- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Terentius #20858 üzenetére
Örülök hogy nálad megoldódott a dolog.
Akkor viszont nálam nem tudom mi van, ma kipróbáltam megint mert a munkahelyemen stabilabb/jobb a net mint otthon.
Nos, tegnap mivel nem sikerült a nonroot-os vanceddel bejelentkezni a mikrog-vel, úgy zártam a napot hogy leszedtem mindkettőt és magiskból újra felraktam a modulokból.
Szóval ma úja leszedtem magiskból és felraktam apk-ként is a vancedet, + a frisebb verziós mikrog-t is.
Eredmény semmi...Most direkt nem léptem ki kíváncsi voltam ír ki e valamit, de csak az volt hogy jó sokáig ment a bejelentkezés, utána kiírta hogy nem tud bejelentkezni, mert nincs aktivitás.
Próbáltam kétszer azzal a fiókkal amivel használnám, illetve egyszer más accountal is, letörölni és újrarakni a mikrog-t, sőt újra letöltve újra felrakni, magiskból elrejteni, se semmi...
Pedig nem hiszem hogy user error, mert elsőre mennie kéne, külön leírást meg nem láttam hozzá hogy valamit még kell vele mókólni hogy működjön.Pedig jó lenne ez a módszer, mert ez lenne a legnormálisabb módja, de ismerem magam nem hagyok fent olyan appot ami nem működik pedig kéne, mert állandóan birizgálná az agyam hogy nem megy...
Úgyhogy újra leszedtem mindkettőt, és ment vissza a magisk modulos vanced, és maradt ktommy91 megoldása, amit ezúton is köszönök!
-
-
-
-
-
válasz
Terentius #11972 üzenetére
Volt ilyen tokom Mi A1.re hát mit mondjak kb 1.percig volt rajta ŰBERGAGYI MŰANYAG JÁTÉK TELEFONt csinált belőle, ilyen tokkal még véletlen se égetném magamat, és ha esés van ugyan úgy SEMMIT nem véd ki!
Érdekes egy ismerőseid lehetnek, ha erre a búcsúba illő bazári műanyag tokra azt mondták hogy jól néz ki
-
-
Remiel
őstag
válasz
Terentius #4163 üzenetére
nekem ez az üveg van fenn, ugyan nem követi a képernyő hajlatát, csak sima üveg, de teljesen jó ezzel a tokkal, bár igazából üveg nékül is jó szerintem, nekem is csak azért van rajta, mert táskában hordom
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Terentius #3881 üzenetére
Azannya durva istenit
ennyit módosít egy fólia vagy egy üveg a kamera előtt? csináltam én is két képet egy közelit meg egy távolit hát a távoli durván halovány és kékes a közeli nem rossz csak körülötte kékes valamennyire.
És nekem ezt csinálta a fotózás kivitelezése közben
Még üveggel nem is olyan durva ez az elszíneződés,
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Terentius #2679 üzenetére
Hasznald tokeletesen ugyanolyan halozati korulmenyek kozott, ugyanazok az alkalmazasok fussanak ugyanolyan gyakran, ugyanugy kapd a leveleket es retesiteseket az alkalmazasoktol.
Tulspilázzátok ezt, a 4 óra SOT és 50%-os akku mar maga eszmeletlen bakker...
Van egy 20000es powerbankom, ha intenziven hasznalom és 5 óra utan lemerul mert olyan alkalmazasokkal es halozati korulmenyek között akkor radugom, ha csak videot nezek alacsony fenyeron amit nem a proci hanem a dedikalt dekoder tomorit ki akkor meg 11 óra utan dugom ra....
-
-
-
Maist
senior tag
válasz
Terentius #1254 üzenetére
Válaszolok én, mert sokat rendeltem már: 8-17 óra között, de gyakorlatilag reggel írnak, hogy melyik 3 órában, 8-11, 11-14, vagy 14-17-ig. GLS depo-s településeken 17-20 óra között is kérhető kiszállítás. Igen, tudsz szállítási címet is módosítani. Mindezt a kiszállítást megelőző napon. Ha viszont a feladás napján módosítasz, mikor felveszi a futár és csomagpontot választasz, vagy másik városba kéred, akkor 1 nappal később kapod meg.
-
-
-
tonerz
aktív tag
válasz
Terentius #856 üzenetére
Az 5 plusomon ugyanúgy MIUI 9 van de nekem a security patch 2018.04.01. a Miui: Global stabil 9.5.9.0. a droid pedig 7.1.2.
A MIUI nagy részben csak egy felület ahogy a nevében is benne van. A mélyén megegyezik az android főverziójának adottságaival.
Ezt a magam részéről annyiban módosítanám hogy a miui nem csak egy felület, és csak "nagyon a mélyén" egyezik az android verziójával.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Terentius #570 üzenetére
Most mondták hogy él a kupon, tedd kosárba és onnan checkout. Kiprobaltam, mukodik. Még készletről van is...
margithid: [link] Mert ha nincs alkatresz helyben akkor kinabol kell kuldenie spemallnak ami lassú. Illetve érdekelne a telefon tipusa mondjuk amivel problema volt. Van tippem...
-
-
margithid
veterán
válasz
Terentius #294 üzenetére
Hát ha leakcióznák 100$-ra a Note 4-et emgvenném
Ár/érték arányban szerintem msot Note 5 a legjobb ajánlat!
Sajnos valamit vennem kell, mert nincs telefonom.
Eustock remélem junius elejére megkapja a szállítmányt!
Note 6 még odébb van szerintem, idén szerintem semmiképpen nem lesz, max bejelentik, de a gyártás és főleg a nemzetközi verzió majd jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest