- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Saccco #13583 üzenetére
Nah, fent a gyári, a ROM az gyári, csak a recoveryt kellett visszatennem, aztán irány a T-szerviz a több RAM-ért, remélem garanciában frissítik.
Tomash95: Az van, hogy nekem a 256 RAM-ot (vagy éppen ez is hibának számít ) leszámítva semmi más hibája nincs a telónak.
[ Szerkesztve ]
-
sonique
őstag
válasz Saccco #13593 üzenetére
én is innen probalkoztam a revot
aztan innen
http://android.modaco.com/content-page/325049/themes-for-pauls-froyo-release-alpha-4-new-gingerbread/page/100/a modositott akku ikonosat
de bootloop volt a jutalom
most raktam vissza a bacupot[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Ezek valamelyikét akarod feltenni? Nekem sima flashelésel felmentek alpha4re.
A gingerbread theme.
Előtte backup ha baj van akkor mehet vissza.sonique:
Nekem lockolt és felment. Igaz egy unlockolt telóra tettem előbb, majd annak a backupját tettem fel erre a lockoltra.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Nova96 #13584 üzenetére
Vagy olvass is el néha 1-2 hozzászólást...
ééésss
Látnád, hogy frissítik a 256osokat, hogy 512es legyen belőlük.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Keeperv85
nagyúr
válasz fonix232 #13574 üzenetére
Őket én is megtaláltam, meg a HTC-re a leírást, az alapján próbáltam ide is valamit kiokoskodni, de eddig kudarc. Na azért ilyen könnyen nem adom fel és nehogy félre értsd: nem akartam beszólni, hogy csak ennyit volt kedved leírni. Természetesen csak miattam nem kell, bár szerintem más is örülne itt neki...
A programozást meg azért említettem, mert hasonló a folyamat bonyolultsága, mintha azzal foglakozik az ember.
-
Nova96
őstag
Üdv most nézem van 512mb-os Blade akkor bemegyek a t-mobilba és mondom képernyő hiba akkor cserélik?Vagy mondjam hogy nekem 256mb ramos telefon van?
-
-
Bazijoe73
senior tag
És ezt most végül is garban ingyen kell csinálniuk???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
-
Saccco
nagyúr
válasz bbandi #13563 üzenetére
Nekem tökéletesen megy pinkóddal mindennel együtt...
A Paul féle romra felvarázsolt stock lockscreen okoz bootloopot, ha van pin kódod.
mira72:
Beállítások -> Keyboard ->xt9 beállítások - vagy valami hasonló.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
fonix232
aktív tag
válasz Keeperv85 #13560 üzenetére
Figyelj, van egy XDA nevű fórum, le van írva részletesen minden, csak kicsit keresni kell! Én most nem fogok csak a Te kedvedért előadást tartani róla!
Ráadásul semmi köze a programozáshoz, itt a Linux ismeretekre kell támaszkodni, meg úgy alapból megismerni az Android működését, stb.
Mert csak.
-
mira72
őstag
bruuuuuuu
ZTE_Blade_Froyo_V4.1_Dashes.zip
ez van fent nekem.
hol tudom kikapcsolni a T9-et vagy itt mi a neve az x...
de sms írásnál nagyon zavaró....MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
vtommy
aktív tag
válasz #19617792 #13568 üzenetére
Bementem, mondtam hogy jónapot lenne egy kis gond a telefonnal és úgy halottam hogy itt tudnak rá frissítést ami megoldja, elvette a csávó aztmondta persze csak mutassam meg a jótállási lapot megmutattam beis vitte egy szobába mondta hogy 20p mulva kész a telefon leültem szoltak hogy itvan meg lehet nézni zsírvolt minden (mindenképp tmobil szervízbe kell bevinni nem t-pontba)
-
törölt tag
válasz kvojnovics #13566 üzenetére
Inkább mindenkivel osszák meg.
Tomash95: Csak bementél, kérted, hogy frissítsék (hivatkoztál a RAM-ra?) és ennyi? ClockWork meg hasonlók nem zavarnak bele a történetbe?
[ Szerkesztve ]
-
kvojnovics
tag
a lehető legnagyobb tisztelettel kérném azon kedves forumos kollégákat, akiknek megvan a "csodazip", hogy amennyiben mód van rá, legyenek olyan kedvesek és privátban osszák meg velem!
köszönettel, tisztelettel!
-
Matamata
aktív tag
Megvan végre az SF-em, de nem tudok belépni az android marketbe.
A másik amit nem tudok, hogy melyik 2.2-es romot rakjam fel. Többi SF tulaj mit használ? -
sysrq
őstag
Budapesten hova kell vinni frissíteni?
Bármelyik szervizpont?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
vtommy
aktív tag
bocsi:S tényleg bal*sz voltam nem wipeoltam így megy és NO gradiens hibaaa
-
sonique
őstag
ezek bármilyen kártyát elfogad romok
nem tul jok az ember azt hinné
igy oké minden
ráadásul igy nem is kéri be a kodot soha
vagyis mehet vissza a gyari rom , mégis akarnék vele valamit csinalnimert ugye a sok kokány dolog témák meg ilyenek
jo kis boot looppal jutalmaznak ha
függö a telefon -
törölt tag
Ha bemegyek egy T-Pontba és kérem, hogy csak frissítsék a Bladet, hogy 512 RAM-os lehessen, akkor megcsinálják? Mi pénzt kérnek érte? És a clockwork nem zavar be, vagy azt hogy lehet leszedni? Illetve minden 256 RAM-os Bladenél működik a móka?
Szeretek biztosra menni, azért a sok kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
Lehet hogy mégsem éri meg felfrissíteni alpha4 - ronam rom boot loopot okozott.... még jó hogy volt backup
-
Bazijoe73
senior tag
És azt tudja valaki,hogy szegeden hol???
-
kovi82
tag
"Voltam Váci út 1-3 aluljáró t-pont-ba. Megcsinálták."
"Baseband: TM_P729TV1.0.0B01
Build: TM_p729TV1.0.0B03"
"Bekapcsolás után Szabad 267MB.
ingyen, garanciába."mennyit kellett várnod a boltban a frissítésre ? Mit mondtál mikor bevitted ?
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok kérdezném én kifügettlenítettem magamtól. Kérdezném igy is megcsinálják???
-
72mviktor
senior tag
Nem került még elő a csodazippes szaladgálós emberke?
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
mukika009
tag
Az istenért se találom, hogy hol tudom beállítani azt,hogy ha megnyomom a képernyőzár gombját lerakja a telót, az előzőn be volt állítva hol tudom beállítani valaki nem tudja ?
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
klai
csendes tag
Hali!
Voltam Váci út 1-3 aluljáró t-pont-ba. Megcsinálták.
Baseband: TM_P729TV1.0.0B01
Build: TM_p729TV1.0.0B03Bekapcsolás után Szabad 267MB.
ingyen, garanciába.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Badboys
őstag
Köszi holnap reggel megnézem.
-
-
Arm0red
csendes tag
Ám nem kéne szólni a MobilArénás srácoknak, hogy át kéne írni az adatokat, illetve akár új teszt? Hisz akkor ök is egy gyári hibás példányt teszteltek, és szvsz így 512mb RAM-al és hibátlan kijelzővel, tuti megkapná a különösen ajánlott plecsnit.
-
-
Saccco
nagyúr
-
törölt tag
Feldobtam a ClockWork recoveryt, abból melyik a jobb, a 2.5.0.9, vagy a 2.5.0.13? Én a 2.5.0.9-et tettem fel, a Logoutos írás szerint, de amúgy lehet cserélni a ClockWorkot? Elba'tam egy-két dolgot, kitöröltem egy-két appot, amitől megzuhant a Google Apps és folyton crashelt, ehhez kellett gyorsan a ClockWork. És ha kell, el lehet távolítani a ClockWorkot, úgy, hogy továbbra is működik a ROM?
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
Felraktam a froyot gradiens hiba nem tért vissza! És aki a ram miatt aggódik maradt 512-es
-
Saccco
nagyúr
válasz mira72 #13503 üzenetére
Részlet a leendő 1.hszből
Mi az a „gradiens hiba”?
A kijelző valamely szürke árnyalatot kékesen jelenít meg. Egyelőre nem biztos, hogy a kijelző fizikai hibájáról vagy driver hibáról van-e szó. Jellemzően eléggé felfújt téma, sokan túloznak a hiba mértékét illetően. Vannak teljesen hibátlan kijelzők, illetve van kissé hibás, valamint vibrálók is.
Update: Egyelőre úgy néz ki az 512esek egyike sem szenved a hibától.
Update2: A T-mobile szervízében végrehajtott frissítés után a probléma megszűnik a 256osokon. Valamint lesz +256RAM.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
72mviktor
senior tag
válasz Flagstaff2 #13448 üzenetére
Ne kimélj minket lőj egy screenshoot-ot
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
Aktív témák
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget