- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Fulár
senior tag
válasz
Kerni62 #5030 üzenetére
schawo
em tudok veled maximálisan egyetérteni hiszen ha okosan használod a beállításokat akkor ki lehet belőle hozni egy az alap beállításoknál lényegesen jobb és élvezhető hangzást!Egy alapvetően csúnya nőn is nagyon sokat tud segíteni egy jó kis smink!Illetve nem tudom,hogy ki milyen Romon van és az mennyire befolyásolja a hangzást de én egyáltalán nem tapasztaltam azt,hogy akár teljesen nyers,gyári állapotban annyira rosszul szólna!
A Viper használatához sajnos elkerülhetetlenek a következő procedúrák:
Bootloader Nyitás.Recovery telepítés.Rootolás.És végül a Viper modul telepítése.
Ha úgy döntesz,hogy belevágsz akkor természetesen szívesen segítek-segítünk! -
-
juve600
nagyúr
válasz
Kerni62 #2454 üzenetére
Viber/Messenger üzenet nem jelenik meg, csak miután feloldottam a képernyőzárat, mi lehet az oka?
[A fenti alkalmazások zavartalan használatáért kövesd az alábbi lépéseket:1.: Kattints a Biztonság parancsikonra és nyisd meg az Engedélyek menüpontot.
2.: Kattints az indítópult menüre, és engedélyezd a kívánt alkalmazás automatikus elindulását.
3.: Lépj vissza az Engedélyek menübe, és nyisd meg az Engedélykezelő menüpontot.
4.: Itt válaszd ki a kívánt alkalmazást, és engedélyezd számára a felugró ablakos értesítéseket.
5.: Menj vissza a kezdőoldalra, lépj be a Beállítások menübe, ott nyisd meg az Értesítések menüt, azon belül pedig az alkalmazások értesítéseit.
6.: Engedélyezd az alkalmazás értesítéseit a képernyőzáron.
7.: Menj vissza a Beállítások menübe, ott válaszd a Rendszer menüpont Akkumulátor almenüjét.
8.: Itt válaszd ki az Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése opciót, és válaszd ki a "Ki" lehetőséget.
9.:Menj vissza a kezdőoldalra, nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, majd nyomd meg a Home gombot (A 3 gomb közül a középső lent )
10.: Az engedélyezendő alkalmazásra helyezd rá az ujjad, és egy határozott mozdulattal húzd el lefelé. Ekkor egy lakat fog megjelenni az ikonján, innentől kezdve nem törlődik a memóriából (Hacsak nem rakod tele azt mindenféle felesleges alkalmazással, ami megeszi a RAMODAT, és a rendszer stabilitása végett a MIUI fogja magát és le nem lövi)
11.: Nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, és győződj meg róla, hogy be van-e kapcsolva a "Chatfej" vagy a "Felugró ablakos értesítés" magában az alkalmazásban is, mert ha nincs, feleslegesen dolgoztál. -
-
-
fcnato
csendes tag
válasz
Kerni62 #1321 üzenetére
En kikapcsoltam utana alltam vissza, de a regio teljesen m1 hova van allitva... Nyelv, idozona stb nem valtozik meg tole csak az appok (esetleg play aruhazban az orszag specifikus alkalmazasok azt nem tudom...) De am jol mukodott faceid, beallitod felveszi a mintat, utana bekapcs gomb szep mosoly es fel is oldva...
Nekem ujjlenyomat jobb es ahhoz nem kell gombot nyomni
-
fcnato
csendes tag
-
fcnato
csendes tag
válasz
Kerni62 #1283 üzenetére
Gyari appot hasznalom, minden reggel ebreszt semmit nem modositottam rajta... Az ebreszto be van kapcsolva(ertesitesenkent kapcsolhato) ismetles be van allitva, es nem hetvegere?
Ami a melegedest illeti, qc toltot meg nem probaltam azzal lehet de egyaltalan nem veszes a gyarival...
Az uzemidotol kicidt tobbet vartam, bar igaz hogy eleg sok kommunikacios alkalmazas fut hatterben meg email szinkron stb,stb illetve full fenyeron hasznalom, de azert az 1 napot mindig kihuzom vele
Osszessegeben en elegedett vagyok vele, kamera nekem jo aki fenykepezni akar vegyen fenykepezot meg amatorkent is dslr ami also hangon duplaja ennnek a telonak...
Ami a hangot illeti jacken meg nem probaltam csak bluetoothn, beepitetten de semmi baj nem volt vele
Akadast en nem tapasztaltam igaz nem hasznalok gesztusvezerlest
Ui.: Zart bl, gyari appok, magyar regio, kiprobaltam faceidt de biztonsag szemponton megbukott nalam (meg az a franya led....
)
-
Maist
senior tag
válasz
Kerni62 #1277 üzenetére
A programokat, hogy igazán jól fussanak a háttérben, 3 helyen kell állítani:
Az adott programnál elő kell hozni ezt a képernyőt:Utána itt lakatot teszel rá, megfogva a programot, határozott lehúzó mozdulattal, amit már tudsz, ahogy olvastam:
Amit írtál problémákat, azokat én nem tapasztaltam, bár nem vagyok audiofil beállítottságú, az is tény, de azért nem szól rosszul. Rendes részleteket, teret meg high-end hangrendszeren keress, 1 M. Ft körül azért akad már pár normálisabb erősítő, hangszóró. Töltés közben (ha használod) tapasztalható némi melegedés, de nem szükséges még hozzá a vasöntő művekben általánosságban használt munkavédelmi felszerelés, kibírható a készülék hőtermelése.
-
Norby86
őstag
válasz
Kerni62 #1283 üzenetére
Szia!
A hang minőség problémára próbáld ki (hogy ha nyitottál bootloadert) tedd fel a Magisk root-ot, és azon belül a Viper Android nevű zene javító háttéralkalmazást telepítsd fel a modulok közül. Nekem fényévekkel jobb hangot produkál úgy, sőt a hangerőn is sokat dob. Nálam 53%-on van így a hangerő a jelenlegi beállításon és kb megsüketülök.
Mondjuk én ezt a programot mindig használtam, mert véleményem szerint enélkül minden telefonon tompa, dobozhangja van.
-
Goose-T
veterán
válasz
Kerni62 #1061 üzenetére
Nekem sem működött, újraindítás és az Óra alkalmazás lelakatolása után már jó lett. Szerintem valami miatt kilőheti a memóriából, ha nincs lelakatolva, mert ha próbából állítottam be ébresztőt pár perccel későbbre, akkor mindig megszólalt, viszont reggel sosem ébresztett, hiába állítgattam bármit.
-
válasz
Kerni62 #1061 üzenetére
Nem tudom, mit csinálok másként, mint én.
Minden reggel erre kelek, sosem hagyott cserben, ahogy a korábbi készülékeim sem.Annyit csináltam extraként, hogy az Óra appot lockoltam a memóriában. Bár mivel rendszer app, szerintem enélkül is mennie kellene.
Ja, és nagyon fontos, hogy a memóriát sosem ürítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest