Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
NitemaN #1831 üzenetére
áúúúú! aki a tápot ki akarja használni, az zsirhülye! szvsz azért veszünk a kelleténél vmivel drágább, nagyobb teljesitményü tápot, mert ugyan kisebb is elvinné a rendszert, de igy nagyobb biztonsággal elmegy, kisebb a meghibásogás esélye (főleg minőségi táp esetén), stb.. jó, tudom, offnak kéne lennie, de a hülyeség 1 szinten már fáj
-
Robi_73
őstag
válasz
NitemaN #1818 üzenetére
Egy két tipp:
1, Nekem még anno a P4-nél, a D43 nem szerette ha vissza volt osztva, csak 1:1-be ment a tuning. Kivéve ha nem léptem túl a 200mhz-et.
2, Mivel nem ismerem a lapodat van benne PCI-E 100mhz vagy fix opció.
3, Esetleg azért nem zárnám ki a tápot sem, próbáld ki azonos beállításokkal egy gyengébb vga-val is.
4, Memóriát tesztelted?
5, Hangkártya disabled? Néha az integrált kártyák nembírják a tuningot.
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
válasz
NitemaN #1802 üzenetére
Ilyen már volt nálam is, de legtöbbször programhiba miatt, szvsz nem a tuning miatt. Másrészt az FSB tudtommal nem emeli a PCI frekiket, úgyhogy mitől is lenne?
Ha mégis a tuningtól van, akkor az csak egy lefagyás, és olyankor szokott hülye hangokat produkálni a karesz nálam is (1-2 mp-es hangfoszlány ismétlődik, vagy sokkal rövidebb...) -
-
őstag
őstag
válasz
NitemaN #1662 üzenetére
Persze, ezzel egyet értek, csak hát a felépítésből adódóan vannak korlátai a ventinek a chipseten, és ennek már ismerjük a hátrányait
Ezeket teljesen kiküszöböli a heatpipe, a nagy borda meg ahol leadja a hőt jó helyen van, egy Freezer 64 pro pl. pont felette nyomja el a levegőt -
őstag
őstag
válasz
NitemaN #1658 üzenetére
Nem okoskodás csak puszta észrevétel
Miért lehet, hogy mégis a prémium kategóriás lapjaikat szerelik a gyártók ( nem mind az igaz ) heatpipe chipset-hűtéssel, és az olcsóbbakon van a pörgős kis aktív hűtés
Amúgy a heatpipe messze nem sima passzív borda, lásd a hatásfokát a procihűtőknél -
őstag
őstag
válasz
NitemaN #1654 üzenetére
A borda meleg az igaz ( kézzel meg lehet fogni amúgy, szal. a tojás sütés kicsit túlzás
), de chipset csak 30 fok körül van
Én még eddig nem találtam - pedig kerestem - ezzel kapcsolatos negatív tapasztalatokat
A sima KN8 on barkácsolták át sokan a ventillátoros kis chipset hűtőt valami passzívra (nem heatpipe), mert megőrültek a hangjától, nekeik ment 50 fok fölé a chip -
Eagl3
veterán
válasz
NitemaN #1644 üzenetére
Az új chipset hűtök az A8N-SLI-n el vannak fordítva 45fokkal.
Viszont ha a régi falyta chipset hűtőd van ralyta, akkor az elég hangos, énis ezzel szenvedek, nemis beszélve arról, hogy nem tudom mire lecserélni mivel a videókarimra NV silencer rev3-at szeretnék tanni és nem találtam még olyan hűtést ami mellett elfér a videókari
-
Interceptor
addikt
válasz
NitemaN #1640 üzenetére
tulajdonképen a pénz miatt akarsz cserélni
oké végülis érthető.Viszont lenn egy kérdésem!Az A8N-SLI chipsett hűtőjéről rentgeteg rosszat halottam hogy mennyire hangos.Az én A8N-E lapomon már rev2-es chipsett hűtő van ami 5800-at pörög de nagyon csendes.Szóval a tiéd is rev2 mert ha nem akkor nem szivesen áldoznám fel az SLI oltárán a nyugalmat
Maximum azért cserélnék mert a lap sokkal állatabbúl néz ki,meg ki tudja lehet egyszer 2 vga-m lesz.
-
Interceptor
addikt
válasz
NitemaN #1609 üzenetére
Igaz ami igaz!Én is gondolkodtam hogy A8N-SLI-t vegyek vagy A8N-E lapot és végűl a 6-7 ezerrel olcsóbb de tudásban ugyanazt nyújtó(kivéve SLI) lapot vettem meg az A8N-E személyében.Nem bántam meg.Elvileg az A8N-E is támogat valami SLI szerűséget mert van egy másik slott ami 4x-est támogat,de nem egészen vágom hogy lehetne működtetni.
pedig ott a hely a másik karinak.
-
-
Interceptor
addikt
válasz
NitemaN #1562 üzenetére
igen a HTF-et nem szabad 1ghz fölé engedni,nekem is 3x-oson megy 301,4HTT-vel,így kb 900mhz.Szóval azért nem lehet 301,4 fölé vinni a HTT-t mert a lap ennyit tud?Biosban pedig engedi fölé állítani,de windows alatt már minden diagnosztikai progi azt jelzi hogy a HTT bizony 301,4 mhz.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest