- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
westlake
félisten
nem lehet.. egy modullal neztem es az az egy modul megy 660mhz-en is
annyi viszont biztos, hogy valamiert nem hajlando 9*329mhz-en elindulni a memoriateszt..
10*300-on siman megy.. szerintem valami nem gombolyu a proci memvezerlojevel.. a manchester 3500+ - ommal siman megy meg 9*330-on is a memoria.. nem is ertem, hogy a san diegoval miert nem -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #1948 üzenetére
igen, en mindig ugy kezdek egy procituningot, hogy megnezem alapfeszen mit megy.. foleg azert is, mert csak gyari leghutoim vannak, igy nem is nagyon tudok fesz emelni..
a san diegonak 1.4volt az alapfesze, nem pedig 1.35volt -
westlake
félisten
tobbre nem futotta
[link] -
westlake
félisten
válasz
Vigneau #1922 üzenetére
ja bocsanat, en vagyok a hulye..tenyleg nem mondtad azt, hogy leeg..
''Csak ki ne pukkadjon nekem''
en szoktam nezni a smajlikat, de vannak olyan dolgok, ami moge hiaba biggyesztesz egy-egy neveto arcot.. a lenyeg az, hogy viccelodve is lehet marhasagot terjeszteni
azert, mert hallottal a szomszedolt egy olyat, hogy egy masik kontinensen valakinek ''kipukkant'' a procija a tulfesztol, meg nem jelenti azt, hogy az ugy is van
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Vigneau #1920 üzenetére
nem ertem, hogy honnan szeditek ezeket a marhasagokat, hogy leegnek a procik...
legyen mar annyi sutnivalatok, hogy nem terjesztetek tevhiteket.. szemely szerint nem szeretem, ha valami olyat allitanak emberek teljes bizonyossaggal, amirol fogalmuk sincs..
en a venice-emet 1.7 volton jarattam a gyari leghutesevel, de semmi baja nem lett!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
wgaborw #1907 üzenetére
nagyon szivesen.. beszeljenek inkabb a kepek.. en megcsinaltam
[link]
[link]
[link]
(mindig meglepodom magamon, hogy milyen profin dolgozok)
azt hittem, hogy ez lesz az ultimate tuning lapom, de aztan leszedtem a modot es eladtam inkabb.. nekem nagyon nem jott be ez a lap a heatpipe-os hutes kivitelezese miatt
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
valakinek a dfi uj lapjaban (venus) 4darab 512-es tccd memoriat sikerult 620mhz-en
cl 2.5 3 3 7 1t-ben hajtania.. azert ez eleg meleg. dfi-nel kicsit tudnak a sracok -
westlake
félisten
az a vicces, hogy nem a cpu nem birja, mert 10*300-on meg elindul a ramteszt es fut is..
biztos, hogy valami a memoravezerlovel van.. mondjuk azt meg nem hinnem, hogy a memorivezerlo is olyan random, mint pl. a procik tuningpotencialja.. baaaar.. ezek utan meg azt is el birom kepzelni
8*329-en is megy, csak hibazik a memoria.. nem tudom megerteni, hogy lehet jobb a venice
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nos akkor ismet es feltennek egy erdekes kerdest, amire nem tudom a valaszt..
adott egy e4 seteppinges 3500+ venice ami alapfeszen megy 2630mhz-en es egy e4-es 3700+ san diego, ami pedig alapfeszen 2830mhz-en megy.. a venice-el 1.63 volton tudom a tccd memoriat tesztelni 9*329mhz-en, mig a 3700+ al meg csak a teszt sem indul el..
ki tudja hogy ez mi erre a maygarazat?? -
westlake
félisten
valaki okos mondja mar meg nekem, hogy egy san diego miert melegszik fel 1.63 volton 63 fokra, amikor egy x2 ugyanilyen korulmenyek kozott nem lesz melegebb 50 foknal..
en ezt annyira furcsanak talalom.. -
westlake
félisten
egy almom valik valora... tudok szerezni amd opteron-os sapkat
-
westlake
félisten
válasz
Interceptor #1320 üzenetére
igen az, de most hogy jon ez ide?
-
westlake
félisten
nekem van 2kit 2*1gb gskill 500-as ramom, valahol a fiokban
#1301: egy oldalas gigas modul? lol.. gondolkozz mar kicsit mit irsz
512-es modulbol alig lehetett meg csak latni is egy oldalast..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Interceptor #1294 üzenetére
sznobizmusbol
-
westlake
félisten
csao... tccd chip-el csak ddr1 256-os es 512-es modult szerelnek.. a gigas modulokon uccc tipusjelu chip-ek vannak, de azok kozel sem rendelkeznek olyan tuningpotenciallal, mint a tccd-k (mondjuk ezen nem is szabad csodalkozni, hiszen ugyanakkora helyre be kellett zsufolni 2x akkora memoriameretet.. ez pedig a sebesseg rovasara ment)
-
westlake
félisten
dfi expert, cl 3 4 4 7, 2.77volt (kimert), single channel, 9*332
664mhz stabil memtest86+ 1.65 - 2779mb/s
+ meg vagyok rola gyozodve, hogy a procim nem megy tovabb es ezert a memoria is hibazik
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
dfi expert, cl 3 4 4 7, 2.77volt (kimert), single channel, 9*329
658mhz stabil memtest86+ 1.65 - 2754mb/s -
westlake
félisten
válasz
Vigneau #1269 üzenetére
szerintem erre nem lehet altalanos valaszt adni..
en eleg sok fajta tccd-t (maskor gyarott) lattam mar es azt lattam, hogy valtozo a dolog..
valamelyik fajta 2.9 volton erezte jol magat, a masik meg 2.77-en. (mint a mostaniak is)
hallottam mar olynarol, hogy egy bizonyos fajta 3.5 voltig jo volt (ez mar szerintem szelsoseges ertek) -
westlake
félisten
dfi expert, cl 3 4 4 7, 2.77volt (kimert), single channel, 9*325
650mhz stabil memtest86+ 1.65 - 2721mb/s
(sajnos a procim nem birja, igy everestel nem tudok merni) -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #1211 üzenetére
csssssssssss... mert meg lebukunk
[Szerkesztve] -
-
westlake
félisten
dfi expert, 2.79volt, cl 3 4 4 7 1t, single channel, 8*324 (ddr648), 1:1
stabil
everest read 5042MB/s -
westlake
félisten
jaaaaj... hibaztam! a #966-os hozzaszolasban valotlant irtam
az uj szerias ''venice'' teljesen megegyezik az e4 steppinges x2-es manchester processzorokkal..
ime a legujabb baratom
(azert gondoltam, hogy ez egy teljesen uj core, mert el volt forditva a processzor, en meg figyelmetlen voltam)
-
westlake
félisten
''Ez egy Manchester aminél le van tiltva az egyik mag''
ez egy tokeletes pelda arra, hogy terjednek el oyan hirek, amiknek semmi valosagalpja nincsen. en lattam eleg sok magot (kupaktalanitva) es egyvalamit teljes biztonsaggal allithatok: a manchester mag egyaltalan nem hasonlit az uj cg-s procik magjahoz
(remelem senkinel nem azt jelenti a ''letilt'' szo, hogy a mag felet lecsonkoljak..)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ez a processzor e4 steppinges es ahogy kiprobalgattam a progikat (ez kb 5-ot jelent) egyik sem detektalja korrektul.. a cpu-z -nek mar van 1.31.4-es verzioja, de ez csak teszteloknek publikus (mint en
)
a regiek azert nem tudjak felismerni mert a progi nem tartalmazz a cpu-k mikrokodjat -
westlake
félisten
ezt a processzort majdnem minden helyen venice-kent aruljak, de valojaban tenyleg manchester magos.. ez igy mondjuk eleg furcsa, mert a manchester az ugyebar x2-es mag es ket san diego magbol all.. nem igazan tudom, hogy miert adjak ugyanazt a nevet ket teljesen kulonbozo processzornak..
tudtommal csak a lord computer hozott ebbol a procibol nehanyat, de mert nem tudnak szerezni.. mindenesetre a kovetkezo prociszallitmany listara felvettem egy ilyet is -
westlake
félisten
válasz
God Vazzeg #872 üzenetére
erdekes.. az en eredmenyemre valahogy nem regaltak ennyire jol
[link] -
westlake
félisten
4400+ x2
dfi expert
leghutes
2738mhz -
westlake
félisten
válasz
Celithrandi #776 üzenetére
ha nem lenne lehetetlen akkor mar megtettek volna.. bevetei forras...
egyebkent a procin mulik nem is a lapokon.. szerintem az amd direkt csinalta igy, hogy ne lehessenek konkurenciak az olcsobb procik a dragabbaknak -
westlake
félisten
válasz
Celithrandi #773 üzenetére
ha nem mondtak volna neked, akkor elarulom, hogy nem letezik dual 939-es lap..
a megfelelo mennyisegi ht link hianya miatt leheteteln gyartani ilyen lapot -
westlake
félisten
válasz
Celithrandi #771 üzenetére
te mindenfelekeppen socket 940-es dual lapot akarsz venni? mi a fenenek?
-
westlake
félisten
lehet, hogy sikerult kifognod egy olyan uj szerias procit, amik mennek 3gigan..
nehogy kiadd a kezeid kozul!!
ha tudod, akkor szedd mar ki a procit es irs le priviben a proci kodjat.. koszi
(az alairasod helyesen : ''csak a pufin lekvar ad nekem erot es mindent legyozo akaratot'') -
westlake
félisten
válasz
God Vazzeg #627 üzenetére
en siman megneznem mit megy alapfeszem (mar csak osszehasonlitaskeppen is)
az 1.525volt nem nagy fesztobblet.. siman mehet annyin, ha a hutod birja -
westlake
félisten
dfi expert
1.61volt chipset
fsb430
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest