Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
Már ne is haragudj,de azért mert ismersz valakit,miért állítod,hogy nem lenne képes rá?Ő nem tévedhet? Véletlenül sem?Ott voltál mikor becsomagolta a készüléket? Azért mert a másik felet nem ismered és neki nem volt annyi eladása/tegyük fel ragaszkodó típus a telójához/ már biztos,hogy Ő a hibás?
Tegyük fel,egy ugyanolyan,de másik készülék van a képen! hmmm?
-
shtml
őstag
Azt hiszem, ezt a töltés befejezésére írta, de ott nem jött fel a bekapcsolás opció.
Gázos az ügy, mert ha rendesen be volt csomagolva a telefon, akkor szállítás közben nehezen érhette olyan behatás, amitől leszakad a NYÁK.
Edit: Azon filózni meg, hogy kinél szakadhatott le... Hát nem tudom.
-
gizda
senior tag
HÁT EZ NEM!
Ezt én is kipróbáltam,majdnem fullosan fel volt ugyan töltve,de rátettem töltőre.Így total-ra feltöltött,de" nem hagyta magát bekapcsolni"!Nem kínálta fel az indítást,mint mikor kikapcsolt állapotban ébresztésnél.Próbáltam usb-kábellel is,hogy látja e a gép a telót,de csak a memkarit látta.Így kellene látnia a telót is?Már nem tudok koncentrálni.
-
shtml
őstag
Pont ezért írtam, hogy ha előzetesen megegyeztek a kockázatviselésben, akkor egyértelmű a dolog. A kérdés az, vajon amikor megegyeztek a postai szállításban, abban is megegyeztek-e, hogy ennek kockázatát a vevő viseli. Na és hogy ennek van-e nyoma.
Ismét csak a webáruházi gyakorlatra utalok. Sokszor van lehetőség személyes átvételre is, de ha a vevő a postát vagy a futárt választja, attól még nem rá hárul a szállítás közbeni kár kockázata.
Szerintem a legtisztább dolog az lenne, ha ilyenkor mindig egyértleműen megegyezik a két fél abban, ki viseli a kockázatot.
-
gizda
senior tag
Ha már rólam van szó,szeretnék én is hozzászólni a dolgokhoz.Reakcióm?Természetesen én is védem az érdekeimet.Igen,felajánlotta,hogy felhozza,5000ért.Nem ragaszkodtam hozzá.
De nem hinném,hogy ez így bárkinek megérné.Ő mondta,hogy szerinte maradjunk a postai útnál.Természetesen megvannak az üzenetváltások és én szívesen közzé is tenném.Arról szó sem volt a hirdetésben,hogy nem tud rá garit vállalni.Annyi volt,hogy gari nincs rá.[link]
Szeretném leszögezni,hogy nem ronthattam el a telefont,mert be sem lehet kapcsolni.Természetesen bármelyik moderátor nyugodtan nézzen bele a beszélgetéseinkbe.Szeretném,ha megoldódna a dolog,mert nem hinném,hogy bárki benyelne 23000forintot.Azt sem igaz,hogy 470ft-ot fizettem a postaköltségre.Mivel Ő azt mondta csomagként szokott postázni,ami 830ft.Megbeszéltük,hogy 22000 a teló,mert nincs hozzá meg a füles.Én 23000-ret befizettem,mondván 1000-be belefér a 830.Súlya alapján eljött volna ajánlott levélként 470-ért,de nem érdekelt.Nem hinném,hogy valakit onnan kell megítélni,mert kevés a piros pontja.Sajnálom,én nem cserélgetem a telefonjaimat nap,mint nap,ezért nem állok jól velük.[link kiszedve, bár ez csak nálad működött...]
[ Módosította: ngabor2 ]
-
shtml
őstag
Szerintem a dolog csak akkor egyértelmű, ha előzetesen megegyeztek, ki viseli a szállítás közben esetleg bekövetkező károkat.
Ha a webáruházak vagy egyéb csomagküldő cégek gyakorlatából indulunk ki, akkor a szállítási kockázatot az eladó viseli, még akkor is, ha a vevő előzetesen már kifizette az árut. Persze ez nem webáruház, de valami hasonló.
-
sasa311
veterán
De szvsz teljsen jogos...
Ha garanciába visszaküldök valamit, akkor nem a mai vételárat szeretném kapni érte, hanem egy ugyan olyan terméket, ami működik.
Jelenleg az a helyzet, hogy az úriember visszakapott annyi pénzt, amiből nem tudja a terméket még itt a PH!-n sem megvenni állítása szerint, nemhogy a bótba. Akkor ki mocskol kit?
Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest