- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Nekem egy 3200+ venice E6 egy Asus A8N-SLI lappal és 2*512mb Kingmax HC!Nekem a vége 10*265 ami ugyebár ilyen ramokkal nem is rossz!
-
kavicssli
addikt
Azt kérdezném hogyha most a rendszert 10*250 felteszem 10*260 akkor a ram is 520 állítódik vagy nem. Nekem a BIOS ban 500mhz után 533 van ami minimum azt jelenti hogy 265 re kellene húzni.
Szerintetek megoldható ez? -
kavicssli
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy egy 3200+ Venice E6 ost meddig lehet húzni?
Most @2500 járok Kingmax Hc ral .szinronban.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
kavicssli
addikt
Válaszoljatok.PLEASE!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van egy 3200+ Venice E6 os ami 2600 Mhz en megy alap feszen. Az lenne a kérdésem hogy milyen ramot ajánlotok bele. Gondolkoztam 2 db Kingmax HC- de ezzel az a baj hogy csak 512 sek és szerintem ez az 1 Gb kevés, vagy vegyek 2*1 Gb.Amit jól lehet tuningolni de annak meg iszonyat ára van.vagy vegyek 2*1 Gb de csak 400 mhz-t. Sokat számít az hogy pl 2*512 Kingmax HC 530 -on fut vagy 2*1 Gb és az 460-on?
Kérlek segítsetek mert nagyon fontos lenne!
Előre is köszönöm a válaszokat?
PLEASE -
kavicssli
addikt
Honnan tudom hogy éppen hány mhz megy a memo?
-
kavicssli
addikt
válasz
Interceptor #1112 üzenetére
Szerintem a 3200+ az jó!
-
kavicssli
addikt
Azt szeretnem meg kerdezni hogy valaki leirna ezt a memo visszaosztast.Tudom mar olvastam de nem ertem.Rem nem gond.
-
kavicssli
addikt
Mivel lehet a proc hőmérsékletét a legpontosabban megmérni?Ja és hány fok a legfelső határ egy 3200+ Venice E6
-
kavicssli
addikt
Szerintetek egy 3200+ E6 tuninghoz a THERMALTAKE BIGWATER SE dukál?
-
kavicssli
addikt
Az a baj hogy azt sem tudom hogy ezt a procit 3200+ meddig lehet húzni.most még egyenlőre levegő hűti de jövő hónapban már szeretnék egy vízhűtést.Ja tudnál valami tippet adni arra hogy hogyan kezdjem el a tuningot.Előre is köszönöm! remélem nem vagyok várasztó:
-
kavicssli
addikt
Sziasztok.Nagyon új vagyok ebben a témában.Olvasgattam a topicot és lenne egy pár kérdésem.Lecseréltem a régi gépem.Az új ASUS A8N-SLI DLX,3200+ Venice,2 db 660Gt Inno3D,...
Az lenne a gondom hogy milyen memót kellene vennem amit jól lehet tuningolni.Most kezdtem el foglalkozni a proci tuninggal és szeretnék benne segítséget kérni vagy ha tudtok valami linket adni annak nagyon örülnék.Teljesen kezdő vagyok a proci húzásban.Nagyon szépen köszönöm előre is segítségeteket! :) :)
Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged