- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Az a gond,h az a 100k tv-re nem egy nagy osszeg.....
Es tudom,h megis nagy osszeg......
Nekem is az volt az a 150k ami belepo szint kb lcd fronton 40" on.
"jobban elunk,mint 4 eve",h kiragadjam eme szep mondatott a magyar kozeletbol.(amugy meg rohadtul nem,bar a mondat kitalaloi biztos...... )
etejedu
ha jol lattam,akkor az euronics es ujsagon most is rajta van a 0% os logo,de max 15ho futamido mellett. -
ryger
aktív tag
Javitsatok ki ha tevedek de nekem ugy tunik, hogy az ember mindenfelekeppen kompromiszumot kell kosson mert nincs egy olyan tv a piacon ami kepes egy focimeccset elbirjon es nem kerul 200k-ba.
A tv amit en keresek sokat fog menni es ezert szamit a fogyasztas is mert nem mindegy, hogy 70W vs 170W ha plazmat neznenk, ami tudja ezt a fantasztikusnak szamito dolgot a 21. szazadban, hogy nezheto legyen rajta sport csatorna. -
viharkabat
aktív tag
Nehéz, elég tág intervallumot adtál meg árban, ebbe nagyon sok beleesik és nem tudom, hogy neked mi lenne az elsődleges. Ha 100 hz-est keresel, akkor a Samsungok között nézelődj.
Én magamnak hosszas keresgélés után egy Sony 42w655-öt vettem, ez jobban bejött, mint a 40w605-ös, ami pedig szintén nagyon szép képet adott.Egyébként láttam egy Toshiba 40l7335 típusú tévét, ami minden paramétert tud, de nekem nagyon ismeretlent volt. Hátha érdemes uténanézni vagy tud valaki róla érdemit mondani.
-
viharkabat
aktív tag
Általában a Sonyt szokták ajánlani Samsunggal szemben, mert szebben bánik a színekkel és talán egyenletesebb a fekete háttér. Hogy ez minden modellre általánosítható-e, nem tudom. Nekem Sony van - igaz nem a felsoroltak közül - és jobban bevált, mint a Samsung amit előtte próbáltam.
Viszont amiket felsoroltál, azok nemigen 100 Hz.esek, a Sonyk biztos nem, de a samsungokra sem vennék mérget. Sajna a gyártól mindenféle trükkös paramétert feltüntetnek.
Azt is tudd, hogy egy 100 hz-es samsung nagyon szappanoperás, egyébként pedig 50 Hz-en is van élethokuszla!
Ízlés kérdése, az IPS valósághűbb színeket tud és jobb a betekintési szöge, viszont a kontrasztosság és a fekete tekintetében gyengébb. Tehát ha este, sötétben nézed, akkor rosszabb, ha sarokból egy diszkréten bevilágított vendéglőben akkor jobb.
-
ryger
aktív tag
Erre valaki? Azzal meg kiegeszitenem, hogy lehet olcsobb is csak ezeket lattam mint elfogadhato kepminoseget ado tv-k. Egyeduli kriterium amirol itt olvastam, hogy 100 Hz-es legyen, gondolom az mar megbirkozik egy fociadas megjelenitesevel is. Johet egy okos es egy sima ajanlas is
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest