- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
bigdady #31606 üzenetére
Az előbb linkelt oldalon: a további leírásra katt. Meg Itt részletesen is felsorolják, vagy nézz át az LG topikba[link]. Meg lehetőség szerint a próba minden terméknél szinte kötelező, például egy pendrive-ra felvett anyagokkal. Ha a Panát valahol kipróbálod, akkor tovább kerestél volna neked alkalmas tévét.
-
blakey
titán
válasz
bigdady #31610 üzenetére
Plex app nincs Panasonichoz, de mint DLNA-szervert látja a tv is. A helyedben vennék egy Chromecastot és azzal okosítanám a tv-t. A TV-k beépített lejátszója nem sokat ér.
UMS (Universal Media Server) Serviio tartalmaz olyan beállítást, hogy a DTS hangsávból LPCM-et csinál és így megszólaltatható a tv-n, már ha ez lenne a fő szempont. Plex-nél is van DTS lekeverés, de nem tudom, hogy működik-e, mert nekem minden eszközöm DTS képes, bár elvileg működik ott is. -
BBéci
legenda
-
törölt tag
válasz
bigdady #31471 üzenetére
Az 5-ös szériás tévékben nem a legjobb lejátszó van szerintem, vétel előtt egy Pendrive-on vitt filmen próbáld ki inkább a tévéken, hogy mit visz, és állítható-e a felirat és a hangsáv. Meg lehetőség szerint majd hivatalos helyről vedd a tévét. Egy Panasonic VIERA TX-32CS600E lehet, hogy jobb lenne, de ez is csak próba után.
userxy A Pana topikban kérdezd meg, hátha ott van valakinek.
-
törölt tag
válasz
bigdady #31448 üzenetére
Mindkettő alap 50 Hz-es tévét jelent, a Panasonicnál a 400 Hz-es FHD tévék már valós 100 Hz-esek. Például a TX-40CS630E.
userxy 110k-ig inkább ezek közül vennék: LG 42LF5610 + Samsung UE40J5100
-
krx21
nagyúr
válasz
bigdady #7931 üzenetére
"Sharp maga az LCD kitalálója."
Ez így ebben a formában nem igaz... Vannak egész jó TV-i, de nem az alsó kategóriában... Alapvetően én idegenkedek tőlük, valahogy nem kerek az egész...Ez a RGBY is olyan "faramuci" megoldás, a visszajelzések is vegyesek... A menük is nagyon csúnyák, sokáig a TV maga is az volt... Nem akarom elvenni a kedved, nézegesd, de soha ne feledd összehasonlítani más versenyzővel is...
Talán a neten érdemes olvasgatni független teszteket...
Engem valami mindig eltántorított, mikor vizsgáltam a palettájukat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest