- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #6875 üzenetére
(#6875) kelzsoca
"Elkezdtem összeállítani a SkaTe_v3-as romot "
Már csak ezért is örülök a SKATE-nek . Zsoca neked is de az itt jelenlévő és segítőkész forum társaknak MAXIMÁLIS elismerésem, és sok-sok KÖSZÖNÖM a SOK segítségért és ezekért a minőségi fejlesztésekért
Azért is írom off-ba mert nem mert nem SKATE téma de SZOROSON összefügg a munkátokkal. Ezt a rendkívüli munkát és segítséget csak az tapasztalja aki más fórumokon is jelen van. Most véletlenül úgy mond a szükség vitt rá, hogy átnézzek egy HTC WF-S fórumba, ugyanis a lányomnak van egy ilyen telefonja. Tegnap előtt hivatalos marketből és természetesen hivatalosan frissítette a telefonján lévő marketet . Frissítés után
többet nem tudott a marketből, illetve sehonnan alkalmazást letölteni és telepíteni. A lényeg, hogy a hivatalos frissítés is egy nagy kalap sz...r . Nem csak nála hanem több embernél is. Szóval ennyit a minőségről. Nagy nehezen azért rájöttem, hogy egy factory resetet kell alkalmazni a bug megszüntetésére. Szóval itt TI szájbarágósan mindent le írtok, mint ha gondolat olvasók lennétek.
a MAGAM nevében NAGYON KÖSZÖNÖM a HOZZÁ ÁLLÁSOTOKAT
Az új rommal kapcsolatban nekem is olyan javaslatom lenne, hogy
- egy add free alapból nem ártana
- mivel nagyon javítja a kép minőséget ezért le lehetne cserélni a gyári fényképezőt a Camera 360-ra.
- esetleg valami jó szövegszerkesztő ?
- és ha már az FM rádió ilyen jó kinézetű lett esetleg meg lehetne spékelni a gyári zene lejátszót is valami jobb minőségű EQ-s lejátszóval.( javítaná a zenehallgatást )illetve a hangminőséget...no ez csak az én felvetésem
-
unyadavid
senior tag
válasz
kelzsoca #6875 üzenetére
Helló,
szerintem cyanogen féle számléptetés lezárt képernyőnél a hangerőgombok hosszan nyomásával, képernyőn is lockscreennél lehetnének play, forward.. lehetőség, dsp equalizer és esetleg egy szimplább térerő kijelző (akár mint egy mod).
Nem tudom, hogy ezekközül mi az ami megvalósítható és mi nem, de mindenesetre nagy respect.
-
TazLeacher
nagyúr
-
viperabácsi
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #6776 üzenetére
kelzsoca
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az hogy ha csinálok egy fényképet azt a telefonba vissza nézem tehát a fájl kezelővel vagy ha galériát nyitom meg akkor is meg tudom nézni, a gépen meg sem a Total Commanderben se meghajtóban nem látja a gép. Egy formázás talán meg oldja? a Te SkaTe v2-es romod van rajta. a Sandsick 8Gb class4-es. Meg próbálom le formázni és a partíciókat meg csinálom. Telepítsem újra vagy vissza állíthatom a lementést is? Most is csináltam egyet és amit tegnap csináltam azt látja amit most csináltam az meg nem. A kártyának lehet baja
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #6762 üzenetére
zsoca
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az hogy ha csinálok egy fényképet azt a telefonba vissza nézem tehát a fájl kezelővel vagy ha galériát nyitom meg akkor is meg tudom nézni, a gépen meg sem a Total Commanderben se meghajtóban nem látja a gép. Egy formázás talán meg oldja? a Te SkaTe v2-es romod van rajta. a Sandsick 8Gb class4-es. Meg próbálom le formázni és a partíciókat meg csinálom. Telepítsem újra vagy vissza állíthatom a lementést is? -
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #6616 üzenetére
zsoca
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az hogy ha csinálok egy fényképet azt a telefonba vissza nézem tehát a fájl kezelővel vagy ha galériát nyitom meg akkor is meg tudom nézni, a gépen meg sem a Total Commanderben se meghajtóban nem látja a gép. Egy formázás talán meg oldja? a Te SkaTe v2-es romod van rajta. a Sandsick 8Gb class4-es. Meg próbálom le formázni és a partíciókat meg csinálom. Telepítsem újra vagy vissza állíthatom a lementést is?
-
válasz
kelzsoca #6582 üzenetére
1, Englisül nem nagyon tudok!
2, Magyar tillaz fórumról nem tudok hogy lenne mert akkor oda írtam volna!
3, Nálam már 3.hete megy az AtOmIc (különböző fajtái v2.5 és v3.x) és nem vettem benne észre semmi BUG ot! v3.X ben volt némelyik verzió ami kicsit bugos volt de a v3.C az sz.tem teljesen rendben van!
4, v3C ben benne volt a updater-script -ben de a V3.E teljesen másképp van megírva
tudom hogy ezek(vagy legalábbis némelyik sor)
ui_print("writing system partition...");
package_extract_file("check_data_app", "/tmp/check_data_app");
set_perm(0, 0, 0777, "/tmp/check_data_app");
run_program("/tmp/check_data_app");
mount("MTD", "userdata", "/data");
package_extract_dir("data", "/data");
set_perm_recursive(1000, 1000, 0771, 0644, "/data/app");
package_extract_dir("system", "/system");
package_extract_dir("system/data", "/data");kellene bele írni a v3.E updater-script -be és akkor működne!
De ha megnézed a v2.5 nek teljesen másképp van megírva a script -je (hasonlítsd össze a v2.5 el!) ezért nem tudom melyik sor(OK) kellenének bele!
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #6582 üzenetére
szeretném tőled megkérdezni hogy ha feltelepítem cwm recoverit utána jól gondolom e a teendőket .
1 backup and restore pont alatt csinálok egy backupot a jelenlegi rendszerről.
2 wipe data/factory reset alatt formázom a telcsit
3 install zip from sd card alatt kiválasztom a romodat (skaTe v2) és telepítem.rendben van ez így?
miket kell formázni? -
-
xtr3m3
tag
válasz
kelzsoca #6503 üzenetére
A jelenlegi allapota vizualisan nem zavar hiszen bekapcsolt kepernyovel nem latszik csak maga a tudat es a kesobbiekben remelem nem fog tovabb porosodni.
lehet korbe kellene fujni valami sziloplast feleseggel
vagy a hangszoroknal kap port nem ertem, mert azert szemugetorloben hordtam mostanaig.Tobika1
1-2 ember mar jelezte ha jol emlekszem
-
Jano_023
őstag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #6259 üzenetére
Zsoca
nekem tetszik
és megint átlátszó a redőny
igényes mint mindigKöszönöm az igényes és szép munkádat . Nálam Te és az általad készített dolgok No1
csak annyi észrevételem lenne, hogy itt sem ártana a szimmetria ,és az "átláthatóság végett az órát középre tenni (nem lenne a jobb oldal annyira zsúfolt )
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #5999 üzenetére
"Gyanus nekem az, hogy nem fut le a gyári TPT, ez csak abban az esetben lehet, ha megváltozott firmware van a készüléken, ha ez így van, a garancia semmit nem ér, az első percben kiszúrja a szervizes, hogy módosított, idegen firmware üldögél a készüléken.
És ez az összes felhasználóra igaz, aki a TPT-s Atomic verziót rakta fel...."-Cáfolnám,előzőleg AtOmIc 3.0 volt a készülékemen,előtte TPT-ztem és nemrégiben húztam vissza a gyári T-Flash Update-et(simán felment minden gond nélkül) amire pedig a általad készített SkaTe v2-őt persze csak miután ismét feltettem a CWM Recovery-t...Én még mindíg azt mondom hogy olyan ne álljon neki romolni akinek halvány lila gőze sincs az egészről,mert így jár mint a kedves kolléga hogy már 3napja szenved egy gyári rom visszaszerkesztésével...
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #6059 üzenetére
Szia zsoca az egyik ismerősöm kérdezi, hogy a leírás alapján meg ,maradt-e neki a garancia? Mert én az írásaidból azt vettem ki, hogy az Atomic Rom felrakása után nem, marad a garancia
A honlapon lév? atomic v2.5öt tettem fel, utána pedig a 3ast.
v2.5: http://androidunderground.info/zte-skate/atomic-v2-5-a-folytatas
és a 3.0 ami a legújabb cikk. Akkormost garis vagyok még? :l -
Jano_023
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest