Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe74
csendes tag
válasz
san diego #4958 üzenetére
Köszi az infot..
Én nem vagyok tuningos, lehet ezért sem jöttek elő ilyesmi dolgok...Azért mennek le az árak CPU téren. Nem régen vettem, de már olcsóbb is néhány K-val..
A memória GEIL ultra 4GB 1333-as, CL6-os , DDR3-as meg emelkedik pl..Szerintem egyre jobban megéri venni ezeket a 945, 955-ösöket...
-
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4949 üzenetére
a 15db-ra nincs szükségem és ezt vallottam be
!
Da azt nem mondtam,hogy jó hogy 2db-al kevesebb van belül.
Gari nélkül meg semmit nem szoktam venni.Még egy elemet sem.
Gari nélkül úgy vagyok vele,hogy hiába csak 20-ért vettem a 60 ezres dolgot,ha tönkre megy vagy szar akkor 20-at dobtam a kukába.Verhetem a seggem a fölhöz,hogy milyen olcsó volt ez a 60 rongyos valami.Igaz használhatatlan de olcsó!Lehet én gondolkodom rosszul,de akkor inkább vegyem drágán,de nyugodtan alszom,hogy van gari. -
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4947 üzenetére
A DQ6-os alaplapok neve a 6-Quadból származik (Quad BIOS, Quad Cooling, Quad eSATA2, Quad Triple Phase, Quad Core Optimized, Quad DDR2/DDR3 slots).
Viszont az a Quad e-sata minegyiknél csak ki vezethető volt a lapról egy hátsó panelal.
Tehát ha nem szerettem volna használni , akkor van 8 normális belső csatim. -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4941 üzenetére
Nekem ne mutasd be!
Az összes intel DQ6-om volt
Kb 6 db kivezető panelt adtam itt el külön
annyim volt plusba!
Ja... hátul 2 satához van egy tápkábel ami még nem is Y.
Nagyon jól ismerem a haszontalan e-sata dolgot.
Nekem kell házon belül 8 sata minimum.
És le csokispiskótázom azt amit kívülre vezettek!
Minek van a HAF 932-es ha mindent üresen hagyok és külső szarokal pakolom körbe a házat!Hidd el több alaplapom volt mint 50 átlag felhasználónak együtt véve!
Majd 2 havonta cserélgettem és próbálgattam. -
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4939 üzenetére
Kevés a 6 sata.
Azt a hátsó e-satás baromságokat inkább hadjuk....
Az egy haszontalan dolog!
Ha nekem a gépben van a meghajtóm nem fogom a gépen kívülre tenni!
Vagy hátulról vezessem be 1 méteres sata kábellel?Ha kívül van a winyóm honnan kap áramot????
Belülről kókányolok egyet,vagy vegyek emiatt külső racket?
Az dugja be az anykájának aki ezt kitalálta!
E-sata csak arra való ha adatot viszel hozol és külsőről egyszerű csatlakoztatni.
Ezzel akarták kiváltani a már lassú USB-t de nem vált be,mert jön az új USB3. -
Osiris
őstag
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4886 üzenetére
Volt nekem is 9700-as zalman,de mikor rájöttem,hogy 4000mhz-n a Q9550-el semmit nem tud kezdeni,eladtam és vizet szereltem be.
Majd mikor már túl voltam az i7-en eladtam a vizet is.
Kiéltem magam az Inteleken és a gatyám ráment a vízhűtésre az állandóan elrepedt plexi miatt amitől beázott a szivattyú és dobhattam kukába a 20 ezres szivattyút!
Ez a második után feladtam! -
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4884 üzenetére
Én EZT használtam passívan a Q8300-on.
Mikor 30 fok volt a lakásban ezzel 40-45 fok volt passívan.
Mikor konvertáltam Divx-et DVD-re és 2 szer megnyitva , hogy rendesen ki legyen használva a proci,akkor volt 55-60 fok és még mindég passzívan.Erre még lehet tenni 2 db 12-es ventit is ha akarsz,de én még ki nem próbáltam!
Nos ezt fogom tenni a 955-re is ha meglesz hétfőn a lapom! -
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4799 üzenetére
Hát akkor neked a lap is húzósabb lesz a 2 VGA miatt,de szerintem mennek még lejjebb az árak! Jó az a lap,de elég húzós az ára! Majd meglátom hogy válik be az AMD és ha jó lesz akkor lehet veszek már DDR3-as-ban akkor,csak forrja ki magát ez a DDR3,mert nem túlzottan remekel még! Nincs kedvem 5 garnitúra ramot venni,hogy valamelyik hátha jó lesz!
-
Osiris
őstag
válasz
san diego #4832 üzenetére
Ezzel az erővel modhatom, hogy 3.6Ghz+ 2.2Ghz NB órajellel stabil a gépem.. LEhet, hogy adok is neki egy esélyt, aztán ha nem borul össze, akkor maradnak azok a beállítások.
Szerk.: Régebben egyébként a Dirt-ben a replay-ek futtatása is jó tesztnek bizonyult, ha néhány visszajátszás után sem volt gond, akkor jó eséllyel stabil volt a cucc.
-
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4797 üzenetére
Én egy Gigabyte MA790X-UD3P AMD 790FX SAM2+ néztem ki.
Nagyon jó az is amit te néztél ki,de sehol nem kapsz még szerintem.
Én legalább is egy nagykereskedésben sem látok csak DDR3-ast.
CPU meg nekem a 955 lesz.10 k pluszt szerintem megér,mert ha beválik hosszútávra gondolkodom és utána később akár AM3-as lapra is lehet váltani. -
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4790 üzenetére
Szia!
A lappal kapcsolatban válaszolnak majd neked tapasztalt emberkék,de szerintem ez egy nagyon komoly lap.
920-as én úgy tudom nincs BE-ben.Csak 940 és az új 955 ami már a DDR3-as ramokat is tudja vezérelni és ugyan úgy használható AM2-es lapokban.Tehát vissza fele kompatibilis!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest