- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy remeg a kép, mikor az ujjamat egy helyben tartom a telefonon (természetesen Skate). Olvasgattam visszafele is, láttam másnak is volt ilyen probléma, de rom csere megoldotta a problémát, vagy háttérrel kellett játszani valamit meg ilyenek. Sajnos nálam gyári rommal is, skate v2-vel, IA III-al, kezdőoldalon, menüben, beállításoknál, játékban, böngészőben, szóval mindenhogy és mindenhol remeg, ha egy helyben tartom az ujjamat. Ha mozgatom akkor persze nincs vele semmi baj.
Van erre valami megoldás (vmi kalibrációra gondolok vagy hasonló), vagy pedig vihetem be a mindig kedves és segítőkész T-sekhez, hogy tudnak-e vele valamit kezdeni.Ja igen, használtam (illetve próbáltam használni) a keresőt is, olvastam is visszafele, de sajnos nem találtam konkrét megoldást a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged