- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Anal
tag
válasz
SpyK333 #11370 üzenetére
Nem akarok túl magyarázni semmit:
Kipróbáltam, nálam tökéletesen ment, ugye nem akartam zsákbamacskát árulni.
Mondtam neki, hogy nincs rá garancia, mert elveszett, de adok rá 7, azaz HÉT napot, ahogy kipróbálja írjon mert az ördög sosem alszik ez így van így mondtam szó szerint.
Aztán felhív, illetve msn en megkeres, a 8, azaz, NYOLCADIK napon, hogy nem megy nála
Megkérdeztem mért nem próbálta ki azonnal, azt mondta nem tudja, illetve az ágya alatt vagy valami ilyesmi helyen volt, de ezt ÚTÓLAG, msn-en tudatta velem, hogy nem használta eddig, a vásárláskor azt mondta hogy persze visszaszól, ahogy hazaér, illetve erről akkor nem volt szó, amikor megvette hogy nincs lapja :S
Msn-en váltottunk pár szót persze kultúráltan, normálisan, a lényeg a kérdezte, hogy most akkor mi lesz: én erre azt mondtam hogy 7, azaz hét, napot adtam neki próbára, de ismétlem nálam GIGABYTE P35 DS4 rev.2.1-lapban tökéletesen működött.
Aztán jött ez a "csalóság".
Azért nézzük már meg a phmegbizhatosag.atw.hu-t, illetve a kivel érdemes üzletelni topikban kérem szépen és keressünk rá az Anal-ra
Sosem szoktam írogatni hogy nézzék meg de most arra kérem az érintetteket, hogy csak nézzük már meg na.
Várom a válaszokat!
-
mark75
senior tag
válasz
SpyK333 #6581 üzenetére
nem értelek meg a hozád hasonlokat.ilyen pár napos szarházinak minek utalgatok elöre
én is vettem már ugy telot hogy elöre küldtem a pénzt,de elötte jol leinformáltam.
és tölem is sokan vettek utalásal.
infozni kell elötte mindig.ennyi az egész.nem kell beszarni.
én már mentem 150km egy sráchoz mert nem azt küldte amit +beszéltünk,értékben annyi volt,de mégis.elmentem,kicserélte és még a benzin pénzt is behajtotam töle. -
Zolee11
senior tag
válasz
SpyK333 #6568 üzenetére
Sajnos ennek a neve is kamu, Abdul Ahmad
, ez legalább fel kellett volna tűnjön. Te ilyet nem tennél, ezért nem is számítottál rá, sajnos egy neves oldal semmire nem biztosíték, sőt pont ezt használják ki.
Soha nem szabad előre utalni senkinek, kivétel ha valaki ismert arc itt a PH-n, mindig voltak, vannak és lesznek csalók.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest