- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
-
-
-
-
-
-
-
-
cuccos19
tag
Igazából nem tudom, az én telefonomon nincs ilyen védő üveg (RN3 Pro), anyumén viszont van (Redmi 2 Pro). Az az igazság, hogy nem tudnám megmondani most így, hogy mennyivel lettek rosszabbak a képek, mióta felkerült az üveg a kamera elég. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz a tok a telefonon, ha legalább 2-3mm-t elemelkedik tőle (mármint hogy a kamera be lesz süllyesztve a tokba ennyivel), akkor hagyom a csudába az üveget a kamerára (félig-meddig strapa tok lesz ez is, ilyen "gumibugyi").
Nekem is ilyen páncélos tok van, és abban elég durván mélyen ül a kamera, igazából nem nagyon érheti el semmi.
-
Goxi
tag
Köszönöm a válaszod! Az viszont elég fura hogy ram truth - al ránézve szinte semmi különbség nincsen a több alkalmazás háttérben futtatott és a ram tisztított állapot között.
Nem lehet hogy hardveres gikszer van ami miatt jelentkezik ez a memória kezelés probléma?Szerk: mobilról valamiért nem sikerült csatolni a képernyőképeket:
Appokkal: available 585
Tisztitva: 708 -
wwenigma
Jómunkásember
Igy is 2-3 méteres a pontossag, a muholdak meg nem neked kellenek, az csak mellekes.
Vicces: ez felnyomja 5x is 100-ra es rohadt akcios most. Hasznalat mellett persze valszeg ez sem mert visszavesz a toltesbol ha megy a kijelzo.
Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Power Bank 2
2cxiaomii
$24.99 + $0.79$Kocsiba esetleg ez a Xiaomi Roidmi cucc [link] [link] Nem tudom melyik csatlakozos van neked. FM transzmitter is egyben, BT-vel szoval mehet telorol zene.
-
-
-
Norby86
őstag
Igazából hetekig elvoltam kérdések nélkül és csináltam amit szoktam, rom felrak, twrp bebootol, Magisk felrak és boldogság. Most meg fél az ember hogy minden kis eddig megszokott dologtól meghal a telefon. Szóval én is megvárom hogy valaki erre választ adjon, csak azután kezdek bele. Szerintem sem szabadna kinyirnia a telefont ennek a módszernek hogy be bootolunk TWRP alól és onnan telepítjük a Magisk-et, de itt én már csak a tapasztalatnak hiszek.
Nagy hiba volt ezt a védelmet benne hagyni azoknál akiknek alapból nyitott a bootloaderük. Xiaomi úgy is látja hogy melyik telefonnak van nyitva hiszen ők adnak engedélyt. Ennek ellenére nem veszik ki ezt a védelmet még azoknál sem.
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Azért ti se üljenek már fordítva a lovon. Xiaomi sem tökéletes, nem véletlen olcsóbb a xiaomi, még azonos kategórián belül sem. Kulcs szó az ár érték arány.
Más részt nem rossz az s9 sem. A borzalmas akkun kívül amúgy legtöbb telefont leveri. Nyilván emberünk se jó helyen jár, egy mix2s versus nak már több lenne az értelme.
Én már rég túl vagyok azon hogy egyik telefon szar a másik meg isten király. Gyakorlatilag amibe az egyik jobb a másik másban. Nyilván sok a tényező szóval lehetne itt erről is beszélni. -
wwenigma
Jómunkásember
Mivel nem fix 9V-ot hasznal ezert QC3-as. Töltési sebesség mas kerdes, ahhoz olyan kialakitasu akku is kellene.
-----
ARB - Anti Roll Back - anti4
Jelenleg a Beta 8.7.6 és Stable 9.5.19.0 rendelkezik ezen dologgal. Annyit tesz hogy alacsonyabb verziószámú ARB-s rom-ra nem lehet visszamenni viszont ami ezzel rendelkezik azok között lehet váltani. Minden itt van leirva ebben az XDA threadben, első hsz. Ezek alapjan azonos anti számú romok kozott siman lehet valtani illetve custom romot is lehet feltenni...
-
GuruZone
őstag
gghrtz: Jobb, érezhetően! De az én telóm február óta dübörög rendületlenül..
wwenigma: Azért írtam a PUBG-t mert csak azzal játszom.
schawo: A fehér kérdés pedig AKKOR IS úgy van, lefotózom jövő héten.
Mindkét telefonon ugyanazon beállításokkal, olvasómód nélkül...
Tutira más IPS panel van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest