Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20929 üzenetére
Értem már,nos ezek engem nem zavarnak,az értesítési sávon a kis csíkod érted vagy amit lehúzol fentről?
A kis csík az szinte mindegyiknél ugyanaz,egy picit itt is tudsz variálni (mi jelenjen meg,mi nem).
A lehúzott értesítés az nekem bejön,egyszerű,áttekinthető,a lényegek benne vannak.
A beállítási lehetőségek azok lehetnének bővebbek,de így legalább nem veszek el benne.
10-kor húztam le a töltőről volt 3 darab kb 2-2-2 perces beszélgetésem,most 84 %-on áll a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest