Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem pontosan ide illő kérdés, de mégiscsak ilyen telefont (vagy redmi 4X-et vagy redmi5-öt, ha kijön egyáltalán addigra) szeretnék vásárolni.
Két kártyával szeretném használni (egy céges alapból korlátlan lebeszélgetőssel TMobile, és egy a közeljövőben feltöltősre átvitt Vodafone kártya a cca. 20 éves számommal.) Be lehet azt állítani, hogy bármelyik kártyára beérkezett hívásra az ingyenes használatú céges kártyámról kezdeményezze a készülék a visszahívást? Ha lehet, akkor az melyik kártyahelyen levő lehet az.
-Mostani Vodafone-os régi kártyám micro sim. De szeptember elején úgy is kártyát kell cseréltetnem ki-belépés mizéria miatt, úgyhogy tudok váltani szerintem nano-ra. A céges kártyám meg még normál méretű, úgyhogy ott biztos hogy kell majd cseréltetnem.Bocsánat, életemben nem volt még két kártyás telefonom. Nem tudom, hogy mi az ami alapból lehetséges, vagy nem, és mi az ami telefonfüggő...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok