- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
westlake
félisten
''Ez egy Manchester aminél le van tiltva az egyik mag''
ez egy tokeletes pelda arra, hogy terjednek el oyan hirek, amiknek semmi valosagalpja nincsen. en lattam eleg sok magot (kupaktalanitva) es egyvalamit teljes biztonsaggal allithatok: a manchester mag egyaltalan nem hasonlit az uj cg-s procik magjahoz
(remelem senkinel nem azt jelenti a ''letilt'' szo, hogy a mag felet lecsonkoljak..)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ez a processzor e4 steppinges es ahogy kiprobalgattam a progikat (ez kb 5-ot jelent) egyik sem detektalja korrektul.. a cpu-z -nek mar van 1.31.4-es verzioja, de ez csak teszteloknek publikus (mint en
)
a regiek azert nem tudjak felismerni mert a progi nem tartalmazz a cpu-k mikrokodjat -
westlake
félisten
ezt a processzort majdnem minden helyen venice-kent aruljak, de valojaban tenyleg manchester magos.. ez igy mondjuk eleg furcsa, mert a manchester az ugyebar x2-es mag es ket san diego magbol all.. nem igazan tudom, hogy miert adjak ugyanazt a nevet ket teljesen kulonbozo processzornak..
tudtommal csak a lord computer hozott ebbol a procibol nehanyat, de mert nem tudnak szerezni.. mindenesetre a kovetkezo prociszallitmany listara felvettem egy ilyet is
Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest