- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cintula187 #30830 üzenetére
-
OTika
aktív tag
válasz
cintula187 #12495 üzenetére
MM és Auchan
-
nightshadow
veterán
válasz
cintula187 #1932 üzenetére
Valós 100Hz.
-
kmarci25
veterán
válasz
cintula187 #1919 üzenetére
Nem, ez tényleg így volt, nem vicc. Visszakeresném itt a fórumon, de semmi kedvem...
-
pohicop
tag
válasz
cintula187 #1917 üzenetére
Ez a 400 hz motion..... ez érdekes.... kérdés, hogy valójában mennyi hz-es? Mert gondolom ez csak valami képjavító program.....
-
kmarci25
veterán
válasz
cintula187 #1917 üzenetére
Állítólag azt is megcsinálta a pcdreamshop, hogy aki LG 42LM620S-t rendelt és közben kifogyott, annak kiszállítottak ugyanazért az árért (!) egy 640-t. Sajnos nekem mondták, hogy nincs 620 és rendeljek másikat, pedig örültem volna. (Két ilyen hsz-re emlékszem.)
Azért ez eléggé vásárlóbarát és igen-igen korrekt megoldás. -
Jovanny2
őstag
válasz
cintula187 #1914 üzenetére
Nem hinném, hogy így van, szerintem az üzleteikben (Bp. és Kalocsa) ki vannak állítva a TV-k, nem kizárólag webshopként üzemelnek, viszont nekem Kecskeméten nem kézzelfogható üzletek, csak rendelni tudnék házhozszállítással, de az Auchan az, és ha valami gáz van - ne legyen-, akkor is jobb, ha felkapom a TV-t és visszaviszem a vásárlás helyére.
Mondjuk pont azt olvastam, hogy hiba esetén is házhoz jönnek, és ingyen adnak cseretévét a javítás idejére. Ez mondjuk elég korrekten hangzik.
-
Jovanny2
őstag
válasz
cintula187 #1912 üzenetére
Nekem a PC Dreamshop nagyon szimpatikus volt, és novemberben, amikor tv-t kerestem, egész jók voltak az áraik is. Az ingyen házhozszállítás és beüzemelés is jó dolog, az ajándékok (kábelek) nem sokat érnek, de üdvözlendő gesztus. Egy-két kivételtől eltekintve csak jó vélemények voltak róluk az árukeresőn, én vásároltam volna tőlük, csak közben változott a felállás, és fontos lett, hogy Top Prémium utalványt be tudjak váltani és ilyen értéknél már azért jobban szeretek kézzelfogható helyen vásárolni, ezért az Auchan lett a befutó egy jó ajánlatukkal.
-
Jovanny2
őstag
válasz
cintula187 #1905 üzenetére
Az nem olyan, mint az Euronics, ahol alkudni lehet? Ott odamész az eladóhoz, mondod, hogy érdekel ez meg ez, de valamit engedjenek belőle. Erre bemegy a raktárba, hoz egy akciós matricát, és rápattintja a polcra...az más kérdés, hogy annyival adja drágábban, hogy még alkuval is több, mint máshol.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Valahogy bele kell építeni a 0% THM-et az árba.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Ja, azt sejtettem, de ez a Pana árgép szerint mindehol ennyibe kerül, és sajnos nincs most egyben 120k-m egy TV-re, és kéne már egy normális... :S
-
nightshadow
veterán
válasz
cintula187 #1900 üzenetére
Pl. a 620-ban nincsen:
Micro Pixel Control
Az LG továbbfejlesztett helyi háttérvilágítás-intenzitás szabályozási technológiája az egyes háttér-világítási LED blokkok fényerejét szükség esetén csökkenti, nagyobb kontrasztot, valósághűbb színeket és igazi fekete árnyalatokat hozva létre.LED Plus
A LED technológia már megszokott előnyein túl, mint kristálytiszta kép és élénk, mély színek, a LED Plus igazán valósághű színeket és a kontrasztot biztosít a Spot Control technológia segítségével.Ezek is befolyásolják a képminőséget, még ha maga a panel ugyanaz is, ha egyáltalán.
-
nightshadow
veterán
válasz
cintula187 #1896 üzenetére
"Típus - SG/Cinema" mit jelent? A 620 ban ez nincs.
Cinema Screen formatervezés. Szinte keret nélküli a tévé. A 620 nem ilyen.
-
kmarci25
veterán
válasz
cintula187 #1838 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, milyen panel van az egyikben meg a másikban. Majd jön biztos valaki, aki tudja.
-
kmarci25
veterán
válasz
cintula187 #1832 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest