- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
scyllarus #14194 üzenetére
Felraktad az új kernelt hozzá? Nekem a régivel megy,igazából az akksiidőtől nem vagyok hasraesve és a témáknál anniy a gond,hogy 'néha' feketék a betűk és a háttér is. (ICS Rob2 Mini,évoluer pl.) Évoluer-nél pl még amikor ütni kell a pinkódot,az is full fekete,randomra ütöm be a 8543-at
-
storm3
senior tag
válasz
scyllarus #14123 üzenetére
Én tegnap este raktam fel,ma netezgettem telefonon(mobilnet,nem wifi) meg azért nyomkodtam 2-3órát összesen és reggelről délután 3-ra csutkára lemerült. Nem tudom megállapítani,hogy ez a rom 'hibája' vagy az enyém,de eddig bejön a dolog,bár zavaró hogy néhány témánál fekete háttérnél fekete betűk vannak.
Bónusz kérdés: Miért nem tudok felcsatlakozni a connectify-s wifikre? Lakótársam osztja a netet connectifyvel,nem tudok felmenni rá,saját laptopommal osztom,arra sem,más wifikre felmegy,ami nem így lett osztva(ad-hoc -nak hívják azt hiszem.).
-
skidrowkill
aktív tag
-
-
Csocsó111
csendes tag
válasz
scyllarus #13692 üzenetére
Küldtem egy e-mailt magamnak, de nem jelzett és nem is jelent meg a nitibarban. Viszont ha a böngészőben megnézem ott van a vállalati fiókban csak nem tudom megnyitni a csatolmányt. A levelet magát el lehet olvasni. A K-9 mail meg nem csinál semmit csak azt irja ki hogy a 25 levél szinkronizálása, de nem látszik semmi sem. Pedig már jó idelye szinkronizál.
-
Apaxp
senior tag
válasz
scyllarus #13684 üzenetére
Akkor nálam vmi gebasz van mert kizárólag google fiók lehetőség van. A gyári email progiban meg nem tudom megnézni mert az szőrén-szálán eltűnt. Lehet hogy újra kéne raknom a romot.
Pedig ahhoz most nincs kedvem.
Konkrétan a fájl kezelő és az email appokat keresem? ha valaki megszánna nem kéne romot raknom.(#13690) Csocsó111
Indítsd el a böngészőt utána nyomd meg a telo középső gombját. A megjelenő ablakban egyebek/letöltések, itt nézd meg hogy van-e letöltés. Ha van akkor letöltötte. Ez a gyári böngésző. Én ezt használomEzt megnézted mert erre nem reagáltál
-
Csocsó111
csendes tag
-
Csocsó111
csendes tag
válasz
scyllarus #13607 üzenetére
a szerver neve micsoda? A kukac utáni rész?Egyébként azzal nincs is gond hogy jöjjenek a levelek, mert azok jönnek is csak a csatolmányokat nem tudom elolvasni. Csak weblapként nyitja meg, ott meg nem tudom szerkeszteni őket. Wordben vagy excelben nem nyitja meg őket. Egyébként milyen böngészőt használsz? Ez nem befolyásolhatja?
-
Badboys
őstag
válasz
scyllarus #13412 üzenetére
Màr egyszer leìrtam valòszìnü,hogy összeguberàlt alkatrèszekböl rakja össze a kici kinai a fàskamràba ezèr annyi amennyi ezèrt is van ilyen hiba szòrasa. Vagy mèg amit eltudok kèpzelni,hogy a piacokra nem egyforma kèszülèket gyàrtanak. Abbòl indulok ki,hogy anyàm kint èl Ausztràliàban ès amikor küld csomagot mivel ott is sok a kinai motyò èg ès föld a minösèg a kèt àrùközt. Nos valòszìnü,hogy ìgy van ez is mindig igaz volt mondàs olcsò hùsnak hìg a leve. A minösèget nem adjàk ingyen.Amennyiben megengedhetnèm magamnak valòszìnü nem ezt vàlasztom. Ez a hazai piac jelenlegi helyzete amiröl nem mi tehetünk. Elnèzèst nem bàntani akarok senkit .
-
Csocsó111
csendes tag
válasz
scyllarus #13320 üzenetére
Amikor beállitom a fiókot azt irja ki hogy A beállitást nem lehet befejezni. Nincs hálózati kapcsolat a kiszolgáló felé /I/O hiba/. Meg ezt is irja: Biztonsági figyelmeztetés! Gondok vannak a Webhely biztonsági tanúsitványával. Ez a tanusitvány nem hiteles tanusitvány kibocsájtótól származik.
-
callvote
senior tag
válasz
scyllarus #13219 üzenetére
Devices that will benefit from this include ZTE's Blade, Skate, Crescent, Racer and Tureis, Sony's X8 and X10 Mini and X10 Mini Pro, Samsung's Europa, Ace and Mini, plus LG's P500 and P690. We have spoken to the CyanogenMOD ZTE Blade developers and they have advised that some binary blobs are needed for true Video Playback and Recording, but this is still a major breakthrough.
-
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #12943 üzenetére
Egyenlőre semmi olyan negatív tapasztalat nem ért amit ne lehetne helyettesíteni, vagy ne lenne megírva a chagelog-ban hogy bug-os/nem működik...FPS- még mindíg karcsú,Bootanim új és lenyűgöző
!!!Galéria,gyári böngésző kuka,bluetooth tényleg nemjó,kamera tényleg működik, de videofelvétel,panoráma mód nincs. A rendszer gördülékeny,viszont itt-ott néha elgondolkozik fél sec erejéig...Egyenlőre ennyi a tapasztalat, majd még nyúzom... Bejövős, de ha játszani is akar az ember komolyabb 3D-s játékokkal akkor biza még nem ez az ő Rom-ja
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
scyllarus #12731 üzenetére
(#12731) scyllarus
Az amit belinkeltél az a V2 Gyári font. Az IA III.hoz nem volt, olyan amit zip-ből lehetett telepíteni.
krystman
És természetesen így vissza rakni!!!
Illetve az eredeti betűtípust hogy tudom visszarakni?
Recoveryből a következő módon:
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Itt kitallózod az aktuális csomagot, amire szükséged van, és telepítheted is.
Fontos hogy semmiképpen ne formázzatok le semmit, ez nem rom telepítés, itt a különböző formázásokra nincs szükség, csak ritka esetben (ahol igen, ott külön fel van tüntetve) -
Norbeee01
tag
válasz
scyllarus #12702 üzenetére
Én is jót fogtam ki,mert nekem sem jelentkezett kalibrációs probléma sem soha,porosodás sincs(pedig nem használok tokot és sokat van zsebben),nálam a hibák legtöbbször, Rom/User error miatt szoktak előfordulni...Amit furcsállok hogy egy csomó mindenkinek megy 998mhz-en a cpu,nekem 960ig stabil(spb shell 3d-vel 921mhz
),onntantól felfelé random(de kb. 2-3 percen belül) reboot...
-
okoska74
senior tag
válasz
scyllarus #12695 üzenetére
Ha ez így van akkor valószínűleg eltérhetnek egymástól a telcsik.
Nekem az IA3+ vált be camera updat -tel, kamera360 eltávolítva, IA - Lite skin -nél az értesítési terület kicsit átdolgozva, a /data/data mappa átküldve az sd-ext -re ami miatt így most 108Mb maradt a tárhelyem a systemen, billentyűzet lecserélve Better Keyboard 8 (Gingerbread Edition) -re, sbp shell3d -vel alap órajelen ketyeg. Így kb 4-5 napig bírja használattól függően.
-
okoska74
senior tag
válasz
scyllarus #12681 üzenetére
Ha simán fényképezel akkor nincs is, de ha be akarod állítani, hogy neon világítás, felhős égbolt, stb azonnal lefagy. Csak úgy lehet újra indítani, hogyha az összes telepített programoknál kikeresed a kamerát, majd a beállításaiban törlöd az adatokat.
A sim hiba miatt meg nem lehet hívást várakoztatni.
De ha kiséletezős kedvedbe vagy akkor inkább a Technic1 romot próbáld ki.
[link]
Ennek is van egypár hibája pl a sim hiba, de legalább használhatóbb.A V2 is egy klassz rom. Nálam a V2 ill. az IA3 között csak az akku idő döntött.
-
okoska74
senior tag
válasz
scyllarus #12663 üzenetére
Ugyan azokkal a hibákkal küzd mint a CyanogenMod 7 ROM. Sim hiba, a launcher elsőre lefagyott, kamera fc, ha pl felhősre állítom, stb. Ezek a hibák javítva vannak az IA3 ban. Szerintem visszalépés az IA3 hoz képest. Az IA3 -nak csak a net jelerősség a gyengéje, különben atom stabil.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #11943 üzenetére
Akadt egy kis juzer error
Ugyanis a képet elkészítettem a telefonon , majd csatoltam Linux géphez de nem látta a képet a Linux
Más képeket látott de ezt nem. No mondom sebaj, majd áthelyezem expolerrel . Kitettem gyökér könyvtárba de ott sem látta
A megoldás az volt, hogy a " kinai veszedelemmel " telefonról töltöttem fel
A végeredmény a fontos
és nem a hogyan
már fent van az előző hozzászólásban
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #11941 üzenetére
na ja
ilyen az élet
itt egy kép az aksi használatról.Normál használat
A lila csík felül nem vérmérgezés tünete hanem a rendelkezésre álló aksi %-k
Tegnap volt egy pici töltés , mert megnéztem USB-n keresztül hogyan csatlakozik a Linuxhoz ( 3-4 perc volt csak )Ezért mondom mindig, hogy az aksi fogyasztás felhasználó és felhasználás függő dolog
-
mrskatejoe
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Béta iOS-t használók topikja
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest