- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy remeg a kép, mikor az ujjamat egy helyben tartom a telefonon (természetesen Skate). Olvasgattam visszafele is, láttam másnak is volt ilyen probléma, de rom csere megoldotta a problémát, vagy háttérrel kellett játszani valamit meg ilyenek. Sajnos nálam gyári rommal is, skate v2-vel, IA III-al, kezdőoldalon, menüben, beállításoknál, játékban, böngészőben, szóval mindenhogy és mindenhol remeg, ha egy helyben tartom az ujjamat. Ha mozgatom akkor persze nincs vele semmi baj.
Van erre valami megoldás (vmi kalibrációra gondolok vagy hasonló), vagy pedig vihetem be a mindig kedves és segítőkész T-sekhez, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni.Ja igen, használtam (illetve próbáltam használni) a keresőt is, olvastam is visszafele, de sajnos nem találtam konkrét megoldást a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged