Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
westlake #2021 üzenetére
persze, sajnos 1 termékről sem mondható el, hogy mindennel tökéletesen kompatibilis lenne (sőt!
) ugyanakkor a vitesta 566-ot és 600-at már 1 komolyabb felhasználó sem biztos, hogy megengedheti magának, mig a sima 500at igen, ami árához képest jól használható tuninghoz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
westlake #2012 üzenetére
amikor megtaláltad álmaid prociját megvan hozzá egy DFI és, hogy minden tökéletes legyen megveszel 2db tunningramot és bamm nemmegy külön külön minden együtt meg nem.... enyhén bosszantó.....
mondjuk van aki megteheti, hogy bezuzatja...........
btw egyszer megnézném a zuzdád....
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
westlake #1902 üzenetére
Amikor kerestem ramokat, milyet vegyek, előtérbe került a 2x1 giga, mert annyiba kerül, mint a 2x512 tuningram. Végül, Mushkin EM 3200+ -s ramokat vettem, mely elvileg 400-on 3.3.3.8-l ''mennek''. Jelenleg ugyan ilyen időzitésnél, 2,7V fesz melett 480-on stabilak! A Mushkin is forgalmaz jobb ramokat, csak éppen pénzem nincsen rá, de kipróbálnám.P
-
Vigneau
félisten
válasz
westlake #1923 üzenetére
Értelek. Nem igazán szoktam felülni én sem a tengeren túlról érkező pletykáknak. Ettől függetlenül megmaradtam azon a vonalon, hogy léghűtéssel a névleges feszhez képest max. +0.2V-ot adok a procinak. Lehet kipróbálom a +0.25V-0.3V-ot is huzamosabb ideig. De ha nem megy jobban a proci, akkor a pár MHz plusz nem éri meg a fokozott melegedést.
A viccről meg annyit, hogy a tuning topikba reményeim szerint olynok írnak, akik azért értik a csíziót. Fel sem merült bennem, hogy parázsló vita tárgya legyen a dolog. -
Vigneau
félisten
-
EQMontoya
veterán
válasz
westlake #1198 üzenetére
kedves westlake! felhivom figyelmed, hogy a ''NAGYEBU'' kifejezés szótáramban nem szerepel, mivel arra rájöttem, hogy ez 1 összetett szó (a ''Nagy'' szót még értem), igy az ''ebu'' szóra kerestem rá a google-ben. Ekkor láttam, hogy ez 1 cégnek a neve, amelyet tanusithatok, hogy valóban nem szerepel a nevedben
u.i.: kis ember nagy bottal jár! -
LuzZzer
tag
válasz
westlake #1141 üzenetére
hát elég gyenge az a read, úgy hogy közel 650en megy bár nem tudom melyik everestet használtad, mondjuk ez is szempont. Nekem 6521MB/s volt 500on (Everest 2.20 Home) és lehurrogtak hogy kevés, na ekkor döntöttem el hogy abba a topikba nem írok többet. Én nem lehurroglak de 650en tényleg kevés.
-
törölt tag
válasz
westlake #1024 üzenetére
Pedig ezt éppen Te írtad a DFI topic-ban az OCZ Platinum EB-ről: [link]
Privátban pedig a GSkill 2x1GB kitről mondtad, hogy ''de mivel uccc chip-esek 550nel jobb eredmenyt nem nagyon lehet elvarni toluk..''.
Itt pedig éppen az ellenkezőjét állítod, miszerint az UCCC-k esetleg mehetnek 600MHz-en, de más - gondolom ide tartozik a Hynix IC-kel ellátott Mushkin és OCZ is - nem képes erre.
Most akkor hogy' is van ez a memóriákkal? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake #890 üzenetére
mert ez gagyi mar megbocsass
és semmi stabilitásmérő, gskill 650 2,5-4-3-6-on 1M is lefutott (tudod ami ottvolt nálad
)
Ezeket még probald ki (jobb beallitasok mint ahogy neked volt):
Trc: 7
Trfc: 14
Trp: 2
Twr: 2
Twtr: 1
Trtw: 2
Tref: 166 MHz 3,9us
DQS Skew Mode: Fast
DQS Skew: 128
Max Async Latency: 7ns
Read Preamble: 5ns
Idle Cycle Limit: 16clks
[Szerkesztve] -
David89
tag
válasz
westlake #804 üzenetére
csak az a probléma, h az alaplapom(asus a8n-e) történetesen max 1.55v ad neki, de a leírásban pedig 1.65 a max. Namost én 1.55voltal 2550mhz fölé nem tuttam jutni, h viszonylag stabil legyen
a kérdésem az, h h tudhatném kierőszakolni a 1.65 voltot? tán bios frissítés segíthet -
Celithrandi
addikt
válasz
westlake #772 üzenetére
nem én socket 939 után érdeklődtem hogy ez milyen megoldás vagy létező megoldás e.
de amint látom nem éppen az ezért marad a simacsak mielőtt bármit is veszek körül akarom alaposan járni, hogy ne miután megvettem találjak valami sokkal jobb , jobban fejleszthető megoldást
Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest