-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Itt, a topicban kapott tanácsra vettem egy LG 49LF5400-as Tv-t 140e Ft-ért az Aqua Computernél.
IPS paneles (ez nekem fontos volt, mert egy kör alakú előadóba kell, sokféle látószöggel).
Semmi Smart meg 3D, de szép képe van, szerintem igen jó ár/érték arányt képvisel, és a 49 collos képe ennyiért impozáns.
Ha valaki szintén nagyobb TV-t keres kedvező áron, javaslom, hogy ezt a modellt is tekintse meg.
Ezúton is köszi a tanácsot, segítséget! -
tlala
addikt
Sziasztok,
milyen 46-50 coll körüli olcsóbb TV-t ajánlanátok, ha egyetlen szempont a viszonylag jó BETEKINTÉSI SZÖG?
(Tudom, hogy ez nem az olcsó panelek tulajdonsága, de hátha létezik olyan modell, amelyben viszonylag jó panel van ebből a szempontból, de nem smart, stb. csilivili.)
Köszi! -
tlala
addikt
Fogarassy úti Tescoban van még LG42652V 130e Ft-ért.
-
tlala
addikt
Sziasztok,
alapítványunkhoz kéne 2 TV-t vennem, ehhez kérek tanácsot.
Egy 40 coll körüli kéne, ami olcsó de azért megbízható. Nem árt, ha néhány mesefilmet le is tud játszani USB-ről a gyerekeknek.
Aztán kéne egy 50 coll körüli is jó áron, aminél esetleg szempont a jó látószög, mert egy kör alakú társalgóba lenne.
Itt sem szükséges semmi SMART, semmi youtube, de azért USB legyen rajta lehetőleg, hogy abba Miracast dongle használható legyen.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest