- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
jézusom #9161 üzenetére
Én USB - Ethernet adapterrel használtam, 400Mb/s sebesség simán ment így. Semmilyen filmmel nem volt problémám.
CEC is jól működött, mondjuk a pro távirányítóval használtam. Így erről nem tudok több infót!
Csak aztán jött a max gen2, ami sokkal kisebb és ugyan azt nyújtotta számomra, így lecseréltem... -
mikrofon
veterán
válasz
jézusom #7863 üzenetére
Nem jobb a 4k Max!
Igazából a Cube3rd-ben erősebb a hardver.
A másik lényegi különbség, hogy nem kell hozzá Y kábel, mert rendelkezik USB porttal. LAN porttal is rendelkezik de az csak 100-as.Amazon Fire TV Stick 4K Max (2023) vs. Fire TV Cube: Which streaming device is right for you?
-
kokokka
addikt
válasz
jézusom #7246 üzenetére
Ahogy gyűrű is írja, ezek szerint kevered a fogalmakat is. Még mindig nem értem miért baj az, hogy nem off-ra kapcsol, hanem csak standby-ra? Furcsa, hogy egy ilyen pitiáner semmiség ennyire fel tud idegesíteni. Azonnal, a legelső megjelenéskor megvettem de soha az életben nem is foglalkoztatott ez a része. Kiderült, hogy nincs off, elkönyveltem és kész. Teszi a dolgát, bekapcsol, elalszik. Kit zavar?
-
csibe1
addikt
válasz
jézusom #7237 üzenetére
Nekem egy régi Samsung tévére van kötve a Fire Stick, meg egy android box.
Ha bekapcsolom a sticket, de előtte a boxot néztem nem vált át a másik HDMI bemenetre amin a stick van, hanem marad a box bemenetén.
Fordítva is így van, a tévé marad az utoljára használt HDMI bemeneten, ha a boxot néztem akkor azon a bemeneten. -
skippper
senior tag
válasz
jézusom #7178 üzenetére
Melyik verziót használod? Sajnos a Cube3 Firmwareben van egy bug, ami miatt csak a legújabb Kodi buildek működnek jól. 21 Alpha releasekbe már mergelve lett fritsch hibajavítása, kb 1 hónapja - a stabilokba nem tudom, hogy betették-e. Ha ennél idősebb build, akkor biztosan nem. Én a quietvoid féle legújabb buildeket használom és hibátlanul működik minden content vele.
-
peternac
tag
válasz
jézusom #7122 üzenetére
úgy tudom, hogy a Fire cuccoknak zárt a bootloader-e, így nincs rájuk coreelec/libreelec/egyéb disztró
viszont a Kodi (akár a sima verzió is) tudja a Fire stick-en (így gondolom a Cube-on is) a frekiváltást
ha párat visszaolvasol, pont a melyik Kodit telepítsem/használjam téma volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest