- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
-
Exelsior
őstag
nem próbálom mert már tudjuk hogy kell. nem vagyok zöld fülű mivel régen még HTC diamond ami Winmo-os volt ott is mindig flash kellett felrakni ha új romot akartál fel rakni és sokszor raktunk fel romokat heti szinten. Még sem szált el egyszer sem a telefon még akkoriban. Android esetében a Recovery több biztonságot ad. Meg nem tesztelték? Szerinted Modaco-n mit csinál a sok User? nem kapkodtam szépen utána olvastam a fórumban. De részben igazad van.
-
apeelme
addikt
én nem használok ilyen appot, mert sajnos sok embernél ezek nem működnek megbízhatóan. de majd valaki úgy is rácáfol...
Titanium Backup-ot és Appmonster-t szokták ajánlani, és ha használod őket akkor csak és kizárólag az alkalmazás APK-ját mentesd el vele, az alkalmazások beállításait szvsz semmiképp se, mivel különböző (verziójú, típusú stb.) rendszereken akár működésképtelen is lehet az app...vagy egyéb anomáliák léphetnek fel... -
apeelme
addikt
-
Acsifun
aktív tag
-
Jano_023
őstag
Az N-es wifinek semmi köze szerintem hozzá ha csak nem n-es a routerből kijövő jel is. Simán csak gyengébb a Skate antennája, vagy itt már ha annyira peremén vagy a hatósugárnak akkor a hullám terjedéssel kapcsolatos dolgok (merre néz az antenna, hol állsz, stb.) már számítanak.
-
atillaahun
veterán
Android System Info mutat neked statisztikát erről. Egyébként valahogy úgy nézni ki időarányosan, hogy ~90+% min., tehát 122/244 MHz, a max.-ra jut ~1-2%, maradék meg közte oszlik meg. Ezért nem tartok én attól, hogy az OC miatt embertelenül fog merülni az akksi. Mondjuk ha valaki naphosszat játszik, filmet néz vagy naivgál annak lehet feltűnne valami minimális különbség.
Természetesen számít a CPU Governor is, elméletileg a smartassv2 a legokosabb. -
bagyusz
őstag
Ehhez, csak annyit tennék hozzá, ha ilyen probléma állna fent, és fent van a főzött rom akkor az alaplapot tönkre kell tenni(nagy fesszel, vagy fordított polárral). Ezáltal a szervízes Jtag nem fog működni mert nem kap a nand táplálást, ergo a szervizben már nem fognak foglalkozni azzal, hanem inkább csere.
Más:
Aki Bluemonte vagy Atomic romot használ annak fölösleges 800mhz fölött pörgetni mert ezek a romok tartalmaznak GPU tuningot ami sokkal többet ér. A GPU limit miatt 800mhz fölött nincs látványos javulás, én 480mhz használom és úgy is tökéletes fut rendesen a dead space is.
1Ghz-en meg nagyon melegszik a telo, ezért mikor folyamatosan pörög a cpu termeli a hőt vele együtt nő a belsőellenállása, ami feszültség esést eredményez(drop), ergo le fog fagyni.
-
kelzsoca
félisten
Átlagos használatra elengedő teljesítményt nyújt, a gyári szoftveren található alap launchert le kell cserélni, és egész elfogadható lesz, viszont komolyabb weboldalak vagy összetettebb weboldalak nézegetése, nagyítása/kicsinyítése esetén azért döcög a cucc.
HD filmeket sem ezen fogsz megnézni, az is biztos, illetve a komolyabb játékok alatt megfekszik ez a telefon is.
4.3"-on a 800x480-as felbontás és a közepes minőségű LCD panel miatt, a színek fakónak hatnak, és a betekintési szög sem valami jó, csodát nem kell várni.
Esetleg a gyári rendszert le lehet cserélni custom romra, itt már jóval használhatóbb lesz a készülék, akadozás nem nagyon lesz, flash is megy szépen, és akár 1GHz-re is húzható a processzor (ha olyan modellt fogsz ki, de erre nincs garancia)
A kijelző többszöri érintésre sem reagál probléma valós és létezik, szinte minden tulajdonos találkozott már vele, mint ahogy a bizonyos menük görgetésekor jelentkező elmosódás/összemosódással is.
Az utóbbi kettő hiba lehet firmware vagy szoftveres is, hogy javítás lesz -e azt nem tudni.
Az ACE-el is sok probléma van, olvass bele a topicjába, de hogy melyiket válaszd a kettő közül, azt Neked kell eldönteni
-
kelzsoca
félisten
Tisztában kell lenni a Skate jelenlegi tudásával, és képességével, ehhez meg kell nézni az árát, és ez alapján dönteni, én három évre biztos nem venném meg, igaz egyiket sem, olyan rohamos tempóban fejlődnek ezek a gépek is hogy maximum 1 évben érdemes gondolkozni 50k alatti készülékeknél.
(#1184) esgabee
Az a felbontás a vicc, nagyobb is mint armv6-al szerelni a telefont
-
Indiant
addikt
Ha minket akarsz szidni vegyél Skate-et, ha magadat, vegyél Ace-t.
Komolyra fordítva, ha 3 évre akarod venni akkor egyik sem jó. Akkor vegyél egy Galaxy SII-t és azzal talán, mondom talán kihúzod addig. Bár a kb. 4x annyiba is kerül.
Gondolhatod, hogy mi sem azért vettünk Skate-et, mert volt ennyi fölösleges pénzünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest