Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Próbálta már valaki az átparticionálást? Dícsérik egy páran, ad ~100MB extra helyet az App-oknak, annyin már szerintem el lehet férni.
Feltettem a Trés FW-t dropboxra, amit kiadott a ZTE, hogy gyorsabban jöjjön ha kell gariztatáshoz, vagy partíció visszaállításhoz valakinek.
Meg van már Skate-re is Elitemovil Rom, ami ezúttal úgy tűnik egész jól sikerült. Valami ÚJ kernel van benne, csak azt nem tudtam kideríteni, hogy honnan. Egyébként passzol a fenti partíciókiosztásra, meg van benne ZTE dialer is ami részemről nagy előny.
Meg itt van még egy RAM és multitasking optimalizáló script XDA-ról, amit szintén most találtam. Erre is ránézhetne valaki, szintén sokat dicsértek.
Kár hogy épp nincs Skate-em, pedig ezeket most mind jól ráhegeszteném.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest