Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
Mano66
üzenetére
4k max-ra próbáltam feloperálni több változatot de nem ment, aztán kiderült hogy a Samu tévére van app, tényleg akad, de nálam annyira nem vészes, 1-2 akadás van csatornaváltáskor, utána azért nagyjából okés.
TCL tv-hez kaptam ingyen 6 hónapot, pénzt azért nem adnék érte olyan kevés tévét nézünk amúgy is. -
oszy
veterán
-
Gardaai
senior tag
válasz
Mano66
üzenetére
Akadást úgy értem, hogy látszik rajta, sokszor nem stabil az fps. Mikro laggok vannak, amit mások nem is vesznek észre, de néha annyira zavaró, hogy már feleségem is felfigyelt rá és az már nagy szó (nem látja a magas és alacsony képfrissítés közötti különbségeket pl. telefonon).
A kapcsolat tuti nem gond, gigabites USB hálózati adapter van rádugva CAT6 kábellal. Legkisebb sebesség 170 Mb/s volt, de átlag 250-300 Mb/s-et mérek.Ha olyan létezik, hogy a TV nem bírja megjeleníteni ezt a fajta anyagot (2021 csúcs TV-je volt a Samsungnak), akkor lehet nem a Stick a hibás. De másra egyelőre nem tudok gondolni, minthogy gyenge a hardver vagy fél év után újra kéne telepíteni.
-
kokokka
addikt
-
zolikaDB
veterán
Vissza is olvastam, de nem értettem ami ott áll.
Leírtam, hogy telefonnal teszem fel a stickre a programokat Easy Fire Tools-al, mert ez egy "easy" módszer
"előtte fel kell telepíteni apkmirror installer apk" - mire? Telefon? Stick? Ha stick, akkor oda EFT-al?
"azzal lehet utána telepíteni a skyshowtimeot" - Telefonra feltettem, a bundle file-t "ki is csomagolja", és utána?
Ha a stickre tenném, akkor hogy s hova varázsoljam a bundle apk-t...?
Szóval, ki kivel van?
-
zseko
veterán
Tudom hogy nálam van a gond

gyűrű, milyen profilváltásra gondolsz? Egy profilom van, hülyeségnek tartom hogy több legyen, mivel egymagam használom.
Egy dologra tudok esetleg gondolni, a nem használt alkalmazások automatikus leszedésére a tárhely fogyásának függvényében, ha jól értelmeztem, ami be volt kapcsolva, de 1.32GB szabad helyem van, nem kísérletezgetek vele mint régen csak használom hónapok óta, így ez nem lehet(ne).
De ami a legnagyobb vicc, hogy nem is tudom visszatenni, mivel már nincs olyan menüpont ahol engedélyezhetném a külső appok telepítését. Ha meg ezt szándékosan megszüntették, hát akkor elmennek oda ahová gondolom
OS 7.6.8.1 -
Danecay
addikt
OK, nem kötegedésképpen írtam. A pár óra, lehet mondjuk 6-8 is, én pedig 2 órával a kommented után írtam, gogy már nem annyi. Természetesen ez is benne van a pár órában
Engem ráadásul nem is érint, mert lassan egy éve még itt van a polcon egy bontatlan példány, csak meg akartam nézni, hogy mit takar a villám akció
-
L.L.
senior tag
Azért mert az Emag hibásan írta ki a specifikációkat, ez nem mindenhol van így. Én ezen a 2 helyen a múlt héten vettem a családnak, és az új 2023 max-ot kaptam, és közel 10.000Ft-al olcsóbban megvan, mint ha most vennéd az amazontól, szállítással együtt. Mondjuk az Aqua azóta emelt rajta 2000Ft-ot.
[link] [link] -
Imi1981
veterán
Használom azt is de pkc-t jobban szeretem mert Artic zephyr skinnel úgy alakítom ahogy nekem tetszik. Pkc-val is minden mappát kiteszek amit plex szerveren beállítottam. Annyi hogy neked kell először betallózni mikor létrehozod skinben a filmek, sorozatok stb menüelemeket.
Más téma.
Fire stick 4k max gen 2 észrevehetően gyorsabb mint az előző verzió? Menüben az előző sem lassú így inkább az alkalmazások megnyitás / betöltési sebessége érdekel egymáshoz képest. -
-
Hyena
senior tag
Koszi, de addig nincs ra szukseg mig az ember nem tesz fel olyan kodit ami igenyli. (az aktualis quietvodi meg nem, de talan a maven mar igen de azt nem probaltam)
Amugy alternativ megoldaskent lehet hasznalni xconverge PKC forkjat, o updatelgeti ennek tekinteteben. -
gyűrű
Topikgazda
Nem.
A belső tárhelyen levő kodi ugyanúgy működik, csak a mappa van máshol.
Azt meg nem is értem miért kevered a fájlmegosztást a pkc.vel.
Az egyik egy megosztási protokoll a másik meg egy adatbázis.Na mindegy túltárgyaltuk, majd írok egy magyar útmutatót valamikor erre a megoldásra mert sokaknak jól jöhet.
-
gyűrű
Topikgazda
Én MySQL, MariaDb-t.
Akkor viszont az addon készítői hibásak, nekik kell javítani.Az összes Atv11 és 12 box számára elérhetetlen az android data.
szerk. Megoldás van rá, de elölről kell kezdeni a kodi telepítést
A kulcsszó xbmc_env.properties
Itt van minden -
gyűrű
Topikgazda
Oda nem tudsz másolni a kodival.
Azt ezen az eszközön a korlátozott hozzáférések miatt csak egy nagyon kacifántos kerülőúton lehet, de ezt ide nem fogom leírni, és nem is biztos hogy meg tudod csinálni... Inkább vedd úgy hogy nem lehet. Normál kodi használatnál amúgy se kell oda semmit másolni.
-
-
Hyena
senior tag
-
blakey
titán
-
Hyena
senior tag
-
gyűrű
Topikgazda
-
Hyena
senior tag
Van megoldas arra is, hogy mukodjon a PKC a 09.09-el lasd alabb.
edit
/addons/plugin.video.plexkodiconnect/resources/lib/variables.pyto add 122 for kodi 21 like thisSUPPORTED_VIDEO_DB = { 19: (119, ), 20: (119, 120, 121), 21: (121, 122, ), }Delete/userdata/Database/MyVideos121.dbif it existsRestart kodiWait for plexkodiconenct to sync the new database
-
gyűrű
Topikgazda
Movieshark repo .
-
Hyena
senior tag
Igen en is kiprobaltam az uj quietvoid apkval mukodik, de erdekes , hogy ha a HDR tipusoknal engedelyezve van a HDR10+ es a dolby vision is akkor nincs kep.
Ha csak a dolby vision akkor szepen lejatsza dolby visionben, ha csak a hdr akkor hdrben.
Valahogy megzavarodik ha mindketto aktiv... -
gyűrű
Topikgazda
Nos a probléma a márciusi buildeknél késsőbbiekben az volt, hogy csak a
profil 7 ÉS hdr10+ együtt tartalmazó mkv-nél tiltotta a hdr10+-t, a profile 8-nál pl nem. Ezért azokon fekete képernyő lett, hiába volt kikapcsolva a HDR10+ a menüben.talán ez jó lesz, de sok anyaggal kell még megnézni,
hogy amit a márciusi lejátszott ez is le fogja-e.. -
gyűrű
Topikgazda
Egyelőre úgy néz ki ez jó lehet..nem kiabálom el..
Még tesztelni kell, de a márciusi után az összes többi hibás volt.
Többször jeleztük a készítőnek, de csak most jött rá mi lehet a hiba és talán javította is.
Az összefoglalóban a márciusi fenntmarad mint biztosan jó build... -
FingR86
őstag
-
gyűrű
Topikgazda
Szuper!
Ez a verzió már be-ki kapcsolhatóvá tette a DV és HDR10+ sávot.
Így most már ez is kiválasztható, és a hdr10+ is jól megy, akinek ilyen filmjei vannak.
Feltettem hozzá egy magyar lokalizációt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?
gyűrű