- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
#54715584 #31853 üzenetére
Olvasd el ennek a topiknak az utolsó 2-300 hozzászólását, rengeteg ajánlott tévét fogsz találni.
Az összes ismerősömnek, aki hozzám fordult hasonló kérdéssel, csakis Sonyt ajánlottam, mindenki hallgatott rám és elégedettek a választásukkal. Ez nem jelenti azt, hogy a többi vacak. Második helyre a Panasonic tévéket teszem. -
BBéci
legenda
válasz
#54715584 #31849 üzenetére
Válaszidő semennyire nem fontos, a tévéknél nem szokták megadni.
Mennyi pénzt szánsz rá?(#31848) tapaizo
Durván hibás a megközelítésed!
A TV nem médialejátszó, az erre szolgáló funkciójuk teljesen alapszintű, nem érdemes rájuk szót vesztegetni.
Ha voltál annyira igényes, hogy nem belépő kategóriás tévét vettél, akkor szolgáld ki forrás oldalról, használj hozzá asztali Blu-ray és/vagy médialejátszót. -
Heffi
őstag
válasz
#54715584 #682 üzenetére
Részben csatlakoznék hozzád. Nekem is 2007 óta van plazma tévém és még nem sikerült beégetni. Az újabbak meg már még jobb védelemmel rendelkeznek.
A fogyasztás kérdése azomban relatív, mert egy mai 61w-s 46"-s ledháttérvilágítású készülékhez viszonyítva valóban sok a 42"-s plazma 280-320w körüli (saját mérés) fogyasztása.
Én is épp tévé csere előtt állok, és már nagyban szemezgettem felsőkategóriás ledes készülékekkel, de addíg túrtam a külföldi ajánlásokat, teszteket, míg teljesen elbizonytalanodtam a technológiával kapcsolatban. Mégpedíg ami engem aggaszt, az a fekete szín. Az üzletekben kitett demó adások és fényviszonyok nem igazán egyeznek meg egy otthoni nappaliban történő esti mozizásának vizsonyaival. Az üzletben szépet mutató kijelző egy sötét szobában csalódást okozhat a fekete szín hiányával, a panelre jellemző bevilágítási gondokkal.
Szóval részemről marad a plazma. Az újak már 50"-s méretben megelégednek 250w teljesítményfelvétel körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest