Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Jelenleg T-Mobile-on kívül hol lehet kapni ilyen telót? :S
T-Mobile-nál nem elérhető....
-
Saccco
nagyúr
válasz
Snowy_owl
üzenetére
Nem a RAMod fogyott el, hanem az internal storage-ed került túl alacsony szintre.
xdx@:
Igen az alapján.Más:
Videó: Dungeon Defenders First Wave
-
mukika009
tag
Mi a vihartól lett fekete-fehér a képem Alpha 4 full rom-ot raktam fel, de a 256-somnál semmi gond nem volt színes volt a kép :S
-
kelzsoca
félisten
Nemrégiben felkerült egy újabb rom a modaco-ra, hamarosan letöltöm, kitakarítom a hulladékot belőle, felteszem magamnak és megnézem milyen lett.
(#13390) mraco
A telefon memóriát megnézted, hogy mennyi a szabad hely?
Ott nézd meg ahol az SD kártya adatait is írja.
-
Snowy_owl
őstag
Valaki nem tudja, hogy miért dobálja a telefon, hogy kevés a tárhely? Van még 270mega szabad rendszermemória, de szerinte kevés. Most direkt újraindítottam, hogy kilője az összes felesleges programot, és mégis dobja az üzenetet. Mi lehet ez?
-
eldvor
csendes tag
Hello!
Valaki nem tudja, hogy europarkba ingyen csinálják e? -
Badboys
őstag
Na akkor holnap megnézem mit mondanak itt Baján mert ma estére ígértek új készülékeket.Nekem nem kell csere csak oldják meg ezt a gondot mármint a gradienst.Sajnos kiütöttem,de talán elnézik mert domingó ban vettem ill.nem sajnos de meglátjuk.
-
törölt tag
-
futo001
senior tag
Király, akkor mindenkinek 512-ese van.

-
xdx@
aktív tag
Ha beviszem a T-hez a Blade-t a szervízbe akkor szerintetek visszállítsam a gyári állapotot?
-
darky4e
tag
Szegény Tések holnap meg lesznek rohamozva
-
DoboWx
csendes tag
Akiknek már frissítettél a telefont: a telepített alkalmazások, beállítások megmaradtak?
-
Nohab61
aktív tag
Na nekem is felrakták Kecskeméten minden jó, 512-let.

Természetesen ingyen volt!
-
agressor12
senior tag
válasz
don-ciccio
üzenetére
Még van pofájuk pénzt kérni a frissitésért????
-
stefi68
addikt
-
xdx@
aktív tag
válasz
don-ciccio
üzenetére
Gondolom másik szervíz nem másik cég.
(#13366) Saccco
Ja az lehet, de ha tényleg csak 2500 FT-ért csinálják meg az pofátlanság. -
stefi68
addikt
Már kérdezte valaki: Anysoft Keyboardban hogy lehet a kurzormozgató nyilakat (jobbra-balra <-|->) beállítani.
A válasz ugye az volt, hogy a menüben van ilyen beállítás....Én ilyet találtam: "Invisible action keys" de erre nem történik semmi

(pipa BE, pipa KI, de seeeemmmmiii....)
Olyat sem találtam, amit írtatok, hogy hangerőgombokra lehet a kurzort mozgatni....A legutolsó verziót töltöttem le: 20100815 - 27
Mi lehet a gond?
-
Skullen
tag
válasz
don-ciccio
üzenetére
2500 Ft?!!
Asszem vinnem kell majd egy féltéglát is eu.park-ba, hogy fejbe tudjak vele vágni valakit, ha upgrade-re akarják küldeni a telómat. -
xdx@
aktív tag
válasz
don-ciccio
üzenetére
Ne hogy már pénzért csinálják meg.

-
don-ciccio
csendes tag
na gyerekek. követem a fórumot,és olvastam,hogy van vlmi frissítés a pengéhez amivel 512mb ram lesz. most hívtam fel 1 pesti szervizt,és tényleg van ilyen lehetőség. 2500 huf-ért meg is csinálják. nekem teljesen gyári a ketyerém. nem szeretnék belepiszkálni. nem közvetlen a szervizessel beszéltem,hanem 1 eladó hölggyel. mondtam,hogy garis a készülék,de a szoftver frissítést ki kell fizetni. több szervizt próbáltam hívni,de csak ők vették fel. dunakeszin lévőt is hívtam. ott még nem tudtak róla. azt mondták visszahívnak,ha van vlmi infó. vácon lakok,ezért próbáltam ezt a vác pest vonalat nézni. akikkel sikerült beszélnem az a cég a VI. kerület,Váci út 1-3 alatt találhatóak.
-
DIEGO15
őstag
Tisztelt..!
Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett ZTE Blade/SL tri-band 2G, dual-band 3G telefon + akkumulátor + hálózati töltő + fülhallgató + memóriakártya, fekete (ZTE BLADE/SL #BLACK) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban!
A termék részleteit megtekintheti, vagy megrendelését feladhatja itt:ZTE Blade/SL tri-band 2G, dual-band 3G telefon + akkumulátor + hálózati töltő + fülhallgató + memóriakártya, fekete (ZTE BLADE/SL #BLACK)
Köszönjük, hogy igénybe vette áruházunkat.
Üdvözlettel,
T-Mobile Webshop -
lazlora
tag
Nem tudjátok hogy van e a telefonhoz valami pc suite szoftver? Ha igen akkor honnan lehet letölteni. (nem fizetős oldalról)
-
ichi22
csendes tag
Ne értsd félre, nem azt akartam mondani, hogy nem segített senki, sőt ezúton is köszönöm a segítséget mindenkinek! Csupán éppen az hiányzott, hogy lett volna valaki, aki találkozott már a hibával és ismeri a megoldást. Különben ez egy ilyen fárasztó kísérletezgetésben végződik. Alapból én hajlamos is vagyok ilyesmire, de ez már nekem is sok volt. Kösz mégegyszer!
-
ichi22
csendes tag
Igen írtad és meg is fogadtam a tanácsot (szintén leírtam itt az eredményét 2.5.1.3 vs. 2.5.0.9), láttam az újat, de bevallom nem látom be, hogy ez most hirtelen miért működne. Az elmúlt hétvégén több, mint két tucatszor raktam fel a rendszert (egy kivételével gyári, újnak mondott rendszereket) különböző módon. Eddig semmi változás. Minden próbálkozásomnak ugyanaz az eredménye (kivéve a legutóbbi 2.2-es rendszert). Az előbb visszatettem a gyári recovery-t is és így szépen visszaviszem a boltba. Belefáradtam ebbe a trial and error módszerbe. Ha legalább valakinek lett volna egy ötlete, hogy valójában, mi is lehet az oka a problémámnak (én már csak memóriahibára tudok gyanakodni), akkor esetleg még próbálkoznék tovább, de már túl sok időm elment erre. Szép kis karácsonyom volt :-( Persze a saját hülyeségemnek köszönhetem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Tedd fel marketből a Quick System Info-t aztán nézd meg abba.
(#13341) trialboy:
"Hallottom, hogy valami 3d gyorsító amit be lehet a telefonon kapcsolni. Hol tudom, és mivel?"
Csak a GUI-ra lehet bekapcsolni. Ajánlom figyelmedbe sto1911 cikkét azon belül az ide tartozó részt."A 2.2-es android szoftver mennyire gyorsítja meg a telefont?"
Jelentősen. Hátránya lehet, hogy jelenleg csak angol változat létezik.Land:
Szerintem még mindig az Alpha4. De sokan használják Dashes ROMjait is. -
Land
veterán
Srácok eddig Ronam féle 2.2 Lite volt fenn. Most alap ROM van. Karácsony alatt született pár módosított ROM itt a fórumon és talán a Modacon is. Most melyik as legjobb ROM?
-
trialboy
tag
Hali srácok!
Pár napja volt egy kis bajom a telóval, lezártam a képernyőt majd letiltott a teló, recoveryvel sikerült megcsinálni, nem tudom ki segített már, de köszönöm mindenkinek.
Hallottom, hogy valami 3d gyorsító amit be lehet a telefonon kapcsolni. Hol tudom, és mivel?
A 2.2-es android szoftver mennyire gyorsítja meg a telefont?
Köszi!
Ádám
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
72mviktor
üzenetére
Azért hát, de a fullos meg túl sok és nem tudom belőle kidobálni a felesleges cuccokat, mert mindig kifekszik utána valami miatt. Megpróbálom még egyszer, de nem sok reményt látok rá, hogy nem múlja felül az erősnek nem nevezhető képességeim

szerk: Persze, mert hülye vagyok és telepítés előtt próbáltam, nem utána esetleg adb-vel.

-
futo001
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
Köszi!
Tehát ha a fastboot-tal visszalököm az eredeti recovery.img-t a telefonra, akkor a clockwork eltűnik és a "hang le+bekapcs" kombinációra ismét az FTM képernyőt látom, ha jól értem. Ha netán garis ügyem akadna...
-
Saccco
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Elintézve - illetve intézés alatt.
DAVE_CH:
Martket -> VM heap tool
Állítsd 42re.adsnew:
AudioManager - egy hasznos app.@13339 futo001:
Igen. -
Badboys
őstag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Erre a hibára mintha olvastam volna javítást nézd meg a z első oldalt.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Azért mert valószinó froyo lite-ot használsz abból meg kivették.
Badboys
Semmi baj csak azért irtam hogy olvassátok el.Én is figyelek de azt hiszem hiába...sztem ez itthonról nem lesz gyógyír
Nekem8
Valószinű ez a te kütyüd hibája...nálam azonnal kikapcsol ahogy közeledik az arcomhoz....lehet hogy túl nagy a fejem
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Én is kérdeznék egyet: hívás közben rendszeresen bekapcsol az érintőképernyő és nekiáll csipogni mert nyomkodom a képemmel a számokat. Van erre valami orvoslat? Egyáltalán másnál jelentkezik ilyesmi, vagy csak az én proximity sensorom gyenge?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
"A feladatkezelő errőforrás fülén látható adat meg a RAM."
Itt kezdődnek a gondok, nekem nincs olyan fül. :

Illetve klasszikus értelemben véve már feladatkezelő sincs, csupán a settingsben van ugye egy application menüpont, ahol látom mi van feltelepítve illetve mi az ami fut, illetve itt lehet őket ugye kezelni is, de memória kihasználást itt nem látok, teljes memóriát meg pláne nem..
-
adsnew
tag
Nem tudjátok, hogy hívás közbeni a hangerőt hol lehet állítani?
Az a gond, hogy egyszer csak észrevettem, hogy szinte nulla a hívás közbeni hangerő, kihangosítva viszont teljesen jó
Visszaraktam a gyári szűz ROM-ot és azzal is ilyen
Valahol lehet állítani a hangerőt az oldalsó gombokon kívül?
A menüben van olyan, hogy média meg a kihangosítás ereje, de sima te. közbenit nem találtam -
DAVE_CH
csendes tag
Amúgy van már valami használható Android S.F.-ra? 2.2 alpha4 Lite nálam elég nyögvenyelős.... thx
-
bala6120
senior tag
Brutális ez a topik

fonix232: remélem nem kell a ram miatt utaznom szervízbe, ebben a szar időben.
-
sto1911
veterán
válasz
agressor12
üzenetére
Nem birom kovetni, hogy kinek a leirasaban szerepel a superboot, de a forum erdekeben vegye mar ki pls, vagy frissitse! En mar megtettem!
-
Badboys
őstag
A gradiens hibással mi a történés?Esetleg valaki aki tud okosságot mondani.Sajnos most már ami addig fehér volt most már átmenetet képez a szürkébe.Eddig ez jelentéktelen volt,de már kezd zavaró lenni ez csere jogos vagy sem.Valaki volt ilyen jellegű hibával a Tré nél,de csak ilyen hibával.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
*983*0# kóddal a memory menüpont alatt az internal memory-t tudod megnézni. Ez az a rész ahova mindenfélét lehet telepíteni. Az 512 ROMból van lecsípve egy 208MB-os rész.
A feladatkezelő errőforrás fülén látható adat meg a RAM.
Land:
Olvass vissza 150 hszt.agressor12
+1
Oda is írattam az első hszbe pont emiatt hogy az a rész nem kell. -
Land
veterán
Üdv!
Munkanap van. Kitudódott valami információ?
Land
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Lehet mégis keverem?

Akkor itt most melyiket is tesz ki? Csak mert nem túl közlékeny ilyen téren. Lehet nekem még 256-om sincs?
A 2.2-ben meg nem találom a feladatkezelőben fellehető értékéket, hogy össze tudjam őket hasonlítani.Ezért nem megy nekem 48-as heapsize mellett sem a Sandstorm.

-
nbalus2k
csendes tag
válasz
Farkaspók
üzenetére
--------------------------CSAK FARKASPÓKNAK-----------------------------
Hát már meg ne haragudj, de kb. eddig tudtam magamba tartani a nem tetszésem. Minden egyes hozzászólásod sérti a közízlést. Kultúrált ember így nem beszél. Elhiszem, hogy neked nagyon sok minden van ami nem tetszik és ezt kellően rondán ki is nyilvánítod. De kérlek, senki sem kötelez téged semmilyen szerződés aláírására.
----------------- Kis kitekintés a szerződésről - WikiPedia -----------------"A szerződés két vagy több személy (természetesen lehet jogi személy is) kölcsönös és egybehangzó, joghatás kiváltására irányuló akaratnyilatkozata; olyan ígéret vagy megállapodás, amit a jog elismer és akár kényszerítheti is a betartását." - ha nem érted, elmagyarázom PÜ-ben
Az országgyűlés törvényeket, rendeleteket módosít, nem pedig szerződési feltételeket szab! A szerződésnek természetesen jogharmóniában kell állnia a ptk.-val (tehát a ptk elismeri a szerződéseket és formáit, de nem mondja meg, mi lehet a szerződésben, ellenben a szerződésben nem állhat olyan ami a ptk-nak ellent mondana, ellenkező esetben érvénytelen a szerződés).
--------------------------------------------------------------------------------------Ha egy cég X feltételek mellett ad egy készüléket és hozzá szolgáltatást, akkor úgy adja. Ez egy lehetőség egy jószág (közgazdaságtan -1) beszerzésére. Azért mert más nem árulja és nincs más feltételed a megvásárlására ez a monopol helyzet, de ilyen van és ez a kapitalizmus része. Ha gondod van ezzel, akkor építs időgépet és menj vissza 60 évet a szocializmusba, ahol mindenki egyforma, ahol mindenkinek ugyan az jár és mindenből csak egy féle termék van. Én személy szerint:
-Örülök, ha a munkámban kimagasló vagyok és jobban megfizetnek az átlagbér felett nem pedig munkakörből adódóan X ft-ot kapok
-Örülök, hogy van választásom és nincs kényszer helyzetem, ha akarnék sok helyen dolgozhatnék még
-Örülök, hogy amit meg tudok adni a családomnak azt termékek tömkelegéből tehetem nem pedig csak piros zsigulit tudok rendelniEllenben benned csak azt látom, hogy a szerződésnek csak azt az oldalát látod, hogy téged mi illet meg. (jótállás - csere garancia - hibátlan készülék és szolgáltatás) Azt nem érzed, hogy ők pedig a rendeltetésszerű használatot kérik? Ha pedig nem tetszik senki nem könyörög érted, hogy írd alá mert kell a pénzed. Bankba is visszaváltod a kölcsönöd, ha romlik a chf-huf árfolyam? No meg, tedd a mikróba... Te tönkre tennéd és még lenne pofád visszavinni annak tudatában?
Már megbocsáss, de olyan igazi jó magyar vagy és én szégyenlem magam miattad.
Ui.: Elnézést a többi kedves fórumozótól és Admintól nem nekik szántam, de ez már.....
-
adsnew
tag
Szóval?
Recovery restore előtt célszerű wipe data és wipe cache v. nem szükséges??????
-
adsnew
tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Ha zenét akarsz hallgatni, akkor ne Blade-t akarj. Ez az egyik gyengéje, szerintem..
Tévedsz
Próbáld ki ezt: Mixzing media Player-t
Teljesen jó a hangerő, szép hangzás, EQ - a kezelőfelülete nem annyira jó mint a powerAmp de elfogadható és logikus jól kezelhető
Free a marketen fentvan
-
Frozzy
őstag
S.O.S valaki segítsen. miután felraktam a clockworkrecovery-t elbaszta a színeket szerintem a telefonon már a clockworkrecovery-t frissítettem is de semmi
:/ szinek ugyanugy szarok, mi erre a megoldás?:/ -
kentucky
őstag
egyébként jan 4 én jön a 256osok friss.
-
ichi22
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Kösz!. Ugye ha az ember néha olvasni is tudna :-) Mindenesetre úgy nekem már minden mindegy alapon kipróbáltam ezt az új update-et ( http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327519/oled-tft-26-dec-r0-2-de-softened-rom-for-zte-blade-orange-san-francisco/ ).
Ez sem volt túl nagy siker. A telepítés után egészen eljutott a bootloader-ig és állandóan újra rebootolt. Legalább utána vissza tudtam tenni az "eredeti", gyári rendszert. Természetesen az eredeti launcher hibával együtt.
Egyre inkább az az érzésem, hogy ez hardverhiba. A jelek szerint ezen a jószágon semmi nem megy, ami másoknak működik (még az eredeti alaprendszer sem). Azt hiszem holnap vissza is viszem. -
sto1911
veterán
válasz
dobrev
üzenetére
Nekem ipadem volt vagy ket-harom hetig, es azt kell mondjam, hogy termeszetesen a zte elmarad sebessegben egy i*-tol, viszont nem annyival, amennyi arkulonbseg van a ket kutyu kozott. Pl. bongeszeskor azon is sokszoer jelent meg szurke hatter, es varni (~1-2 mp) mig betolt, es ez uigy van ezen is. En elcserelnem, mert a telo nagyon jo, es a plusz penz meg mindig jol jon.

-
fonix232
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jaja

Report úgy másfél-két órán belül (a város szélén lakok na)
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Asszem vinnem kell majd egy féltéglát is eu.park-ba, hogy fejbe tudjak vele vágni valakit, ha upgrade-re akarják küldeni a telómat.

A 2.2-ben meg nem találom a feladatkezelőben fellehető értékéket, hogy össze tudjam őket hasonlítani.