Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Igyekeztem végigolvasni az összes hozzászólást, de ha mégis olyat kérdeznék, amire volt már válasz, akkor előre is elnézést!
Tegnap megvettem: nagyon tetszik, nagyon bejön, nagyon jó! Reggel unlock-koltam, sikerült! Következő lépésként az universal androot nevezetű programmal próbálkoztam volna, de azt írja, hogy már ki van rootolva? Ez hogy lehetséges?
Illetve ha egyszer rájövök, hogy most rootolva van-e vagy sem, szeretnék rá valami gyors froyo-s romot, de elég keveset beszélek angolul és kellene ezért valami magyarosabb leírás, mert nem merek belekezdeni! Szóval, ha valakinek van, akkor azt nagyon megköszönném!
Ami rootolás után máris gondot okozna, hogy nem nagyon találtam drivert a telóhoz és nem tudom, hogy syncronizálva kell leni a romtelepítésnél vagy sem, mert eddig htc volt, és ahhoz vagyok szokva (bár az wines volt)!
Köszönöm szépen a segítséget!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest