- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz
zo-lee #14213 üzenetére
Jogos észrevétel, de: Arra a "szarra" Te se áfát, se vámot, se illetéket, se semmit nem fizetsz. Matekozz utána, mennyi az annyi. Kifizetődő lenne a mobilosnak szerinted, ha 0 haszonnal, sőt bukóval adná neked az 500 Ft-os "szart"? Főleg úgy, hogy ha Te rendelsz, arra vársz kintről ~1hónapot. Itt meg azonnal megkapod.
Tény, csöppet túl van árazva, de valamiből neki is meg kell élnie....
-
Golyo69
senior tag
válasz
zo-lee #14213 üzenetére
A múltkor SOS kellett egy sim adapter, mert nyilván nem találtam amit kinabol rendeltem
... Westend első mobilos... Azt mondja 3500... Mondom az az 1 dolláros műanyag 3500..szemberohogtem es eljottem... Azóta mar meg találtam amit akcióban 0.1$ ert ingyen postaval rendeltem... Es az a durva hogy van aki megveszi
-
-
-
válasz
zo-lee #12817 üzenetére
A fólia vagy a szélén vagy teljes felületén ragad. Ha nem ragad fel (és nem fordítva akarod rátenni
), akkor hibás lehet.
A "lötyi" általában azért kell, hogy a szélén a levegős részt eltüntesse. Én nem javasolnám használni, mert befolyhat a készülékházba, és az biztosan nem tesz jót neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest