- Elkészült és telepíthető az Android 16
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor Magic V2 - origami
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy remeg a kép, mikor az ujjamat egy helyben tartom a telefonon (természetesen Skate). Olvasgattam visszafele is, láttam másnak is volt ilyen probléma, de rom csere megoldotta a problémát, vagy háttérrel kellett játszani valamit meg ilyenek. Sajnos nálam gyári rommal is, skate v2-vel, IA III-al, kezdőoldalon, menüben, beállításoknál, játékban, böngészőben, szóval mindenhogy és mindenhol remeg, ha egy helyben tartom az ujjamat. Ha mozgatom akkor persze nincs vele semmi baj.
Van erre valami megoldás (vmi kalibrációra gondolok vagy hasonló), vagy pedig vihetem be a mindig kedves és segítőkész T-sekhez, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni.Ja igen, használtam (illetve próbáltam használni) a keresőt is, olvastam is visszafele, de sajnos nem találtam konkrét megoldást a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest