- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
Szia!
Kapcsolódik a wifi adapterrel? Egyébként ez az okos TV dolog max. szoftverfrissítésre jó, vagy arra se, eleinte még küldenek frissítést, később már nem nagyon.
Úgy általában nem rajongom az "okos" készülékekért, legtöbbször épp arra nem használhatók, amire valók. Okos telefonok nem akarnak telefonként működni ... -
BBéci
legenda
Kivétel nélkül, az összes európai piacra kerülő LCD TV 50 hertzes. Ezt képkocka interpolációval, és/vagy háttérfény villogtatással lehet növelni 100 hertzesre, vagy annak egész számú többszörösére.
Itt az előbbi megoldást szokták valósnak nevezni, pedig az is digitális trükközés eredménye. -
törölt tag
Nincs vélemény, ahol voltam, ott nem volt kirakva működő példány. Összehasonlítani csak előzetesen egyformára beállított tévéket lehet, nem pedig ahogy esik, úgy puffan alapon. Majd akkor tudunk valamit róla, ha vesz valaki innen, teszteli, használja, és ír a tapasztalatairól.
Annyit lehet tudni, hogy egy Ums nevű szlovák cég vette meg az európai forgalmazási jogát, de hogy hol és ki gyártja, gyártatja, azt nem. Szintén ez a cég birtokolja a Blaupunkt tévés jogokat, és annak nincs túl jó híre.
Találtam a leírásban VGA csatlakozót, ami egy régebbi technikát sejtet. -
wrox
őstag
140ezer. Voltam bent megnézni, semmivel sem jobb vagy rosszabb a képe, min a többi tv nek, ami kint van. Persze nem HD ment rajtuk. 2 év garancia. Smart nem kell, a lényeg, hogy HDMI legyen rajta. Az meg van 3 db, illetve 2 db USB. Van egy Ethernet port is, de DLNA elvileg nincs benne.
-
czanga
őstag
Így van ott balról jobbra sorban a szélétől:
Technika 55" smart
Blaupunkt 50" nem smart
Technika 50" smart (egyel régebbi, 2 hete jött újabb)Az újabb középen van kitéve hátul a bejárattal szemben egy "szigeten". Küllemre nincs változás, csak panelben, és fogyasztásban, cikkszámban.
-
BBéci
legenda
Érdemes.
Van valami különösebb akadálya a HD előfizetésnek? Full HD tévéhez az a minimum. Valamint azt sem értem, minek kell a box?(#30690) Impair1980
Ilyenek és hasonlók miatt nem ajánlom senkinek a beépített lejátszó használatát, pláne nem DLNA-val.(#30689) headhunter
Passz, még sosem foglalkoztam HEVC kódolású filmekkel. Majd 1-2 év múlva. -
czanga
őstag
Láttál az 50"-esből nem smart verziót? Érdekes, mert Campona-ban lévő Tescoban nem volt, csak 50" smart, és 55"-es. Milyen talpa volt a "sima" 50"-esnek és mennyiben került?
Tavaji modell van nekünk 40", és 50" (egyik sem smart) és az idei 50-esből vettem smart-ot. Megpróbálom megnézni neked a betekintési szögeket ha gondolod.Ami pedig a smart részét illeti, az nagyon lassú és viccesen néz ki a menü, de én mondjuk nem ezért vettem meg. Szóval a smart része nem ajánlott, inkább egy rendes média lejátszó mellé.
-
törölt tag
Inkább ezt: Sony Bravia KDL40R450CBAEP.
Tigerteam 2 méterre elegendő a HD-Ready tv is. A FHD előnyeit kb. 1,3 m-nél lehetne észlelni.
-
-
Mankó
veterán
-
törölt tag
Talán csak megemelték az árakat, mert holnap Black Friday-t csinálnak, és így lesz miből akciózni. "Mert ők sem hülyék."
De az MM-nél most 114999 Ft, és ott 10%-ot engednek minden termék árából.
Vannak olyan trendek, hogy elhagyják a Scart csatlakozókat a Samsungnál például a 6-os szériánál is. Szóval nincs Scart minden Samsungon. -
BBéci
legenda
Van Scart a Samsungokon.
A nézési távolságokról.
60-65 colost is bátran vehetnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest