- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20971 üzenetére
Köszönet,láttam,de csak a 498 ügyében adott választ.:-(
Pikaa
Lehet,hogy rendszer appként van beállítva és azért nem engedi átmásolni?Ma olyat csinált az IOS,hogy a naptárba szerettem volna bejegyezni,de ahogy rányomtam elkezdett éktelenül magas hangon sípolni a telefon. Aztán odafajult,hogy bármire nyomtam jött ez a sípolás,ami kb 10 másodpercig van aztán elhallgat magától,de ha nyomok egy ikont, akkor újrakezdi
Ha leveszem a hangerőt ,akkor is ugyanolyan hangosan sípol.
Újraindítás után idáig nem jött elő megint ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest