- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tothl
addikt
Szerintem már kipróbálta, és betörte a kapcsolót, hacsak nem az eladó tette, de valami most az súgja, hogy nem. Mindegy, szétszerelt állapotban szerintem ki lehet próbálni, és az is lehet, hogy még a kapcsoló is meglesz, vagy ha nem és nem szakadt föl a nyák akkor lehet pótolni, csak normális szervízbe kell vinni.
Mindenesetre én nem vettem volna meg egy sérült, hiányos, szakadék telót 23e Ft-ért az holtbiztos. Az eladónak értelemszerűen közölnie kellett, hogy semmiféle gart nem vállal rá, mert alapértelmezésben a próbagarancia illetve min. pár nap azért jár.
EZT a telót kockázatos volt postán bonyolítani, az eladónak is, hiszen az a kis kapcsoló marha érzékeny jószág, megnyugtató lett volna megmutatni hogy működik, felhívni a figyelmét a vevőnek, hogy slusz innentől az ő felelőssége. És ennyi.
Adtam el én is úgy cuccot, pl. hdd-s mp3 lejátszót amihez nem volt tartalék hdd-m, hogy ha visszahozza vinyóhibával arra nem adok garit. Merthogy nem akarok én bukni 20 rugót azért mert ő leejti vagy odakoppintja valamihez.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest