- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Mégis mi alapján akarsz bármit állítgatni? Létezik egy szabvány, a filmek készítői ahhoz alkalmazkodnak, azokat használják. Ha szeretnéd látni, hogy mit alkottak, ugyanolyanra kell kalibráltatni a képmegjelenítődet. Ha mindez nem érdekel, akkor állítsd olyanra a tévédet, amilyenre akarod. Nálam még a laptop kijelzője is átesett műszeres kalibráláson.
-
-=RelakS=-
veterán
emag.
A visszaküldés jóváhagyása gyors volt, jött a postás, vitte a tévét.
Miután egy hétig nem kaptam az emagtól választ, írtam egy érdeklődő levelet. Másnap hirtelen jött a válasz, hogy megérkezett, vizsgálják, később, hogy utalják meg minden. Annyira utaltak, hogy még a bevizsgálási díjat is elfelejtették levonni -
törölt tag
Panasonic TX-40CS630E-t, és van itt Pana topik is, ahol bővebben is tájékozódhatsz.
PlazmacucciPlazmát.Ja az már nincs is.Szerinted az ambilight javítja a kontrasztot? Mert én nem hinném. De miért látatlanba veszed, nem tudod valahol megnézni, kapcsolgatni, beállítani a képét a kiszemelt tévéknek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest