Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Medical

aktív tag

Balu Arc
    Dexter68
    és más hozzá értők!

A TPT Helper-t, csak végszükség esetén venném figyelembe. Itt a fórumban sokat olvastam róla, hogy veszélyes terület. Főleg nekem, mert laikus vagyok hozzá.

Az IceArmor3 -ról, több helyütt is olvastam stabil és minden működik benne. Ráadásul tetszik is! Nem véletlenül többször is próbálkoztam vele, legutóbb tegnap du. Sajnos csak nem tudom rákényszeríteni, hogy rá kapcsolódjon a wifire. Érdekes a kezdő lapon nem is látszik a wifi icon, de a beállításnál igen és látja is a routerem, próbál is csatlakozni rá, sikertelenül.

Természetesen, ha tudnátok, ebben segíteni újból kísérleteznék vele. Az Adrenalin engine-t, már le is töltöttem.

Nem kimondottan 4-es romra gondoltam, hanem egy megbízható, mindent tudó gyors ROM –ra, ami már esetleg újabb.

Sajnos az előző hozzászólásomban a kérdéseimre nem kaptam kielégítő választ, így újból meg kérdezem.

1. Jelenleg a CWM Reco 4.0.1.4 típus van fent. A fórumon olvasom, hogy másik CWM Reco -ra van szükség, mégpedig a CWM 6-os ra. Abban az esetben, ha cm 10 től, magasabb romot akarok fel rakni. Ez igaz e?

2. Ha az 1. kérdésemre, IGEN a válasz, akkor a TPT Helper progit az SD kártya gyökerébe kell rakni és a CWM Recoból kell indítani?

3. Ha felraktam a CWM 6-t, és később vissza akarok térni egy cm-7 Romra, akkor a CWM-t is vissza kell cserélni a korábbira? Nevezetesen, CWM Reco 4.0.1.4 típusra?

Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák