- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
válasz
kelzsoca #800 üzenetére
Ami pendriveon elfér az microsd-n is, ez igaz, nekem ezértnincs is pendriveom, mindig csak kikapom (ehhez jól jön a hotswap) a kártyát valamelyik telefonomból, beleteszem az usb adapterbe és ott a pendrive, amit vissza is tehetek a telefonba, és akár használhatom is.
Én pl olyan esetre gondolok amikor valamit ráteszek (vagy akár már a telefonnal töltöm le az egyetemi wifiről) a teló memória kártyájára (mert ezt használom pendriveként) és azt a fájlt napközben valakinek oda szeretném adni úgy hogy számítógépes segítséget nem tudok igénybe venni, ilyenkor nagyon jó lenne ha egy pendriveot rá kapcsolhatnék, de még az is elég lenne ha a telefonba betéve egy másik microSD-t arra másolhatnám, de ez kényelmetlen a hotswap híján, valamint meglehetősen lekorlátolt a telefonba épített memória méretére.
Összegezve az hiányzik nekem a skateből hogy nem lehet vele más segédeszköz (egy pc, vagy telefon) nélkül 1 adathordozóról egy másikra másolni, és ez szerintem ma egy okos telefonnál már alap lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- IFA 2025: Éles hangon
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest