- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Balázs1047 #2531 üzenetére
egen.
-
Eagl3
veterán
válasz
Balázs1047 #2529 üzenetére
Nah, szal itt pedig álltsd MANUAL-ra a cuccot.
Utánna: CPU freqency = 240
DDR voltage = 2.7v
CPU multiplier = 10
CPU voltage = 1,5v
Így 2000@2400-en fog menni a procid. -
Eagl3
veterán
válasz
Balázs1047 #2527 üzenetére
Ezen a képen a ramot rakd 400-ról 333-ra. Aztán fényképezd le a Jumper free ablakot.
-
Eagl3
veterán
válasz
Lev Andropov #2404 üzenetére
333mhz-nél nem érdemes jobban visszaosztani a ramokat szerintem.
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz
EQMontoya #2377 üzenetére
Ez így van
nekem egy Mercury alaplapot adtak hozzá még annó, de úgy képzeld el, hogy nem lehetett FSB-t állítani a lappal. Pedig sztem lehetett volna azt a jó kis procit rángatni
Videókarit nekemis cserélnem kellett egy idő után (ASUS GF4 ti4600) Mekkora király kari is vót vmikor
) 1db samsung 256megás ram volt benne... De jó vétel volt én azthiszem
-
Eagl3
veterán
válasz
Spiderka #2371 üzenetére
Nemtudok mit segíteni, ha fesz kell neki akkor fesz kell neki
húzhatsz még ralyta de újra fog indulni, ha bootol egyáltalán. Minden proci változó, valamelyik csak több fesszel akar gyorsabban menni vmelyik alapon viszi a + 3-400mhz-et. Azért amit leírtam azokat állítsd be ha esetleg nem lenne.
-
Eagl3
veterán
Mindenk LECSÓ-s gépbe Celeron meg Sempron proci van... Annak idején vettem egy TESCO (igazából media markt
) -os gépet mint 2000-es P4 celeron. Nagy meglepetésemre egy Northwood 2000-es proci volt benne
Aminek akkor még elég húzós volt az ára, nem lehetett összehasonlítani a celeronokkal.
-
Eagl3
veterán
válasz
Fleck79 #2259 üzenetére
A 3000+-os procid tuning nélkül is rendesen kihajtja a 6600GT-det. Hogy-hogy elszállt tuningtól az adataid fele
én még ilyennel nem találkoztam hálistennek
.
Az hogy a te procidat meddig lehet húzni, ezt mi nem tudjuk megmondani, de 2200-2300mhz-ig biztos menni fog. Ez a VGA karidra is érvényes. Nézz szét a 6600GT topicban, biztos találsz választ a kérdésedre. -
Eagl3
veterán
válasz
[EU]SASA1 #2127 üzenetére
Megmondom őszintén én letettem erről az SLI-s témáról. Énis ezért vettem eredetileg ezt a lapot, de időközben rájöttem, hogy jelenleg semmi értelme 2kártyás conigot csinálni, mivel kijön egy újabb kari és ha eladom a mostanit és ráfizetek az újra, szinte ugyan ott vagyok, mintha vennék mellé még 1-et. Persze aztis használhatom majd SLI-ként, ha érdems
''A videokarik igy is elörébb járnak mint a játékok sztem.'' - Hát azért annyira nem járnak előrébb -
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz
Whaskes #2090 üzenetére
Adnék én neki 1,6-ot ha lehetne még többetis, de a lapom csak 1,55-ig engedi
Azért kérdeztem egybként, mert neked 3000+-od van szal azon max 9-es FSB szorzó van ha jól tudom. Nekem 3200+ tehát 10x-es a max ezért gondoltam, elképzelhető e ha 9x es szprzóval több FSBvel tovább tudjam húzni.
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
válasz
[HUN]Tyson #2080 üzenetére
Nemértem. Tuti hogy van még benne kakaó én még nem találkoztam olyan 3200+ venice-vel ami 2200-nál megáll. Vagyis volt már rá példa, az enyém se ment tovább de nálam az volt a problem, hogy nem fixáltam a CPU szorzót. Feszt adsz neki rendesen? 1,55v-ot nyugodtan. HT 3x. Ramok 333mhz-re. Annyit tudok tanácsolni, hogy nézd át a BIOS-od és semit ne hadj AUTO-n. Mindent fixálj le, feszültségeket is. Tuti valami beállítási gebasz lesz ott. Esetleg az alaplapod topicjába kérdzed meg, ők hogy húzzák, mit mennyire állítanak stb. Több ötletem most nincs
-
Eagl3
veterán
válasz
[HUN]Tyson #2077 üzenetére
Fixáld le a CPU szorzót 10x -re. Gondolom AUTO-n van.
-
Eagl3
veterán
válasz
wassermann #2041 üzenetére
Ha nem hűtöd be a húslevest, egy idő után megromlik, szvsz így van ez a ramokkal is
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
válasz
desolator #1753 üzenetére
Húzamosabb ideig szerintem ne használd 1,5-1,55v-nál magasabb feszültségen. Valószínüleg csökkenne az élettartam. Viszont ha csak egy teszt erejéig akarod húzni, akkor 1,6 max 1,65v-ot adj neki. Jók a gyári AMD hűtők, nekemis az van, halk és rendesen meghűti a procit. Bár venice-k már nem nagyon melegednek
-
Eagl3
veterán
Vagy meg kéne próbálnom kisebb szorzóval nagyobb FSB-t? Ennek van jelentősége esetleg?
-
Eagl3
veterán
Megvan a HT szorzó, köszi a segítséget
eddig auton volt és így is vitta 2000@2600-on. Most hogy 3x-ra állítottam megy 10x265FSB-vel viszont ha 270-re teszem akkor megfagy a win... Kevés a fesz? nemtok neki 1,55v-nál többet adni sajna. Ramok is rendeen vissza vannak osztva 2,7v-ot adtam nekik. Még vmi: PCI express Clock 100Mhz-en van ezt hagyjam? + PCI clock Synchronization Mode [AUTO]. Lehet, hogy ezek miatt nem megy 270FSB-vel?
-
Eagl3
veterán
Bocs az OFF ért. Nemtudja valaki, hogy Asus a8n SLI (Deluxe) lapban hol találom a HT szorzót? A lap topicja mostanában nem túl népszerű.
-
Eagl3
veterán
válasz
NitemaN #1644 üzenetére
Az új chipset hűtök az A8N-SLI-n el vannak fordítva 45fokkal.
Viszont ha a régi falyta chipset hűtőd van ralyta, akkor az elég hangos, énis ezzel szenvedek, nemis beszélve arról, hogy nem tudom mire lecserélni mivel a videókarimra NV silencer rev3-at szeretnék tanni és nem találtam még olyan hűtést ami mellett elfér a videókari
-
Eagl3
veterán
válasz
Interceptor #1155 üzenetére
ööö... FSB-t, DDR-t, Feszt stb. stb... nehadjuk azt a tuningot
-
Eagl3
veterán
nekem egy 3200+-os venice-m van... 260fsb-vel elszaladgál 2600mhz-en viszont 1.55v-ot adtam neki, nem próbáltam kevesebbel lehet, h. érdemes lenne?
265fsb-vel már éppenhogycsak bootolt a win de utánna kékhalál és reboot... így most everest aszongya hogy 34fokos a CPU... gyári hűtő, ez reális? nemkéne 38-40foknak lennie?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest