Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
Alvinka #1105 üzenetére
Ha van rajta akármilyen hűtő, a hőmérséklet miatt már nem kell aggódni. A hűtő miatt hirtelen nem tud megszaladni a processzor hőmérséklete és a már beépített hardveres CPU-védelemnek van ideje lelőni a PC-t.
Ha jól emlékszem a védelem kb. 5éve, már a 2. generációs AMD XP-ktől kezdve benne van minden AMD-prociban. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvinka #1052 üzenetére
CnQ nem izgat, mert nem használom. A szinkronnal fogok próbálkozni, de amit te mondasz annak semmi értelme nem lenne számomra, mert a RAM-om aszinkronban is jelenleg 482 MHz-en megy, a VGA pedig tökig CPU limites.
533 MHz-en képes működni egyáltalán két Kingmax HC modeul?
Ha igen, akkor milyen időzítésekkel? 2.8V-ot adok neki, mivel a Kingmax honlapján annyit ajánlottak felső határnak.
-
vazzz
őstag
A melegedés úgy jön ide, hogy érdekelne, hány fokig ment fel a proci.
De nem lényeg, csak érdeklődtem.
Engem a stabilitás érdekel inkább, nem a végsebesség. A ramok időzítése is számít, meg a rendszer gyorsasága is lényeges számomra.
De lehet, hogy én is kipróbálom, mit bír csak a proci kicsire visszaosztott ramokkal, gyenge időzítésekkel.
Sőt, már próbálom is -
Balage85
tag
Megelőztél...
Lenne pár kérdésem hozzátok.
280-on a prime hibázott. Még alapfeszen van, ilyenkor kéne kicsit feljebbtolni?
Ha a HT szorzót nem veszem le, akkor mit csinál?
Ha a memóriát is magasabban járatom, akkor lefagy vagy mi lesz vele? Nem ég le, vagy ilyesmi? Nincs rajta borda. -
hightower
tag
Thanks
, de ha a proci szorzójat csökkenti, akkor azt miért nem látni?, legalábbis én nem látom, a biosban pedig én csak ki-be tudom kapcsolni a CNQ-t . An8 SLI bios Award 05/11/25. ma raktam fel ezt a biost, a régi bios-al és a GURU szerint 33-35C volt a proci alapon 1.4V-on, most ezzel a biossal meg 25C, gyári AMD hűtő+venti 2000RPM, lehetséges ez?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest