- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
nem is aza baj igazából, hogy cerka van benne (a sempron árához képest igen izmos), hanem hogy olyan cumók vannak benne, amivel nem tudod tuningolni az előzőket. mert hogy ugye mind a cerka, mind a sempron jól huzható, de kapsz mellé vmi full noname ddr400-at, (ami már 400on is max 3-4-4-8-2t-ben mozog), meg vmi full gagyi antituning lapot...
azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a bolti configokban általában olyan vidkarik vannak, amit anyám gépébe raknék, aki szöveget szerkeszt, és internetezik... az még viccesebb, hogy az általam összerakott config árban semmivel nem volt drágább, mint ha 1 hasonló konfigurációt vettem volna. (sőt!) Ezt viszont legalább én raktam össze, tudom, hogy minden alkatrész minőségi benne, stb...
konkluzió: bolti configot vegyen, aki baromira nem ért hozzá.... (és nem is ismer senkit, aki értene.) -
rumkola
nagyúr
3000+ ja, de egy nagyon nagy furcsaság van vele. Dobozos volt (tutira bontatlan), de a rajta lévő kód TÁLCÁS proci kódja. Azt ugyebár tudjuk, hogy hiány van 3000+ és 3200+os AMD64-ből. Namármost okoskodásom szerint az AMD néhány erősebb procijában (amiből van bőven, mert arra vannak ráállva, mivel nagyobb a haszon rajtuk) lefixálja a szorzót, aztán mehet bele a 3000+ 3200+os dobozba.
-
Yoda1983
csendes tag
Nekem nem szórzók közül lehet állítani a Ht-t.Fix értékek vannak pl 600,800,1000.Hogy állítsam ha húzni akarom,mert ha alapon hagyom a cpu fsb-t akkor 800-ra szoktam állítani és stabil.
Az fsb szórzót nem kell fixre tennem,mert ha átváltok hogy overclock akkor azonnal megjelenik az állítási lehetőség és nem auto beállítás lesz.
A memória beállítással meg pont az a baj amit írtam.Nem tudom osztani.Próbáltam úgy hogy nagyobb fsb-vel és visszaosztással hogy a ram 400-on menjen,de akkor el sem indult a gép.Asszem 250-el próbáltam.
Mivel Via-s a lap ezért az AGP/PCI frekvenciát fixre szoktam állítani 66.6/33.3-ra.Ez lehet befolyásoló tényező?
[Szerkesztve] -
[EU]SASA1
tag
Hát... ugy értettem hogy jelenleg egy 7800Gt elég minden játékra, de késöbb lehetnek jobb karik és nemsoká itt a pixelshader 4.0
. egyenlöre a mostani játékok sem használják ki még a 3.0-esm 1-2kivétellel amik igen intenziven használnak ilyeneket. Sztem ugy érdemes cucot venni hogy mondjuk 1-2 évig vigyen mindent normálisan(én beszélek miko a mostani konfigom is viszi
)!
''de időközben... ...mellé még 1-et''- Ha peciel a legujabb kártyák pár honapos indulo árát nézzük akko nem biztos hogy igy van Pl: 2X7800GT jobb mint egy 7800GTX 512Mb hogy a 7900 milyen lessz azt nem tom de 2X7800Gt-nek jobbanak kéne lennie majd! szerintem
[Szerkesztve] -
[EU]SASA1
tag
Hát ha minden igaz akkor elég durva lessz a 7900-es kari de biztos jo kis ára is lessz! Én ASUS A8N SLI DELUXE-ot,3700+ sandiegot,6800Gt v. 7800GT-t néztem ki igy elsö meglátásra.
Nem kell nekem a legujjabb mindig
. Azé akarok SLI-s lapot hogy most egy kari és ha késöbb kevés lessz a teljesitménye akko veszek mellé egy másikat akkora már az is olcsobb lessz!
A videokarik igy is elörébb járnak mint a játékok sztem.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Az alaplap topicjában is tanácstalan mindenki, pegig tényleg elképzelhetetlen, hogy csak ennyi legyen benne.
Kakaót adtam eleget, HT volt 3x is, ramok voltak a béka segge alatt is.
Azért kösz a segítséget!
Azt tudom még kipróbálni, hogy unokatesóm ugyanijen prociját belepróbálom a lapba, és igy rájönni, hogy mi a ludas. -
desolator
senior tag
-
wassermann
addikt
Egy dolgot nem szabad viszont elfelejteni: amíg régebben (pl.K7 rendszerek) a különböző északi hidakban (Intel,Via,SiS,Nvidia) volt hely és energia, addig az A64-be a memóriavezérlőt még a korábbi CPU részegységek mellé be kellett valahogy ''paszírozniuk'' és az energiafelvételre is jöttek a korlátok...
-
Eagl3
veterán
Megvan a HT szorzó, köszi a segítséget
eddig auton volt és így is vitta 2000@2600-on. Most hogy 3x-ra állítottam megy 10x265FSB-vel viszont ha 270-re teszem akkor megfagy a win... Kevés a fesz? nemtok neki 1,55v-nál többet adni sajna. Ramok is rendeen vissza vannak osztva 2,7v-ot adtam nekik. Még vmi: PCI express Clock 100Mhz-en van ezt hagyjam? + PCI clock Synchronization Mode [AUTO]. Lehet, hogy ezek miatt nem megy 270FSB-vel?
-
-
pyrex
csendes tag
Na nekem ugyanez a bajom
Van egy E4 steppinges (belenyúltam a jóba) 3700+ San Diego procim. Sajna még a 89W-os változat - cserébe viszont megy mint a kisangyal
Alapfeszen simán megy 11x250-en (2750MHz) - ráadásul 1 óra Far Cry-ozás után is csak 50 fokos a proci (igaz most nyitva van a ház - viszont a gyári aluminium hűtő van rajta...)
Ha adok neki plusz kakót - 1,55V - akkor 2970-en is simán bootol a Windows - de a SuperPI már hibázik. (Bár lehet, hogy a ramok miatt - ezt majd még kipróbálom). Viszont szerintem 1,6V-on simán vinné a 3000MHz-et, de a bios csak 1,55-ig engedi - Asus A8N SLI Premium, asszem 1009-es bios. Valaki nem tudja, hogy ehhez a laphoz az újabb biosban lehet neki plusz frekit adni? Esetleg valami tuning-bios valamerre?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- LTE frekvenciák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged