- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ha van rajta üveg, jó használni. Kicsit nehezebben tapicskolok rá véletlenül a gombokra. Ennyi. De mivel üveg nélkül marad légrés a teló és a tok eleje közt, én meg üveget feltenni nem tudok, sajna nem fogom használni mégsem.
Ja? Speaker phone ex-re keress ra play-en, tud némítást, telefon felvevést, minden egyebet és nálam nem növeli a fogyasztást észrevehetően.
[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
Köszönöm, akkor jó volt az alapelképzelésem. Van valami különbség a két sim foglalat között, vagy mindegyik teljes körű funkciókkal bír? (főleg adat kommunikációra vonatkozóan gondolkodom)
Az előbb átfutottam a telefon instruction manualját, ott nem találtam erre utaló adatot."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem pontosan ide illő kérdés, de mégiscsak ilyen telefont (vagy redmi 4X-et vagy redmi5-öt, ha kijön egyáltalán addigra) szeretnék vásárolni.
Két kártyával szeretném használni (egy céges alapból korlátlan lebeszélgetőssel TMobile, és egy a közeljövőben feltöltősre átvitt Vodafone kártya a cca. 20 éves számommal.) Be lehet azt állítani, hogy bármelyik kártyára beérkezett hívásra az ingyenes használatú céges kártyámról kezdeményezze a készülék a visszahívást? Ha lehet, akkor az melyik kártyahelyen levő lehet az.
-Mostani Vodafone-os régi kártyám micro sim. De szeptember elején úgy is kártyát kell cseréltetnem ki-belépés mizéria miatt, úgyhogy tudok váltani szerintem nano-ra. A céges kártyám meg még normál méretű, úgyhogy ott biztos hogy kell majd cseréltetnem.Bocsánat, életemben nem volt még két kártyás telefonom. Nem tudom, hogy mi az ami alapból lehetséges, vagy nem, és mi az ami telefonfüggő...
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
LaliPapi
tag
válasz bogdanypeter #7031 üzenetére
Köszönöm.
-
hibavissza
veterán
válasz hibavissza #7021 üzenetére
Megoldódott. Megint megpróbáltam helyretenni és most 3-4 jack ki-betolás után eltűnt az ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Fentebb írtam , mivel Nightly romról van szó, így esélyes, hogy bizonyos mennyiséget kiszórtak, és utána a frissítés szünetelhet
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
draco31
veterán
Nekem határozottan jobb lett pár dolog a tegnapi frissítés óta.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Graphics
Jómunkásember
válasz juve600 #7028 üzenetére
Szerintem ilyen gyorsan azért nem lesz kész de hátha
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
juve600
nagyúr
XIAOMI.EU odalán
7.8.10 - First Miui 9
ők ugye a kínaiból készítik,tehát már ma lesz ilyen,csak kérdés hány órakor,Pekingben 6 órával vannak előrébb -
juve600
nagyúr
válasz kriszpontaz #7023 üzenetére
-
B.F.G.
senior tag
válasz kriszpontaz #6982 üzenetére
Ez tök jó dolog erről nem is tudtam eddig, csak kérdem, hogy a Sony-nak vagy a Samsungnak Hüvelynek van ilyen?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kriszpontaz #7023 üzenetére
Note 4X Snapdragon és a Note 4 B20 ugyanaz a modell.
Kódnevet kell nézni, az pedig MIDO, de ez már sokszor ki volt tárgyalva
-
kriszpontaz
veterán
Na mivel már fentebb tárgyaltuk hogy a mi telefonunk nem a Note 4X hanem a Note 4 Qualcomm, ez a rom pedig a nevéből ítélve 4X-hez való, nyugodtan telepíthető erre a készülékre is?
Komolyan nem tudok elmenni ezen a hülye számozáson.Amúgy nekem sem dobott semmilyen frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
-
B2man2
aktív tag
Akinek nem jött meg a 8.5.4 global nightly update, és érdekli őket, olvashat itt róla:
http://en.miui.com/thread-735154-1-1.html
Letöltési link is van a fórumban.
-
LaliPapi
tag
Sziasztok,
BL nyitás itt is full wipe-al jár, mint a Nexus-okon?
Köszönöm.
-
pluhm
aktív tag
válasz hibavissza #7015 üzenetére
Nekem egyszer a gps ikon ragadt be, ki volt teljesen kapcsolva a helymeghatározás, semmilyen program elméletileg nem futott, ami használta volna a gps-t, mégis kinn volt az ikon. Lehet triviális a megoldás, amit írok, de én újraindítottam a telefont, és eltűnt az ikon. Te próbáltad az újarindítást?
-
hibavissza
veterán
Üdv, fejhallgató ikon kint ragadt az èrtesítèsi sàvban. A menüben jól làtja, h nincs bedugva. A neten olyan megoldást találtam, amihez headset kell. Nekem sajnos csak fülhallgatóm van. Van erre valami gyógymód?
-
adathor
csendes tag
Sziasztok! Egyszerűen nem enged fènykèpezni-kamera hibát ír. Ellenben videót felvenni enged. Szerintetek?
-
B.F.G.
senior tag
válasz kriszpontaz #6966 üzenetére
Köszi meglett!
-
-
Bogczy
csendes tag
Köszönöm a megerősítést srácok, már Én is boldog tulajdonosa vagyok egy csajos arany változatnak... Imádom! Teljes a szerelem!
Kérdés:
Be lehet e állítani hogy ha csörög a telefon és hátról hasra fordítom akkor lenemitja.? -
Graphics
Jómunkásember
Nekem délelőtt bejelzett. Azóta már nem érem el a frissítést.
Lehet visszavonták
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- JavaScript topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Honor Magic V2 - origami
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Chromecast topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest