- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
szombatitomi #31340 üzenetére
Szia!
A Philips 47PFK6549 szerintem jobb ajánlat az LG-nél (méret, Ambilight, jobb képfeldolgozó motor). Ami hátrány, hogy SMART-ban gyengébb némileg és a menü sebessége sem a leggyorsabb (bár a legutóbbi SW frissítéssel sokat javult). Ezekkel szemben viszont ott van a képminőség. Az LG-nél ráadásul panaszt hallottam a 3D-re, én pl. a Philips TV-en nem vettem észre fekete csíkokat. De még nézz be a Philips topikba is.
-
törölt tag
válasz
Ha passzívot vennél, akkor nincs miről beszélni: LF652V. Ha a márkahűség számít, akkor H6400. Meg ott van a 2 márka topikja, ahol véleményeket, tapasztalatokat lehet szerezni, és utána jöhet a nem túl egyszerű összehasonlítás egy üzletben. Kép, hang távirányító, funkciók, vagy például a menü sebességét, mert némelyiknél kicsit lassabb, mint a régi tévéknél, a hülye Smart rendszerek miatt.
Fontos dolog még a vásárlás helye, és ezzel együtt a garancia témaköre is(gyári vs bolti hátránya), erről információkat a 2 márka Topik Összefoglalójában találni, amit ajánlatos átolvasni vétel előtt, majd utána is, sok hasznos dolog van ott a használatról és vagy még a beállításokról.
superecneB
3D nélküli: Samsung UE48J6200 + LG 49LF632V
3D-re 220k-ért van most jó tévé. LG 50LF652V -
toth_janika
őstag
válasz
Ember!
Ugyanezeket néztem én is! De még a Philips is a listán van! Itt vannak megnyitva a tabokon
Nagyon király... Kíváncsi vagyok, mit fognak mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest