- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
markussandor
senior tag
"problem1 - Használ valaki android auto + waze kombót?
Én évek óta használok, az autóm támogatja, zseniális, de sajnos egyetlen xiaomi készülékem sem ment eddig normálisan ezzel a kombóval, a Note 9 Pro sem kivétel. AA + gmap tökéletes, de AA + waze megáll a kiindulási pontnál, mint ha nem lenne gps és nem mozdul sehová a pozícióm miközben vezetek. gmapre váltva azonnal minden tökéletes.
Ha van valakinek működő megoldása, szívesen venném a segítrségét."Bár a saját RN9Pro mobilom még csak ma rendeltem meg a Telekomtól, de a jelenlegi Mi Note 2-n is tapasztaltam ezeket az anomáliákat, a megoldás az lett, hogy minden létező eneriagazdálkodást kikapcsoltam a waze, AA duónál, azóta tökéletesen teszi a dolgát!
-
Brockey
csendes tag
Akkor ugyanaz a verziójú rom van a telefonjainkon. Már csak arra kellene rájönni, hogy a tiéden miért megy, az enyémen meg miért nem. Mi lehet a különbség?
Azt, hogy gyárilag rajta van, először én sem vettem észre, csak az első AA telepítés után. Sőt inkább még később fogtam csak fel. Csak azt nem értem, mi értelme, ha nincs ikon és nem futtatható semelyik verziója.
Egyébként az alkalmazáskezelőben is csak akkor tudom elővarázsolni, ha az Összes alkalmazás megjelenítése/Rendszerfolyamatok elrejtése közül az előbbire állítom. Erre is sokkal később jöttem rá. -
SsPL711
őstag
Csak az utolsó részhez van saját problem kategóriám.
Nekem hívás befejezése előtt mikor már nincs a fülemen a készülék nem adja vissza a hívás kijelzőt, fekete kijelző van, nem tudom bontani a hívást. Nyomogatni kell össze vissza, de akkor se mindig jelenik meg.
Addigra a másik fél meg már bontja a hívást. -
Upo
addikt
Nem is értem ezt a fényes mániát, nem tudsz vele mit csinálni. Én legjobban annak örülnék, ha sima matt vagy félmatt műanyag hátlapja lenne. Az alu koccanásra horpad és ott marad, az üveg meg reped és karcolódik, nem igazán értem hogy miért azokat nevezik prémiumnak, és miért picsognak szinte az összes tesztben, ha nem az van a telefonon.
Nekem a GT540, a Defy, a redmi 1s, redmi 2, moto g telók ma is vállalhatóan néznek ki, mind műanyag. A redmi 3-on vannak maradandó nyomok az alu hátlapon, pedig jobban lett óvva mint az előtte említettek. Ez meg az üveggel külön para hogy mikor fog úgy koppanni 10 centiről hogy pókhálósra törik az egész háta. De tudom hogy én vagyok a kisebbség... -
fireman123
őstag
Persze tudom, de most nincs szükségem nagyobbra, ....amúgy a mymemorynál ua. kártya 2,5 Ł-al drágább mint a courtesytradingnél (én kb. 7-8 éve innen veszem
), igaz a mymemorynál adnak hozzá adaptert, de az meg nem kell nekem
, van a fiókban van 5-6 kihasználatlanul.
Végülis nem a sandisk-et vettem, hanem 64GB u3-as samsung evo plus-t, az is csak 10,5 Ł volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged