- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
#94529552 #31532 üzenetére
Úgy érted, hogy van VA és IPS panelos lcd is otthon?
Annyira elegem lett, hogy lehet nem is veszek semmit, marad a Panasonic plazma. Valójában nagyon szeretem
És még egy rakat pénzem is megmarad, asszonyka nagyon fog örülni...
Igazából erre jutottam én is, hogy szinte minden rosszabb, vagy max olyan lesz, mint a plazmán. Így viszont nem sok értelme van.
Smart egyáltalán nem kell, a 3D miatt meg nem fogok váltani. A 42" pedig eddig is elég volt. Persze örülnék, ha nagyobb lenne, de szerencsére a 42" is teljesen rendben van. Soha nem éreztem úgy, hogy nem lenne elég nagy a tv.Megyek a Sport szeletért....
-
apszi
őstag
válasz
#94529552 #31525 üzenetére
Természetesen az esély megvan rá (kizárt
), de én jobb szeretem magam bejáratni a műszaki cikkeimet.
Viszont lehet, hogy szólok anyumnak, mikor sugározzák az energiát, hagyjon a tv-nek is, ezzel is növelve annak élettartamát..., de a legjobb az lenne, ha ezt 3D-ben tenné
-
-
-
Mill3r
tag
válasz
#94529552 #31364 üzenetére
Hali!
Mivel az LG talpa semennyire sem tetszik, most elindultam ezen a 120 centis vonalon és árban ezt a 3 készüléket találtam: ITT
A leírások alapján melyiket választanátok? A hang kiemenet nem akkora plusz, nekem a lényeg a kép
Valamiért a Samsung tűnik szimpatikusnak. -
Mill3r
tag
válasz
#94529552 #31361 üzenetére
Szia Pumma!
Köszönöm a választ, pont ettől féltem és ezért fordultam hozzátok, hátha tudtok ajánlani 1-2-3 TV-t.
Megnéztem a tlala által említett LG-t is és kb pont olyat keresek, amiket ő is leírt, csak picitt olcsóbban és picit kisebb képernyővel.
A 130as maxos keretem nem sokkal lépném túl, viszont eléggé felcsigázott egy ekkora TV gondolata -
-
-
Integrator
aktív tag
válasz
#94529552 #31318 üzenetére
Nem volt meg. Azért hívják ezt fórumnak, mert itt írhatok konkrét kérdéseket. Ellenkező esetben Google-t használnék cikkek keresésére.
Egyelőre nem hinném, hogy néznék rajta bármi UHD-t, csak simán azért agyalok rajta, mert ha most 100 EUR a különbség egy sima FullHD, és ugyan olyan UHD között, és azt mondjátok, hogy ár/érték arányban megéri az a +100 EUR, akkor azt venném meg.
-
Integrator
aktív tag
válasz
#94529552 #31313 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ.
Viszont, ha már 48-asokat ajánlasz, akkor p. nem volna ez jobb; Samsung UE-48JU6450UXZG
Ha jól látom, ez is 6-os széria csak nem FullHD, hanem UHD.Köszi,
-
Integrator
aktív tag
válasz
#94529552 #31308 üzenetére
Szia.
Miben jobb a 6-os széria az 5-ösnél, és mennyiben jobb? Igen, német modellt jelöl, jelenleg Németből tudok rendelni, 2-3 hónap múlva mennék Vele haza. Gondolom ezek ilyen multi-language cuccok, simán tudom magyar nyelven is használni, nem?
Amúgy itt nézelődöm, Őket ismerem itt helyben, ill. szeretem: - link -Ha ebből a kínálatból segítesz szűrni, hogy melyik volna a legjobb, megköszönném. Akár privátban is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#94529552 #31300 üzenetére
+1
Mindenképp el kell kérni a távirányítót és a legjobb, ha (van rá lehetőség) mindjárt két pendrive-on visz azonos minőségű legalább 2-3 perces kiváló minőségű FHD anyagot, akkor két tévén is egyből azt látja mindenféle csatit kihagyva. Aki ennek nem jár utána, utána maximum csak kesereghet, hogy otthon még trágyább a minőség, mint amit a boltban látott. Én vagyok a vevő, ő van értem, nem fordítva.
-
-
birka_zozo
csendes tag
válasz
#94529552 #31238 üzenetére
Köszönöm,
voltam bent egy panasonic boltban, ott természetesen agyon dicsérték.
Ellenben most voltam a MM-ban és ezt ajánlották:
Philips 40PFH6510 170K huf ért 5 év garival.Jó képe volt, tetszik az android-os smart tv, a távirányító hátulján van qwerty bill. és eddig is philips TV-im voltak.
Vélemény?
köszi. -
Gergosz2
veterán
válasz
#94529552 #31171 üzenetére
Köszönöm!
Na a felállás a következő:
Megmutattam a jelöleteket és a 140k-s Samsung lett a favorit. De (#31168) headhunter hozzászólása nyomán kíváncsi lettem, hogy az LG 42LF652V-t vagy a Samsung UE40H6400-t érdemes választani?
Személy szerint azt mondanám, hogy kb ugyan az a kettő.
Tovább már nem variálunk, már ma meg lesz véve, hogy jövő héten ideérjen.
-
-FreaK-
veterán
válasz
#94529552 #31153 üzenetére
A Német MM-et nézem. Ívelt főleg nem kell, UHD se.
Igazából ez a két típus felel meg a paramétereknek, feltéve hogy a 900EUR is még belefér nekik, tegnap 800-at mondtak:
LG 55LF6529
SONY KDL-55W756CHa árban sok, akkor 50col-ban kell nézelődni, ott már azért nagyobb a választék, viszont viszonylag távolról nézik, így a nagyobb jobb lenne.
Most így olvasgatva a témában két fontosabb különbség van:
Képminőség: Sony > LG (VA vs. IPS panel)
Smart rendszer: LG > Sony (Android vs. WebOS2)Ezt jól gondolom?
-
Dave567
addikt
válasz
#94529552 #31017 üzenetére
Ilyet Te hol hallottál ? Mert én nem sok embernél olvasom azt hogy OLED-et akar.
Kivéve a Plazmások, ha lenyomja a Plazmát, de ez érthető is, valaki nem elég szik meg az olcsó vackokkal, és veszi a Plazmát, meg az OLED-et, de nekik inkább a képminőség a fontos, nem a smart meg ilyenek.
A képminőséget meg kell fizetni.De különben meg nem ezért lett az év tévéje.
Azt hiszel amit akarsz....
-
Toto2000
tag
válasz
#94529552 #31141 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm, végül én is a TV Raktárat (AtomTV) találtam meg és tegnap este meg is vettem, haza is vittem az 55LF630v-t. A kereskedőt tudom ajánlani, valóban van náluk az, amit árulnak... Eddig remekül szuperál.
Viszont egy gyors kérdés: úgy látom bizonyos lejátszásoknál (pl. laptopról) mintha időnként kihagyna néhány képkockát mondjuk, fél percenként 1-3 alkalommal látok ilyet, kicsit megugrik a kép. Mitől lehet ez?
Köszi!
Üdv:
T -
-FreaK-
veterán
válasz
#94529552 #31147 üzenetére
Köszi!
Nekem így nem szimpatikus az a Sony. Képminőségben melyik lehet a jobb Sony W7-8-as széria vagy az LG LF?
A Német MM weblapján két LG találok:
LG 55LF6529 LED TV (Flat, 55 Zoll, Full-HD, 3D, SMART TV) - 899EUR
LG 55UF6809 LED TV (Flat, 55 Zoll, UHD 4K, SMART TV) - 799EURFura, de olcsóbb a 4k-s, de az nekik aztán még szerintem tök felesleges.
Csak nekem tűnik szegényesnek az MM kínálata? Igazából egy viszonylag olcsó, LG, webOS2-es, FHD, 55col-os TV kellene, de csak a fent említett 900EUR-os van. Tudtok esetleg más modellről még?
-
nismoka
addikt
válasz
#94529552 #31141 üzenetére
Amelyik bolt több beszállító termékének beszerzését vállalja annak nem egyszerü feladat minden akár több száz vagy ezer terméknél feltüntetni hogy éppen elérhető vagy nem. Ugyanis naponta változik a készlete a beszállítóknak és hiába számítógépes világban élünk a boltok javarésze nincsen a beszállítókkal készlet nyilvántartó programmal öszehozva mert egyszerüen nem megoldható. Ahol van kb 50 tipus mint amit linkeltél boltot annál ez egyszerü.
-
.DLL
veterán
válasz
#94529552 #31131 üzenetére
Projektor már van a teremben jó nagy vászonnal, a preziket azon tartják
Az indoklás az, hogy itt a csúcstechnikát kell prezentálni.
Jelenleg is van lent TV, egy 80 centis CRT 16:9 képcsöves Pana... hát valamikor csúcstechnika volt, de megértem hogy cserélni akarják, elég "testes" készülék, digitális adások már nem jönnek rajta, PC, BD lejátszót nem lehet rákötni. Azért ez a 109cm így is bőven nagyobb lesz, tanteremnyi méret miatt meg kb. mindegy, hogy 43 vagy 49 col, úgy is ott a projektor.
Köszi a segítséget, ha beüzemeltük, majd írok pár sort róla.
(#31132) nismoka: Ez alap kategóriásnak számít? A "680"-as sorozat miatt kérdezem, az elvileg középkategória. Képminőségben mivel tud többet 1 eggyel magasabb kategóriás TV?
-
-
Joke21
aktív tag
válasz
#94529552 #31100 üzenetére
Hát a smart nem feltétlen kéne bele, de sajnos csak azokban van ethernet csati, ami viszont kéne a hálózatról lejátszás miatt. Valamint az sem baj, ha van youtube a tv-n. Gyerek onnan nézi a műsort. Szóval sajnos kell a smart. Árban feljebb nem tudok menni, ez a max, szóval marad a sony vagy a samsung. A samsungra 200hz-t írnak, sony-ra 100-t. Mindkettő valós érték? Ennek fényében is inkább a sony? Miért?
-
gyeniko
őstag
válasz
#94529552 #31082 üzenetére
Valamiért csak a "hivatalos" viszonteladókat néztem...
Az ívelt képernyőt azért tudom jó érzéssel elfogadni, mert rendkívüli áron jutottam hozzá a TV-hez, illetve esztétikailag negyon szép példány (mégiscsak egy nappaliban van). Ezt a TV-t gyakorlatilag háttér TV-zésre használjuk, így nem elfogadhatatlan az ívelt képernyő. A konkrét véleményemet korábban több alkalommal is leírtam, ez nem változott. Az ívelt képernyő hátrányaitól eltekintve a képe és a szolgáltatásai viszont nagyon jók!
A 6470 (6400) nem egy "megbízható mindenes", egy "közepes tanuló", aki soha nem kap jelest, vagy elégtelent, ár/érték arányban viszont - szerintem - jó. Mi meg vagyunk vele elégedve, ezért is vettük meg nemrég a nagy testvérét, aki viszont szinte egyáltalán nem felhős/DSE-s (ez mázli). -
sad_Vamp
őstag
válasz
#94529552 #31036 üzenetére
Szóval azt mondod, szűkítsem a kört ezekre?
-LG 32LF630V
-PANASONIC TX-32CS600Emég ezt hozzá kell tennem, mert ez volt eredetileg kinézve (ez a viszonyítási alap)
-PHILIPS 32PFT5500Azt pl honnét lehet megtudni melyi milyen frissitési frekvenciával dolgozik? (A philips asszem 200Hz)
Vagy hogy milyen a sorosfelbontásuk (vagy hogy is hívják azt hogy hány sort/pixelt tud frissiteni másodpercenként)Esetleg tudtok valami hiteles teszt oldalt, ahol megnézhetem (netán össze is hasonlíhatom) ezeket a modelleket?
-
FruchT
tag
válasz
#94529552 #30979 üzenetére
Túl vagyok az első tesztkörön (Auchan). Sajnos a dolog csak rosszabb lett, teljesen tanácstalan lettem.
A műszakis hölgy nagyon rendes volt, kaptam távirányítót az LG-hez és a Samsung-hoz is.
Ezeket próbáltam :Sam. UE43 és 48 J5500
UE40 és 48 H6400
LG 632V-ből csak 40"-os volt.
Vittem külső HDD-n néhány filmet 1080p minőségben,ezeket próbálgattam mivel csak filmnézésre lesz a TV, más nem érdekel. Annyit tudni kell, hogy a sok TV között (alsó és közép kat.) a Samsungok képe azonnal feltűnik és sokkal élettelibb kontrasztosabb. Nos ennek egyik oka, hogy időnként egy Samsung galléros pólos srác őrjáratot tart a soron és az összes Samu TV képét szépen átállítja a képopciók között választható "kiemelt" üzemmódra, míg az LG TV-kel - úgy gondolom - méltatlanul nem foglalkozik senki.
Vannak ahogy vannak.
Nos, az első tesztnapom kicsit kiábrándító volt, és úgy néz ki ennek valami keserű megalkuvás lesz a vége. Az biztos, hogy 48-49" képernyő kell.Samsung 48J5500 .Maga a kép ahogy kinéz az tetszett, szépen be lehetett állítani DE :
A filmet elindítva (Gravitáció 1080p) eléggé recegett az egész, főleg amikor a nyitójelentben a Földet mutatják és a kontinenseknél csak úgy mozogtak a pixelek, rendesen vibrálódzott. Ugyanez a 43"-os képernyőnél nem volt (vibrálás) de önmagában a J5500-on az mkv-k eléggé recegve mentek. Motionplus-t nem találtam a menüben amivel ezen tutam volna segíteni.Samsung 48H6400. Neki is tetszik a képe. FULL HD Mkv-k szintén eléggé recegnek de valamennyire segíteni lehettett rajtuk a MotionPlus alap fokozatával. A 40"-os változatnál nagyjából ugyanez volt a helyzet.
LG 40LF632V - Csalódás számomra. Esküszöm majd egy órát tornáztam rajta de az istenért sem sikerült belőle olyan képet kihoznom amire azt mondtam volna,hogy hmm hmm talán ez. Nem tudtam a Samu közelébe rakni (pedig egymás mellett voltak a 40H6400-al).
Szívem szerint választanám a 48H6400-at de - és most lehet,hogy ezért megköveznek - szegényke borzasztóan ronda ezzel szélein átlátszó műanyag kerettel. Még az én régi Samsung TV-men is csak alul van, ez 2009-ben még valahogy mutatott is de most - és ráadásul teljesen körbefutattva - iszonyat. A menüje pedig rettenetes ahogy kinéz, nemtudom,hogy ezen lehet-e kezelőfelületet változtatni vagy ilyesmi.
Azon gondolkodtam hazafelé, hogy rá kéne rakni egy inox dekor fóliátH5500 - olyan amilyen ,de kissé felzaklatott,hogy nem találtam benne motionplus-t 2015-ben.
LG632V - Szép kívül, nagyon szép belül (menü) de a képe egyszerűen beállíthatlan volt számomra.
A "feketével" sehol nem volt különösebb problémám mivel a mostoha körülmények között (kvilágított részleg, képernyőn tükröződő fehér csempe) esélyem se volt igazán tesztelni.
Azért pörgök a HD filmek lejátszásán mert az lett volna a célom, hogy kiváltsam az új TV-vel a WD TVlive médialejátszómat ami mondanom sem kell gyönyörűen tolja a HD filmeket ,döcögés mentesen ahogy kell úgy, hogy a forrás a routerre kötött 2TB-os vinyó. Csak sajnos néha eléggé belassul a menüje és egyéb dolgok. Van egy olyan sejtésem, hogy nem fogom megúszni ennek a használatát sajnos. A kövektező napom az euronicsban fog folytatódni némileg jobb körülmények között. Ezúttal viszem magammal a WD TVlive-ot is, hogy kiderüljön vajon a TV-k beépített lejátszói a "hibásak" vagy sem.Ami elbizonytalanított még az az,hogy képbe került nálam a Samsung UE48J6200 amit eddig nem értem miért de nem vettem észre ebben az árkategóriában. Erről a modellről szokás szerint semmi értelmeset nem találtam (kirakva nem láttam sehol), ami dühítő az az ,hogy a gyártó oldalán sincs, ráadásul a gyártó weboldala sem ad részletes értelmes műszaki információt. Pl. sehol nem találom egyértelműen, hogy melyik modellekben van motionPlus.
Bocs a regényért.
-
FruchT
tag
válasz
#94529552 #30965 üzenetére
Köszönöm !
Már körvonalazódik a dolog. Jelenleg itt tartok :
LG 49LF630v
vagy
Samsung UE48H64003D nem létkérdés. A képminőség lenne a fontos (csak filmnézésre lesz használva).
Elbizonytalanodtam, mert nyilván mindkettőnek vannak hibái de nem tudom számomra melyik lenne a kisebbik rossz. Egyiknél felhősödéssel riogatnak a másiknál meg "dirty screen effect"-el meg "Slight gray uniformity issues"-vel. Tény,hogy a samu H6400-et régebbi LG modellel hasonlították össze (LB6300), de az LF630V-ről értelmes tesztet eddig nem találtam. Az rtings.com-on is csak LF6300-et találtam (ennek elég csúnya a feketéje bár itt direct LED háttérvilágítást írnak ami nem teljesen igaz csak a kisebb modelleknél). Nem tudom, hogy ez ugyanaz-e mint a 630V csak valami USA verzió vagy sem.
Persze ott van még a tarsolyban a Samsung UE49J5500 de ettől egy kicsit félek, lévén hogy a széria nem ajánlott, és bár élőben egész jónak tűnt a képe de az igen aggasztó volt,hogy 3-at is láttam belőle és mindnek olyan csilicsálé görbe volt a felső kávája, hogy az valami rettenet. -
Tukolp
aktív tag
válasz
#94529552 #30941 üzenetére
1000 hála a tanácsért,
Samsung Tv-ket már mindenhol néztem, szinte fejből tudom hogy melyik tipus mit tud.
Ez az LG IPS paneles ?
Majd keresek róla valami tesztet, hogy milyen játékokon.
Emag csak szemlltetés képpen volt, mert máshol nagyon nem találtam opciót arra hogy ki lehessen venn a SMART funkciót a menüből.
Még 1x köszi. -
dvd_R+
őstag
válasz
#94529552 #30918 üzenetére
Értem de nem lettem előrébb elhatározottság szempontból
továbbra se tudok dönteni
azért is kérdeztem ezt a típusú tv-t mert thome-s vagyok és a tv adásért így is fizetek és most van egy olyan akció hogy -40 e ft ot elengednek a tv árából így 330e ft lenne az ára. illetve ezt az összeget sem egyben kellene fizetnem hanem a havonta 15.990ft -ával 19x és egy 29e ft os kezdő részlettel
szóval így mondhatni úgy jutnék "jó" tv hez hogy nem kellene egy összegben kifizetnem 300+ kp-t
de nem minden áron szeretném ezért szerettem volna többet tudni erről a típusról hogy érdemes e vagy sem -
dvd_R+
őstag
válasz
#94529552 #30916 üzenetére
Értem
csak mivel nem értek hozzá ezért nem tudom hogy van e értleme a 3d-nek vagy még nincs ?
ezért gondoltam hogy hozzá értő embereknek a véleményét meghallgatom hogy ha már veszek akkor legyen 3d vagy kb lényegtelen illetve hogy így átfogoan ez a tv jó választás e vagy ez egy nagyon nem ajánlott típus vagy esetleg egy ilyen átlagos f*sés valami mást
-
nagypasztor
tag
válasz
#94529552 #30873 üzenetére
Basszus, ezt nem is vettem észre. Akkor más gyártók azonos típusú tv-jében is van ilyen, hogy a nagyobb méretekben van valami javítás még? Tehát nem csak a méretben térnek el?
Néhányan azt írták és mondták nekem, hogy a 3D-s tévék szebben jelenítenek meg 2D-s képet. Akkor ez csak kamu, hogy a drágább 3D-t vedd?
-
-
mckay
aktív tag
válasz
#94529552 #30855 üzenetére
Thx!
Mondjuk itt azt írják az LG-ről, hogy a DTS hanggal hadilábon áll:
https://www.220volt.hu/Teszt/LG+Electronics+32LF5610
Míg a Samsungról meg azt, hogy ő meg az AC3 hangot nem kajálja:
https://www.220volt.hu/Teszt/Samsung+UE32J5100Ha ez igaz, akkor őrület. Hát olyan bonyolult ez kórejában?
-
-
-
blakey
titán
-
nismoka
addikt
válasz
#94529552 #30735 üzenetére
Attól még a beépitett lejátszó nem natív 24p-vel megy. Ez abból is kiderül hogy ha automata 24p-felismerésre van rakva a tv akkor itt nem vált automatikusan true cinema-ra, míg ha ilyenkor HDMI forrásról kapja a 24p jelet akkor átkapcsol magától true cinema 24p módra.
-
pimmi
senior tag
válasz
#94529552 #30666 üzenetére
HD ready tévén jobba mutatnak az SD tévéadások, mint full HD felbontású készüléken, ez tuti.
ezért gondoltam hogy nem érdemes, az sd miatt.
és miért cseréljem a boxot, jobb a kártya minősége, jobb az sd hez? mert a boxon van a videotár, és a TV app, plusz pár dolog ezeket használom. -
Slax
senior tag
válasz
#94529552 #30621 üzenetére
El is mondom mi lett a végeredménye a mai nézelődésnek. Sony KDL50W808C lett választva. Panasonic is tetszett, de nappal is elég világos volt a felső kávánál egy keskeny csíkon fekete hátterű 1080-as filmrészletnél. A Sony 55W-ből nem volt Nyíregyházán 8xx sorozat ahol én néztem, csak 50W-ből, euronicsban belefutottam a 808C-be, szal ez lett vége. Első benyomások jók, beállításokkal később fogok elmolyolni egy darabig. Annyi van vele, hogy kikapcsoláskor mindig feldobja, hogy frissíteni akarja magát, de még utána olvasok, hogy érdemes e, vagy netán van valami nyűg vele frissítés után. Még egyszer köszönöm az iránymutatásod.
-
czanga
őstag
válasz
#94529552 #30578 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. A mai nem hivatalos Black Friday akciók egyike se volt valami nagy szám.
Tesco is csinál jövő héten, de nem hiszem, hogy megvárom. Nem hiszem, hogy a jelenleg akciós Technika TV-ket tovább akcióznák.AV-Online-on már olvastam többször a nézési távolságokat. Ahonnan mi néznénk TV adást és főként 720p-s filmeket az olyan 3,1 - 3,5m.
Ehhez még jó lehet szerintetek egy 50"-es TV, vagy 55" kellene már inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest