-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csibe1
addikt
válasz
Onderon #8485 üzenetére
"De gondolom már az NTFS hiányán megbukik a dolog."
Ezzel már jónéhányan próbálkoztak, és nem csak az itteni topikban; de az Amazon direkt hálózati lejátszásra tervezte a sticket. Sajnos, és nem véletlenül.
Azonban az NTFS támogatás nélkül bukta a dolog.
Amíg valaki nem alkot rá egy másik rendszert ami ugyanezt tudja+NTFS USB-ről addig marad a hálózati lejátszás. -
trance89
őstag
válasz
Onderon #8485 üzenetére
Mondjuk te egy kifejezetten streaming stickre próbálod ráerőszakolni az usb-s lejátszást, egy olyan eszközre ami nem rendelkezik dedikált usb porttal. Hozzáteszem az otg-s megoldás minden csak nem dedikált usb, ezért aztán nem is csoda hogy nem megy rendesen. Nem véletlenül kb senki sem használja így ezt az eszközt...
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Onderon #8483 üzenetére
Ok. Ezt a módszert még sose hallottam. Fogalmam sincs hogy működik-e.
De szerintem itt az usb2 miatt azért lehet probléma.
Jobb lenne ha egy pcbe dugnád inkább a pendrive-ot és hálózaton keresztül próbálnád. Ezek alapvetően nincsenek ilyesmire felkeszítve. Hálózatról mindent lejátszanak. Ha ilyen usb dugdosós cucc kell, ez szerintem nem a neked való lejátszó .
Arra inkább egy mediaplayer kell amin van 1=3 usb, és lehetőleg usb3 is. -
gyűrű
Topikgazda
-
kokokka
addikt
válasz
Onderon #6887 üzenetére
Nem olyan nagy buhera ez. Simán megoldható, az HBO nálam hibátlan. Skyshow-t is feltettem, de szerintem rosszat szedtem le, mert a menü OK, de a film csak kinagyitva megy, csak egy kis része látható
Azóta nem is foglalkoztam vele, ráadásul mivel csak sztereó, annyira nem életbe vágó. Majd azért ránézek még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged