- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
-
Indiant
addikt
-
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #929 üzenetére
Szia!
"Alap gyári romnál, 19mb hely marad a system-en, ez nem valami sok, 1-2 program fér fel oda, de azokat az alkalmazásokat, az alkalmazáskezelőből nem lehet eltávolítani+a Market sem tudja őket frissíteni."
Lehet én nézek el valamit, de nekem a system-be pakolt plussz alkalmazások is megjelennek a marketben és frissíti is azokat. Alkalmazáskezelőből (feltételezem) valóban nem lehet eltávolítani őket, de miután a market frissítette őket, megjelenik a frissítések eltávolítása menüpont (ugyanúgy, ahogy a Market-nél). Láttam a romjaidnál, hogy a youtube-ot meg gmail-t te is a systembe teszed. Azokat is lehet frissíteni, de más nem google alkalmazást is.
Mit gondolsz?
-
NoMagix
addikt
válasz
kelzsoca #987 üzenetére
Köszi, nem mintha nagyon hiányozna, van otthon még 2db, csak a Plédnél már úgy megszoktam!
Az első bekapcsnál nagyon szaggatott a gyári szoft, pedig alig voltak kint ikonok!
Amikor tekertem a menüben, elhalványodtak a betük, állásnál rendben voltak,
leformáztam a kártyámat, azóta nincs baja. -
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #964 üzenetére
Szia, olvastam, de igértél konkrét átfogó tesztet és azt kerestem. De akkor ilyen még nem volt.
Köszi az akku adatokat akkor jobban birja mint a mostani bladem. Akkor lehet lecserélem. Titkon reménykedem ls várok hátha még lesz valami karácsonyi leárazás, bár most is volt. Szerintetek ennél lejebb már nem fog menni az ára? Most 31.490 tudnám elhozni 2 év hűséggel. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #954 üzenetére
Én is úgy gondoltam elsőre, mert hát ugyan ki használ már gyári Romot.
Az kb. olyan mint a fóliát rajta hagyni a képernyőn.
Unprofesszionális.
Akkor viszont nem értem miért nem ment nálam ezzel a módszerrel, majd esetleg ránézek még az ES Explorerre, lehet az nem állítja be jól az engedélyeket. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #945 üzenetére
Na de ezen a képen még éppen 80 MB hely van a systemen, nem 20 ahogy korábban írtad, az még sok mindenre elég volna. Vagy hogy értetted?
Más.
Hangerő kapcsán meg az enyém ordított mint az állat, agybadugós fülessel meg főleg, nem egészen értem ezt hogy lehet kevesellni, én max hangerőn szerintem már egy hét után halláskárosodást szenvednék.Egyébként akit érdekel a videochat, ezen is kipróbáltam a Vtok-ot, és ugyanùgy megy rendesen mint Bladen, de most valamiért baromi szemcsés képet mutatott mindkét oldalon, régen mintha Bladen jobb lett volna a minőség. Sőt szinte biztosan, mert emlékszem akkor még laptopra kiraktam max képernyőre a Blade kameráját és még ùgyis elviselhető volt.
Valszeg a CM miatt, asszem a későbbi verziòkba már a frankó video driver volt, ami tudott 480p-s felvételt is.
Remélem mire megjön az új Skatem, ebbe is belehegesztik, azt írták elméletileg dolgoznak rajta. -
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #917 üzenetére
A vodafon is azt írta, hogy nézzem meg az árlistájukat, mert a titkaikat nem adják ki.
Akkor megint vihetem vissza....Ma majdnem hazaküldtek a T-pontból a Skatemmel, először azt mondta a hölgy, h. ők aztán nem. Majd én elpostázm. Aztán előkerült egy hozzábbértő és segített. Szóval leadtam az első Skatem. Most megint lesz 8 napom.
..de ők is nézték az ~1600ft körüli összeget, hogy akkor az mi is.
A sim-et külön felvezették, szóval a végén sztem csak azt visszaviszem. Majd levonják a hiányzó részek árát a visszafizetésből. -
-
poisonborz
csendes tag
-
-
pacman789
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #869 üzenetére
Valami leárazott kínai tepsit néztem ki.
Csak addig nem akarom megrendelni a következőt amíg ennek vissza nem adják az árát, mert a végén még valakinek feltűnik, aztán bukom a dolgot. Meg jó vóna már addig akkor a Blade-t is eladni, megyek hegesztek is hozzá egy hirdetést.(#871) kelzsoca
Hát mi más. Ennél jobb nincs.Legalábbis eddig még nem tudtak mondani.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #858 üzenetére
Mission completed, visszavették
persze azt még azért megkérdezték mérnemteccett
Mégegyszer köszönöm.
Egyébként szerinted miért dob a CWM restore-nál MD5 mismatch-et, ha a gyári ROM-ba belerakom az original recovery-t? Mert arra gondoltam, hogy a fentebb linkelt visszaállítós ROM-ban kicserélném, hogy másoknak könnyebb legyen úgy visszarakni, de nem megyen.(#863) Regiee
Hát visszaállítod rajta a gyári ROM-ot ha megváltoztattad, becsomagolod ahogy kaptad, fogod a papírokat és beviszed bármelyik üzletbe, kitölteted velük a visszárú nyomtatványodat, aminek majd megkapod a másolatát, majd türelmesen várod, hogy 30 napon belül hozza a postás a vételárat. Én tavaly valahogy 2-3 között kaptam vissza még az akkori hibás Blade-em árát.(#850) kelzsoca
A komoly az lenne ha mindezt azért csinálnák, mert egy páran lehúzták a telefont a tesztekbe a hátlap miatt. Bár valahogy én ezt sose gondoltam, hogy a vásárlói vélemények befolyásolnák az értékesítést. Mer az rendben van, hogy az eladók, meg a szervizesek unalmasak perceikben a mobilokról olvasgatnak itt-ott, de a sokszázezreket kaszáló marketingeseket, meg menedzsereket valahogy nehezen tudom elképzelni, amint a mobilarénát böngészik, hogy vajon jól árazták-e be a telefonokat.(#867) tboldi
Na jó, de az nem egy fájl, hanem egy mappa, azért nem értem. -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #858 üzenetére
Hmm. Azt is néztem, hogy CWM-ből visszaraktam volna a régi recovery-t, de ugye a recovery csere menüpontot kispórolták belőle, restore-s megoldással meg MD5 mismatch-et dob ha belerakom valamelyik mentésbe. Nem értem miért, pedig ilyen ellenőrzés féléket sem lehet kikapcsolni benne.
Zippes megoldást csinálsz vagy hogy?(#858) kelzsoca
Köszönöm szépen az instant segítséget, kitűnően gurul így már. Most pedig megyek rálépek a gázra hátha odaérek még zárás előtt. -
SkyLaci
őstag
válasz
kelzsoca #800 üzenetére
Ami pendriveon elfér az microsd-n is, ez igaz, nekem ezértnincs is pendriveom, mindig csak kikapom (ehhez jól jön a hotswap) a kártyát valamelyik telefonomból, beleteszem az usb adapterbe és ott a pendrive, amit vissza is tehetek a telefonba, és akár használhatom is.
Én pl olyan esetre gondolok amikor valamit ráteszek (vagy akár már a telefonnal töltöm le az egyetemi wifiről) a teló memória kártyájára (mert ezt használom pendriveként) és azt a fájlt napközben valakinek oda szeretném adni úgy hogy számítógépes segítséget nem tudok igénybe venni, ilyenkor nagyon jó lenne ha egy pendriveot rá kapcsolhatnék, de még az is elég lenne ha a telefonba betéve egy másik microSD-t arra másolhatnám, de ez kényelmetlen a hotswap híján, valamint meglehetősen lekorlátolt a telefonba épített memória méretére.
Összegezve az hiányzik nekem a skateből hogy nem lehet vele más segédeszköz (egy pc, vagy telefon) nélkül 1 adathordozóról egy másikra másolni, és ez szerintem ma egy okos telefonnál már alap lehetne.
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #784 üzenetére
T-mobile:
ZTE Skate 2év sima hűséggel/Domino 35k/45k
Moto Defy ugyanez 45k/58kA különbségeket nézd ár/érték, nem a Skate rossz ár értékben hanem hogy mit kapsz +10k-ért.
ui.: egyetlen hátránya van a Motonak a ZTE-vel szemben az pedig a szoftveres támogatottság köszönhetően neked és társaidnak.
Miért sokallod a ~15k különbséget? Ha az ár/érték arányt nézzük szerintem még jobb a Defy mint a Skate mert az legalább minőség ráadásul strapabíróbb is. Na jó vége az off-nak.
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #782 üzenetére
A Skate nem a Blade mellé vagy fölé érkezett, hanem közvetlenül váltja le
Akkor viszont még inkább kiábrándítóbb a ZTE üzletpolitikája, így az eladások közelébe se érhetnek majd a Blade-nek mert gyakorlatilag nincs előrelépés a kijelző méretét leszámítva. Jó tudom ez már T-és proci meg +200Mhz de ez még mindig karcsú. Ezeket csak azért írom mert a Defy nincs olyan messze árban és azért mérföldekre...
ui.: na jó nem fikázok.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #708 üzenetére
Természetesen tudjuk, hogy az oldalon az Angol FW-van fent és nekünk abból csak a cefs.mbn fájl kell, amit majd át kell tenni egy magyar csomagba. Ha lesz ilyen csomag. De ilyen javításnak az említett hibák miatt muszáj hamarosan kijönnie. Szóval a remény felcsillant, bár nem tudom a srác tényleg volt zte alkalmazott-e, de úgy tűnik az angoloknak működik, gaffgaff és vodafone-al is az orange teló.
Ui.: Tényleg senki NE csinálja meg a módosítást, mert nagyon veszélyes és NINCS visszaállítási lehetőség! Tehát a garancia ugrik!
Ui2.: Az IMEI-t vissza lehet írni, a wifi meg ha jól olvastam a rootolás következtében is szórakozik.
Az Orange ajánlata, nem is rossz: Monte Carlo £119 + £10 topup and you get a christmas gift + a £60 headset for free
-
-
Sommi
aktív tag
válasz
kelzsoca #683 üzenetére
Ja igen ez a 160 mega hely belső memória ez gáz. Komolyan csak arra lehet menteni ??
Azon elfér egy böngésző, vmi widget manager, élő háttér, 1-2 játék, I-go pl ?
Gondolom nem ... Nem lehet kimenteni memóriakártyára ? Ez komoly ??
Ez egy nagyon nagy baki basszus ...
Ha lesz firmware frissítés azt hogy lehet rá installálni majd ? -
vrsptr
aktív tag
válasz
kelzsoca #610 üzenetére
Üdv.
Sikerült a ROM felrakása, minden oké, még a CM7est is megnéztem, de nem jött még be. Maradtam a gyári Orange ROM-nál, csak ez UK-s verzió (OUK_P743TV1.0.0B05), több olyan progi is van benne, ami itthon nem megy (angliaiak), de találtam SK-s változatot, csak itt a zip fájlban máshogy vannak a cuccok, valaki ránézne, lehet-e ezt átcsinálni, hogy felrakható legyen. Vagy hogyan tudom feltenni? Köszönöm.
Ez az SK féle Orange ROM (OSK_P743TV1.0.0B04):
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_StockROM_OSK_P743TV1.0.0B04.zipés mág találtam hozzá való valami clockworkmod-ot is:
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_OSK_P743TV1.0.0B04-clockworkmod.zipmeg valami superboot-ot is:
http://ceco.sk.eu.org/omc/OMC_OSK_P743TV1.0.0B04-superboot.zip -
vrsptr
aktív tag
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #562 üzenetére
Na, ez nagyon jó hír! Van már konkrét elképzelésed, hogy hogyan oldod meg? Esetleg ZTE Dialert valahogy belehegeszted a CM romban, vagy nem CM alapú romból készíted? Csak kíváncsi vagyok...
Indiant: Nekem telefonos ügyfélszolgálaton mondták ketten is ezt a 20.800 Ft-os Domino árat (előfizetésesnél elvileg olcsóbb). Egy ilyen értékű telefonnál irreálisan drága. De ha később lesz rá lehetőség, és valaki kóddal függetleníti, és 2 héttel rá elromlik a telefon, akkor még nagyobbat bukik a garancia elvesztése miatt.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #551 üzenetére
Biztosan igazad van, de nincs ideírva:
Ha Ön Domino előfizetői szerződést kötött a készülék megvásárlásakor:
- Készülék és kártya együttes visszaküldése esetén az előfizetés árát csak akkor fizetjük vissza, ha nincs felbontva a SIM kártya csomagolása. Ellenkező esetben a SIM-et visszaküldjük postán és az árát levonjuk a visszafizetendő árból.
- Csak készülék visszaküldése esetén a SIM árát levonjuk a visszafizetendő árból.Más, a zte weblapjáról letölthető csomagban (image.bin) benne van a firmware is, ha jól látom.
(A Blade 512-esítő fw updatejével összehasonlítva csak a cefs.mbn nincs benne.) Ezzel nem lehet vajon kevésbé szolgáltató függővé tenni? Csak mert így muszáj leszek visszaküldeni, ha nem tudom vodás kártyával használni. -
Sommi
aktív tag
válasz
kelzsoca #531 üzenetére
Hú köszi !
Hát remélem kézbe kaparintok egy igazit is vmi Tpontban végre, de a képeid alapján húzom kicsit a számat a felbontáson ... :S. Főleg a fekvő képek, mintha szellemképes lenne, vagy olyan kontúrtalan.
Majd élőben eldől milyen mert közelről ha nézem akkor a monitor pixeleit látom.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #498 üzenetére
Igazad lehet, ennek a romnak az alapja elvileg gyári független Skate szoftvere. Most kipróbáltam, és ugyanúgy viselkedik, mint a gyári T rom, tehát más SIM-mel csak segélyhívásra van lehetőség.
Azt nem tudod, hogy ha T-vel függetleníttetem a telefont, de utána valami olyan hibája lesz, ami miatt cserélni kell, akkor azt az új Skate-et már ingyen függetlenítik?
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #485 üzenetére
Sokat nem volt időm még foglalkozni vele, proximity rendben, alsó gombsor bevilágítás nálam továbbra is megvan, hangyánit gyengébben, de még így is gagyi kicsit.
Zenehallgatásba én nem vettem észre jelentős különbséget ugyanazzal a fülessel, bár nekem a Blade félhangerőn eddigis megfelelt, afelett már bántotta a fülem.
Viszont a hátsó hangszórót elkúrták, fél hangerő alatt szinte meg se hallani, maxon is elég gyenge meg veszettül torzít is. Elsőn semmi különöset nem venni észre, az rendben van.
Kijelző rendben, GPS szintén, most a WiFi zavar nagyon, ha azt sikerül rendbe rakni, akkor nézem majd tovább a többi dolgot részletesen. -
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #475 üzenetére
Szerintem elég lesz, mivel a Blade-el is csak 2 bajom volt. A vaku és a front kamera hiánya.
Ebben a vaku már orvosolva van, a másik nélkül meg eddig is meg voltam.Viszont a sim-em vodás. Nem tudom, szerinted esetleg egy Turbo SIM-el? Majd hétfőn kipróbálom és beszámolok az eredményről.
-
Arm0red
csendes tag
válasz
kelzsoca #458 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattál, Blade-nél előfordult már hogy buszon nem éreztem és nem is hallottam meg ha hívtak.
--------
Am, volt a Blade-nél olyan hogy a kamera minőséget levették 2MP akkor jobb képeket csinált, na most ha valaki épp unatkozna és van egy Skate-je kipróbálhatná 3 vagy 2 MP-n, milyet csinál csak úgy poénból, kiváncsi vagyok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest