennyire látszik az az ütődés? lefényképezted?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13436 üzenetére
akkor volt egy lapcsere?
ejtettem már el én is procit...viszont nekem nem a sarkára esett,de ~30 láb hajlott el.
3 éve tökéletesen muzsikál anyáméknál. szal nemhiszem, h baj lesz belőle.
-
rumkola
nagyúr
válasz
TazLeacher #13344 üzenetére
nálam csak akkor csináltak ilyet a lapok (P35-ös gigából 3 is), ha a biosban valamelyik rambeállítás rossz volt amikor a tuningot próbálgattam
-
Kroni1
veterán
válasz
TazLeacher #13347 üzenetére
te tudod, de szerintem ez nem anomália, ha az adott lapból mindegyik ezt csinálja..
A procidnak akkor 1.3V a VID-je.. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13342 üzenetére
értem. akkor ez a droppolt alapfeszed
ilyen duplaindulás gigáéknál van...ezeket az uj asus lapokat nem ismerem...
-
Kroni1
veterán
válasz
nekem is ezt csinálták az előző giga lapjaim, a mostani nem. szóval ez vsz normális náluk, volt olyan amelyik csak akkor csinálta ha tuning volt, alapon meg nem. neked mi a helyzet? mindig ez van? sztem nem nagy dolog, ne törődj vele..
-
válasz
mondjuk ez legyen a legnagyobb hibája... menet közbe ne induljon újra és csinálja a f@szságait... nah majd ha haza értél írd le mire jutottál...
-
válasz
TazLeacher #13342 üzenetére
nemtom esetleg bios update ... clear cmos...
Amúgy nem biztos , hogy jól értem az írásodból ... bekapcsolás után nyom egyből egy resit a gép?
Van olyan hiba , hogy minden második bekapcsolásra indul el a gép az táp nagy terhelést nem bírja ... deho gy bekapcsolás után újra indul egyből még a post nál... ilyet még nem láttam a 12 éves pálya futásom alatt
Mindig tudnak újat mutatni....
Amúgy szerintem ilyen alaplap bug lehet vagy nemtom
mint írtam clear cmos vagy bios update ha utána is csinálja ... hát... Remélem utána nem csinálja
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13340 üzenetére
VIDet honnan vetted?
többire így hajnalban hirtelen nem tudok mit mondani.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13336 üzenetére
ez is szép cél
-
HERR Z
veterán
válasz
TazLeacher #13334 üzenetére
mert teknikailag ez az infó kb semmit nem mond a tuningról
x2 555-ből is csak c3 van mégis 3600-4300-ig mennek 1.4V-tal -
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13332 üzenetére
igen...2 féle van egyébként
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13330 üzenetére
nem. de a lényeg az, h a végén M betű legyen.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13319 üzenetére
EVGA lapok nekem mindig is bejöttek. szépek. ettől szebbek már csak a DFI lapok.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13313 üzenetére
de legalább nem lenne csunya.
-
Kroni1
veterán
válasz
TazLeacher #13310 üzenetére
Szerintem a 770-től felfelé különösebb fejlesztést nem kapott egyik AMD-s alaplapi chipset sem, úgyhogy egyéni izlés szerint kb mindegy mit veszel, látom az asus legalább usb3-as, úgyogy nem választottál rosszul sztem.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13310 üzenetére
asrock extreme mehetett volna azért
akár 890 akár 880...sztm jobban jártál volna vele
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13308 üzenetére
milyen lap lett végül?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13306 üzenetére
csütörtökön jön a ram, és a memó is - ???
-
Kroni1
veterán
válasz
TazLeacher #13304 üzenetére
a VID-et meg eleve ugy állitják be gondolom, hogy a Vdrop-ot is belekalkulálják..
-
válasz
TazLeacher #13299 üzenetére
nekem volt már hasonló procim (c2 550) megnéztem vagy 30 db ot (jó azok többnyire c2 -k voltak ...) és baromira nem mentek 3,6-3,7 nél többet alapfeszen. Szét kellett feszelni ahhoz, hogy hajlandóak legyenek magasabb frekin menni... ez az első olyan proc ami így megy ... igazság szerint csodálkozom is rajta...
Amúgy lett nézve még ilyen proc .. havernak is kéne ilyen 6ból 2 be megy a 4 mag az is hulladék frekit bír... szvl good luck! reméljük találsz!
1.392 meg a vdrop miatt van, magyarul tényleg 1,4v az 1,4 ... annyira van belőve csak hát dropol mint minden lap..
jah és amúgy kösz
-
lsc
nagyúr
válasz
TazLeacher #13232 üzenetére
X2-es prociknál ha feloldod az alapon nem működő magokat akkor így ismeri fel a cpu-z, aida és a többi program is.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13230 üzenetére
1200...de mezei user bemegy a boltba és kér hűtőpasztát.
az igazi értékesítő a legdrágábbat fogja odanyujtani...de a legtöbb helyen a legolcsobbat adják egyből. ami ~300ft. és 10g. nem 4g
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13208 üzenetére
okés...mindenképpen írd majd meg
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13205 üzenetére
aha
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #13200 üzenetére
FPOt tudsz mondani?
-
Beri
addikt
válasz
TazLeacher #13185 üzenetére
Ha veszel egy négymagosítható, kitesztelt phenom II x2-t, semmivel nem kapsz kevesebbet, mint egy out-of-the-box x4-től. A magok hőmérséklete nem látszik magfeloldás után, ennyi a különbség. Semmilyen hátrányt nem jelent.
Scholes9: Linkeltem egy tesztet. Mutass rá arra a játékra, amelyikben számottevő (nem mérési hibán belüli) fps növekedést jelent egy quad, vagy egy i7 a phenommal szemben...
-
Oliverda
titán
válasz
TazLeacher #13185 üzenetére
Ez a legolcsóbb amit szerintem érdemes megvenni.
-
Beri
addikt
válasz
TazLeacher #13173 üzenetére
955-ből csak BE létezik. Annyi a különbség, hogy nincs szorzózár.
Lapból olyat válassz, aminek alapból van egy passzív hűtő a FET-eken, mert 125W nem kevés. Ha 1080p-ben játszol, nem kell magas órajel, itt is láthatod, hogy már 1280x1024-től minimális különbségek vannak egy 965BE (3.4GHz) és bármi más között, ráadásul ők a tiednél gyorsabb VGA-val teszteltek (5850). -
válasz
TazLeacher #13175 üzenetére
jó hát ahogy akarod nekem egy 15 ezer ftos lapba megy alap feszen 3930mhz et de ez leválogatott proc...
szvl alaplapból nem kell drága... min 5 fesz szabályzó meg valami normálisabb chipset
Videt nem érdemes nézni nem úgy van mint az intelnél ... abszolúte nem utal semmire (sajnos)
van mindenféle 1.3 tól 1,4ig ... az enyém pl 1.35 de pl haveré 1,4 és neki megy alap feszen 4ghz et .. az brtuál jónak számít... szerintem főleg hogy xbit-labon a 4ghz et 1,55 v feszel érték el ..[link]
-
válasz
TazLeacher #13173 üzenetére
Q9550@4Ghz E0 én ezt le nem cserélném AMD re
gyorsabb a 9550 jóval
ezt figyu :
Ja és a BE csak annyi ,hogy szorzó lock mentes nem jelenti azt hogy bármivel is többet tud bír mint másik proc...
vagy i5 750 re cserélj vagy sandy re vagy semmire ... és várj a buldozerre .. az elöző kollégának is ezt javasoltuk...
-
válasz
TazLeacher #13170 üzenetére
hát szerintem brutál különbségek vannak proci és proci között 4.2 -t csak a jobb darabok mennek.... válogatottat kell venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest