Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SkyLaci

őstag

válasz kelzsoca #800 üzenetére

Ami pendriveon elfér az microsd-n is, ez igaz, nekem ezértnincs is pendriveom, mindig csak kikapom (ehhez jól jön a hotswap) a kártyát valamelyik telefonomból, beleteszem az usb adapterbe és ott a pendrive, amit vissza is tehetek a telefonba, és akár használhatom is.

Én pl olyan esetre gondolok amikor valamit ráteszek (vagy akár már a telefonnal töltöm le az egyetemi wifiről) a teló memória kártyájára (mert ezt használom pendriveként) és azt a fájlt napközben valakinek oda szeretném adni úgy hogy számítógépes segítséget nem tudok igénybe venni, ilyenkor nagyon jó lenne ha egy pendriveot rá kapcsolhatnék, de még az is elég lenne ha a telefonba betéve egy másik microSD-t arra másolhatnám, de ez kényelmetlen a hotswap híján, valamint meglehetősen lekorlátolt a telefonba épített memória méretére.

Összegezve az hiányzik nekem a skateből hogy nem lehet vele más segédeszköz (egy pc, vagy telefon) nélkül 1 adathordozóról egy másikra másolni, és ez szerintem ma egy okos telefonnál már alap lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák