Hirdetés

Aktív témák

• bunnyhu

senior tag

válasz Badboys #24653 üzenetére

Fura, mindig úgy beszélsz a blade-ről, mintha minden tulajdonos itt lenne. Elmondanám, hogy a blade-esek 99.99%-a a gyári 2.1-es ROM-mal használja, és igen elégedett vele, mert a gyári rom-mal is egy nagyon jó telefon ebben a kategóriában. Az, hogy a 3.0-hoz méred a saját butaságod mércéje, ugyanis a 3.0 CSAK tabletekre jön, a mobilokra momentál a 2.3 a legfrissebb és a 2.4-re hoznak át a 3.0-ból funkciókat, de mindegy azért oszd az észt bátran.
    Nem tudom mi az amivel el lehet érni azt a szintet amit te elvársz a telefonoktól, de az biztos nem a 3.0 android lesz.
    Wifit baromira nem dobálja (úgy működik ahogy kell, csak van akik nem tudják értelmezni a mondatokat a kapcsoló alatt amit nyomkodnak), nem csorog belőle a nafta (töben írjuk, hogy napokig elmegy), és a 2 partíciót jól használja (feltéve ha nincs usererror mint a te esetedben).

Inkább azt kéne belátni hogy sötét vagy mint az éjszaka ezekhez a dolgokhoz, ilyen esetben meg kell maradni a gyári beállításoknál, ahol minden alkalmazás stabilan 1000% működik, magyar, és várni a hivatalos frissítésre. Magam is egy hónapig használtam a gyárit, mert sötétnek tartottam magam, hogy ROM-ozgassak, tegnap vágtam bele először. Ja, némi önkritika nem árt a háznál persze.

Nézzük már meg te milyen winmo-ra váltasz, mesélj a készülékről a mi lenyűgözött a blade-hez képest! Mi van rajta, milyen kijelző, multitouch, mennyi ram, mekkora proci, milyen érzékelők, mennyi az ára? Hányas winmo, mert ha nem 7-es te is elavult szar oprendszert használsz, csak neked esélyed nincs arra, hogy valaha frissítsd.
    Lássuk amit vettél, rakd ide a paramétereit és győz meg minket, hogy a blade egy lapát szar ahoz képest! De ha lehet kapcsold be az off topic-ot.

4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.

Aktív témák