- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
Sziasztok!
Szemezek egy ilyen telefonnal. A Redmi Note 7 -et váltaná fel. Keresem hogy honnan lenne érdemes megrendelni. Van egy ilyen webshop hogy Mishop. itt a legolcsóbb. De nem ismerem. Milyen megbizgató boltot ajánlottok?
-
crok
nagyúr
válasz
batai15 #2294 üzenetére
Nézd meg a linked mert nem egy ROM-ra mutat, ez van linked alatt:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-9-pro <-- ez a készülék "főloldala" XDA-n. -
crok
nagyúr
válasz
batai15 #2288 üzenetére
Mármint a Pixel Experience?
-
batai15
félisten
Elkezdtek szállingózni az ígéretesebb official kiadású romok, most például pixel extended.
Hamarosan fel dobok egyet , aztán kíváncsi vagyok hogy hogy működik . -
H.lacika
tag
Oké, köszi szépen!
-
válasz
H.lacika #2283 üzenetére
Bocs, a túl érzékeny automata elforgatásra gondoltam.
A hívás közben önálló életet élő kijelzőt szokták még itt jelezni, azzal én nemigen találkoztam.
Javaslat szokott lenni a közelségérzékelő kalibrálása. Beállítások - A telefonról - Az összes jellemző - Kernel verziója feliratra többször kattints. A teszt menüben katt a jobb felső három pöttyre, majd "Proximity sensor calibration". -
H.lacika
tag
válasz
Viktor0610 #2282 üzenetére
Melyik? vagy mindkettő?
-
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Képernyő forgatásra van valamilyen megoldás, ha a "forgatás ki", nincs bekapcsolva, automatikusan, túl érzékenyen forgat mindent, ha a teló nem pont függőlegesen áll. Régi telefonokon ilyet nem tapasztaltam.
Másik amikor beszélgetés közben némítja a mikrofont, ilyen lehet vagy csak hozzáérek, főleg hosszabb beszélgetéseknél vettem észre (zsebmód ki van kapcsolva, ha számít).
köszi -
esox
senior tag
válasz
Zsoltpeter #2242 üzenetére
5ghz gyors wifi, 4G-vel is csinálja, jó a sávszélesség...egyszer csak beáll... kész, kiütni is nehéz ilyenkor a vibert
-
laracroft
senior tag
Hrrrr 🙁
Most szól a google pay hogy nem tudok fizetni érintéses lehetőséggel mert valószínűleg root-olt a teló.
xaomi.eu van rajta root nélkül.
Talán a bl nyitással van gondja? Szerintetek mit tudok csinálni? Fontos lenne a fizetés... -
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #2275 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #2271 üzenetére
A térerősség milyen, például egy Huaweihez képest?
-
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót. Eddig egy Note 3at használtam.
Hogyan és milyen progival tudnám minden adatom és appom átvinni erre?
Huawei phone clone jó Xiaomira, mert gyári appot nem találtam? -
-
Danecay
addikt
Nekem és az asszonynak ma jelent meg először a VoLTE ikon Telenor hálózat használata mellett amióta 1,5 hete megvannak a készülékek.
-
Henker2
addikt
Üdv a Családban!
Még nincs kezemben a teló, de én is büszke tulaja vagyok már egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64-esnek.
Az lenne a kérdésem, hogy memókariból elfogadja az UHS-I és a sima SDXC fajtákat is? -
Oldman2
nagyúr
-
crok
nagyúr
válasz
Trooper82 #2257 üzenetére
Nem mindegy hogy a Xiaomi Mi account és|vagy a Google account miatt csinálja a factory reset protecion-t a készülék:
Logout blogomból copypaste:
Eladás előtti teendők:Weben:
i.mi.com > egyből a Mi Cloud-ba dob mostmár > Find Device > telefont töröld ki
i.mi.com > Mi Cloud > Settings > My devices > telefont töröld ki
Ha gond van mert törlés után újra látható (pl. ha a telefon amúgy offline / kikapcsolt / nincs netje és a szerverekkel nem tud kommunikálni) akkor megoldás keke69-től: Belépsz a Mi fiókba, Contacts-ra kattintotasz, ekkor a telefonszámra küld egy kódot, az elküldött kódot beírtod így már láthatóvá téve a telefonszámokat, SMS-eket, .stb. Ekkor Settings, My devices és törlés. Így már kitörli.Telefonon:
Settings > Security & Lock Screen > Lock screen > minden PIN-t/ujjlenyomatot/pattern-t törölj ki
Settings > Users and Accounts > Minden App mi itt be van léptetve távolítsd el az account-ját
Settings > Users and Accounts > utolsóként a Google account-ot távolítsd el hogy az FRP ne szivassa meg a következő embert..Telefon leválasztása a Mi account-ról - pl eladáskor - mindkét helyen le kell választani:
Telefonon:
Beállítások - Xiaomi fiók - Eszközök - Egyéb eszközök -> lent nagy gomb: Eltávolítás -> fiókból kilépés..Weben:
i.mi.com -> belépsz -> felöl írja hogy X connected (attól függ hány telefon van már kötve a fiókhoz) -> kattints rá -> aztán a kis megnyíló dologban nyisd meg a telefonod -> majd delete deviceHa Google fiók is volt hozzáadva akkor abból IS mindenképp lépj ki mert a Factory Reset Protection (FRP) csúnyán megszivathatja az új és a régi tulajt is.
Majd factory reset és/vagy data wipe.. -
Trooper82
senior tag
vlaki segítsen please. Ha a régi xiaomimat odaadtam valakinek és töröltem a készüléket a cloudból akkor miért kérhet aktiváló kódot resetkor? mit kell tenni vajon?
-
Trooper82
senior tag
Szupi, hogy van eu rom. Milyen twrp kell?
-
crok
nagyúr
válasz
AttilaMvh #2253 üzenetére
Szerintem az lesz - mármint EEA ROM - mert a T-től jött.
-
crok
nagyúr
Nem találok benne ilyesmit és csak nagyon régről van emlékem hogy ilyesmit tudott volna a stock contacts app Android telefonon - de a Play tele van olyan appokkal amik erre jók. Én pl. biztos, hogy a Copy to SIM Card-ot használtam arra hogy a SIM-re mentsek pár hasznos (ICE, biztosító, pár konzulátus..) számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest