- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martillo
tag
Sziasztok,
Ket dologra nem talalom a megoldast mostanaban, bar lehet nagyon egyszeru lenne...
1. youtube alkalmazas, ha nem a fokepernyon van, leall. Hogyan es hol tudom azt beallitani, hogy ha elinditok egy zenet, akkor az menjen akkor is, ha atvaltok masik aplikaciora, pl olvasnek vmit.2. nem tudom a waze alkalmazast bezarni, csak ha direktbe ki X-elem. Mikor megnezem afuto alkalmazasokat ez az egyetlen, aminek egy kis lakat van a jobb felso sarkaban, gondolom ez okozza. Hogyan tudnam kilakatolni? :-)
Koszi
-
martillo
tag
Sziasztok,
Latom mar tobben feltettek a 8.2.10-et.
Van ismert komoly problema vele, ami miatt ne tegyem fel? Egy-ket ideiglenes problemat lattam (mobilnet, wifi kapcsolat, stb) de barmi komoly es tartos hiba?Koszi!
-
martillo
tag
válasz norbert400 #1542 üzenetére
Ez is jo info, koszi!
Ezt munkadijra irtad, vagy a teljes koltsegre? Ahogy neztem kb 10k egy full kijelzo ebay/ali oldalakrol. -
martillo
tag
válasz alexw801 #1533 üzenetére
Azt esetleg megkerdezhetem, hogy ki az a hozzaerto, aki 5k-ert vallal ilyet?
Vagy csak szimplan beviszed egy mobil szervizeshez? Ha esetleg Pesten tudsz megbizhatot, akkor megosztanad, akar privatban is?(#1537) tothmaxy182:
Nem, nem volt rajta semmi, se uveg, se folia, se tok...
Mind uton van, elvileg a heten erkeznek meg. Igy majd a csere utan. Sajnos igy jartam, mindig minden telomra vigyazok/vigyaztam, sose tortem/ejtettem el telot, ennek ellener mindig volt tok is hozza. Gondoltam ez most kibirja a ket hetet, de sajnos kicsuszott a nadragom zsebebol oltozeskor...Az eustock-os szervizt erdemes ilyennel megkeresnem szerintetek?
Miben fajhat ez a mutatvany naluk?Szerk:
Ez vajon eredeti lehet? Gondolom csak azzal erdemes probalkozni...[ Szerkesztve ]
-
-
martillo
tag
válasz alexw801 #1523 üzenetére
Koszonom,
Bar hazudnek, ha azt irnam hogy vmivel is kozelebb kerultem
Nem igazan ertem, mit kellene ebbol megtudnom, vagy azt amit Te magad is irtal, hogy tinma kijelzo?Amugy lehet hulye kerdes, de elofordulhat, hogy csak magat az uveget kellene cserelnem rajta???
Most neztem, tiszta pokhalo az egesz, de ennek ellenere mindenre reagal a kijelzo, vagy legalabb is nem talaltam olyan reszt meg, amire nem. -
martillo
tag
Sziasztok,
Lehet volt mar linkelve, de most nem birom kikeresni, kicsit feldult vagyok...
Sikeresen osszetortem a kijelzotRendelt mar vki ehhez a telohoz kijelzot vagy tudtok adni linket, ahonnan rendelhetek nyugodtan?
Koszonom elore is!
-
martillo
tag
Nem engedi megtekinteni a galeriat anelkul, hogy engedelyeznem, hogy hozzaferjen a kontakt listahoz...
Minek az neki? Nincs erre vmi kerulo ut? -
martillo
tag
Root-olasa ennek a telonak hogy mukodik? Van ehhez is elerheto leiras mar?
TitaniumBackUp-hoz kellene root-olnom ezt is. -
martillo
tag
-
martillo
tag
Eustock-tol ma erkezett meg a szurke modell, 4x-es a fenti kep alapjan.
A masik forumban olvasom, hogy van vmi regebbrol oroklott problema a datum beegetesevel a fenykepeken, magat a problemat nem talalom, hogy mi is az valojaban.
Ha beallitom a datum beegeteset akkor fenykepezes utan kilep az applikaciobol nekem, termeszetesen magyar nyelv eseten.
Ez lenne az emlitett problema?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Starfield
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest