- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlindMind + lovas001
Fejlemények - CPU 1.296V fix / 4GHz - Furmark GPU burner - stabil. A kis 6850 77 fok körül áll be.
CPU 1.296V fix / 4GHz - Furmark CPU burner : fagy, CPU fesz nagyon bezuhan, táp stabil, a 12V ág 11.995- ön tart. CPU Fix emelése - szintén fagy.
CPU 1.368V offset auto / 4GHz - Furmark CPU burner : stabil, a CPU fesz itt is bezuhan 1.272 V- ig, de rá sem hederít, megy mint atom, hűtés is jónak néz ki, 48 fokra áll be a kupakhő, 8 szál/100% terhelésnél.
200- as FSB/20x szorzó esetén ugyanez. Persze a PCIe frekit 100MHz- re fixáltam, az kényes, a többi API- nak meg nem zavar a kis FSB többlet. Ja és persze a Turbo kikapcsolva.
Átlagos, vagy alatti kocka, vagy ebben még nincs elég tapasztalatom, mindent én sem tudhatok, meg szerény is vagyok
Félreértés ne essék, így is szupi, offset+4GHz- el, a sok félbehagyott régi játék kiválóan fog menni, még valahol 2008- tól kell folytatnom, ha lesz időm.
Most átállok az X-Fi HD installra/folytatásra, nem azért de pár audiot installáltam már, de ez kivágja a biztit, itt extra driverbetegség van (Creativnál megszoktuk, de ez már nem az a szint...). Sima PnP DAC formátumban is megy, evvel nincs is gond, meg szépen szól, de fel kéne tenni a programjait is, na itt jön a kis probléma
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest